Detta har hänt..

Det enda jag köpte idag var en halsduk i päls. Och två nya nagelack :) Det blir nog till att använda både halsduk och nagelack imorn på nyårsafton! Tänk att det är sista dagen på år 2008 imorn!

Det har hänt så mycket det här året..

Jag har gjort två underbara resor. En till Kina i januari med Fia. Vi hade det helt otroligt där borta. Jag längtar faktiskt tillbaka dit på sätt och vis. Min första resa utan mamma eller pappa. Jag fick se så otroligt mycket nytt, som jag aldrig hade kunnat tänka mig att fanns på jorden. Vi lever vekrligen så olika liv här jämfört med där. Men mycket har försändrats sen den resan.. Saknar :/



Jag har även varit till Thailand med Rickard. Den resan var också helt underbar. Vilket paradis Thailand är. Jag skulle verkligen vilja åka tillbaka dit. Vi hade så mysigt tillsammans. Allt var perfekt, inga problem över huvud taget. Underbart!! En vacker dag ska jag flytta dit, och leva lycklig i alla mina dagar.



Jag har även tagit studenten. Och allt som var runt omkring den.. Balen. Såå underbar. Jag har nog aldrig känt mig så fin i hela mitt liv. Det var verkligen roligt. Vi åkte ju båt dit och allting. Alla kompisarna var samlade och vi var så snygga. Och så var ju världens bästa älskling med också.. Sen var det vattenkriget, brännbollen, barrundan.. Och sen så kom den stora dagen; studenten. Det var nog en av de bästa tiderna i mitt liv. Det var en helt underbar känsla det där, att vara klar med skolan. Men samtidigt så otoligt läskigt. Vad skulle hända nu liksom? Skulle jag kunna få ta om studenten skulle jag göra det utan att tveka. Så himla underbar tid!!

           

Jag har haft mitt första riktiga jobb. På Cubus. Jag trivs såå bra där.. Och nu när de ska öppna i Valbo i vår ska jag såklart söka där och hoppas på att få något mer fast. Det skulle vara så skönt med  fasta tider och fast lön. Såklart skulle jag ju sakna alla från Gävle otroligt mycket.. Måste ju hälsa på dem ändå ;)

Jag har fyllt 18 år. Jag har gått in på krogen lagligt! Det ni ;) Såklart var det mer spänning förr i tiden när man varje gång chansade när man skulle ut på krogen. Men det är skönt att ha sitt leg att visa upp nu. Allt blev så mycket lättare :P

Och som förtsättning på det... Jag har ju tagit körkort! Så det är inget leg jag visar upp på krogen, det är numera körkortet. Det är faktiskt en milstolpe i livet. Så otroligt skönt att ha det där körkortet avklarat. Och ju längre tiden går ju mer känner jag att det är bland det bästa som hänt mig. Så himla skönt, jag kan åka var jag vill!

Jag har helt underbara vänner. Diva, Virran och Agnes är helt otroliga människor. De bästa man kan tänka sig. De är de bästa vännerna jag har just nu och jag hoppas vi blir vänner för alltid..



Jag och Rickard har flyttat hemifrån, på riktigt. Vi har även rustat en hel lägenhet, så gott som själva. Det är inte illa pinkat.. Vi är så stolta över att den äntligen är så gott som klar. Och nöjda är vi ännu mer! Vi trivs så mycket..

Thomas och Simon har flyttat till oss hos mamma. Vi är nu inte bara 5 som bor där längre, utan 7 (i vissa fall 9 när Thomas två döttrar är på besök). Det känns jättebra att han har flyttat hit. Mamma är lycklig igen och när hon är lycklig är jag lycklig! Och Simon är bland de sötaste jag sett i hela mitt liv.

   

Jag har tagit bort mitt födelsemärke i pannan. Den där hemska vårtan som jag hatat så mycket är nu borta! Skönt..

Jag och älsklingen har vart på weekend på Gotland. Hur mysigt som helst hade vi. Vill verkligen åka tillbaka dit igen. Verkligen ett romantiskt ställe :)

Sen har det ju varit en väldigt jobbig grej det här året med, med min urinvägsinfektion och allt. Det har verkligen slitit på mig. Jag har varit nere många gånger just på grund av den, att det aldrig blivit riktigt bra. Har ätit pencelin (vet inte ens hur många olika). Men just nu är det bättre. Helt bra kan jag fortfarande inte säga att det är, men det är en väldig förbätrning och det käns otroligt skönt!!

Jaa det har hänt väldigt mycket.. Jag har skrattat, jag har gråtit, jag har varit arg, jag har varit lycklig, jag har tappat vänner, jag har hittat nya.. Jag har nog glömt så mycket viktigt som hänt. Men det här var det viktigaste jag kunde komma på. Det här blev iaf min årsresumé.  

Jag hoppas att år 2009 blir det bästa året någonsin! Och det tror jag att det kommer bli. Så mycket saker kommer hända :) Säkert både bra och dåliga saker. Men med rätt inställning blir 2009 best ever!!

Min nyårsafton kommer iaf bestå av jobb, middag med älsklingem och fest hos Krille och Frida. Hoppas ni också får en underbar sista dag på året!! <3

Och just ja: GOTT NYTT ÅR!

ner på stan

Nu är andra säsongen av Deperate avklarad.. håller på laddar hem den tredje nu :)
Jag är fortfarnde rättså hängig men är på bättringsvägen hoppas jag! hehe.

Vi ska ner på stan en sväng nu snart.. Ska köpa en body tror jag. Sen vet jag inte vad som händer idag.
Imorn blir det iaf lite jobb.

Ointressant

Nu sitter vi och tittar på Anton Persson som spelar hockey i Canada eller nåt sånt :) Han är så duktig så! svt24.
Vi har vart och solat och nu är vi så bruna alla tre; jag, Josefin och Rickard. Eller åtminstone jag och Josefin ;) Haha!
Idag har vi bara haft en lugn dag jag och Rickis. Jag känner mig väldigt hängig och vill bli frisk tills nyår. Dum som jag är solade jag ändå. Glömde helt bort att man inte ska göra det när man är sjuk/förkyld.
En bra sak har vi gjort och det var att rensa ur hela skrubben i lägenheten. Vi har haft ett litet rum som vi bara slänger in all skit i och idag tog vi tag i det. Det är jobbt när såna saker går för långt.. Gu va jag bara skirver en massa ointressant..

Jag ska iaf återgå till mina Riesen och chipsen. För år 2009 blir inget vanligt år för mig.. Och jag vill leva så mycket som möjligt innan dess..

Föresten. Jag har såå ont i min tänder och mitt tandkött :( Men jag har vart och köpt "listerine" idag så jag hoppas att det gör susen.

Hejs!

Lejonkungen

Min älskade Rickard kommer vara borta i några veckor :( Kanske till och med månader.. Vet inte än hur lång tid det här kommer att ta.. Det känns riktigt jobbigt faktiskt, att inte få ha honom på samma sätt som förut.
Haha nej då. Han har bara köpt en sladd mellan datorn och TVn som gör att han kan använda tvn som dataskärm och en massa.. Det är skitbra kvalitet och Rickard är som i himelen. Han är helt borta.. Och idag har han tittat på dataspel när vi var i Valbo och jag känner att mina största konkurenter är här. Nedrans dator och TV.

Idag tog vi en sväng i valbo igen. Provade lite jeans men inga som föll mig i smaken. Köpte en polotröja och ett par örhängen i guld (!). Ovanligt, jag köper alltid silver. Men det var inte äkta såklart.. Från Gina. Träffade Pilla och Oskar med :)
Sen har vi vart och tvättat i Hedesunda.. Jippie! Tvättade 2 omgångar hos mamma och två hos Magdis. Bra att man fick så mycket gjort på kort tid, när man hade två ställen att tvätta på.

Har nyss ätit tomtegröt :) Gottgott! Ska titta på Lejonkungen nu :D Haha!


en liten sjukdag

Nu har två dagar gått sen jag skrev.. Har hänt en hel del. Men inget speciellt ändå.

Vi var till köpis igår och så var vi till Ikea. Det blev en del inhandlat. Ett par skor för min del. Rickard köpte en slips och en väst. Och nå sån där dryg sladd till TVn för massa pengar. Vi var även och köpte den där gardinstången som vi glömde när vi var där sist. Men igår när vi skulle sätta upp den märkte vi att det hade runnit in vatten utifrån runt fönstret. Så tapeten är helt brun och ful runt där av vattnet. Vi ringde till värden och de skulle komma och kolla på det på måndag. Det måste dom allt fixa! Kul och ha bruna fläckar runt fönstret i en helt nyrenoverad lägenhet..

Vi tog det bara lugnt igår.. Jag har börjar känt mig ganska hängig och igår slog det till. Jag blev superförkyld. Vi hade tänkt gått på bio, Australia, men det blev inte så. Åkte och köpte en varsin chipspåse och marabou istället och hade en myskväll framför TVn. Josefin och Amanda var också hit ett tag så vi drack glögg och åt pepparkakor. '

Idag ska vi nog kanske ut till Hedesunda och tvätta. Har en hel del tvätt, och jag vågar ju inte gå ner i tvättstugan själv, så då blir det till att åka till Hedesunda istället.. Kanske är bra att tvätta där, då kommer man dit nån gång.. Haha!

Nu måsta jag verkligen hoppa in i duschen.. Jag vet inte hur länge sen det var sist . Haha!



Här kommer iaf en bild på mig och Virran från juldagen. Har inte fått en endaste bild från kvällen än så jag tog den här från hennes blogg. Oj så söta vi var!

Föresten. Gå in på josefins blogg (josefin12.blogg.se) så får ni se något ganska roligt på mig och henne fårn Tunisien. Fy tusan va skabbiga vi var. Och det är helt sjukt va lika vi gör allt.. Gå in och titta :)

:´(-:/

Ja nu är hela julen över.. Den har varit underbar! Julaftonen var såå mysig. Jag fick väldigt fina julklappar och alla blev så glada för mina som jag köpt. Jag fick iaf kläder, pengar, hårfön, plattång och lite annat smått och gott. På juldagen blev det såklart upp tidigt och gå på julotta som vanligt. Klockan 7 i Vinnersjö. Det är så fint, massa musik och sånt.. Men trött är man efter.. Fikade hos mormor och sen åkte vi hem och sov några timmar. Sen blev det mat hos Margit, GOTT!

Nu är även festen avklarad. Det blev ganska mycket folk. Hade roligt til en början men sen blev det bara lessamt :/ Alla tyckte jag överreagerade men jag håller inte riktigt med.. Men borta och glömt nu, efter en jobbig dag :(
Det var en hel del att städa också. Popcorn och chips över hela golven. Och en hel del flaskor och MASSA disk.. Nu hade jag velat haft en diskmaskin. Sen är det även någon som hällt öl på hela väggen i hallen så den är typ förstörd. Tråkigt att vissa inte kan bete sig.. Men ändå en lyckad kväll.

Nu är Rickard och köper MAX-mat. Haha idag blev en sån där onyttig dag. Choklad och popcorn till frukost, pizza till lunch och Max till middag. Jag är vrålhungrig!

Dan före dopparedan

Imorn är det julafton! :)
Har ganska mycket att ordna med tills dess. Jag borde sola också, men det får vi se om jag hinner med. När Rickard slutat bär det iaf av till Ikea där vi måste köpa det sista till lägenheten. Vi fick iaf ihop bordet och stolarna klart igår. Det blev så bra så i köket. Jag vill ha en julgran också :)



Imorn blir det till att åka hem härifrån ganska tidigt. Jag ska vara med Rickard på förmiddagen och jag tror att vi skulle till Stefan och Katrine då. Sen någon gång mitt på dagen ska vi till pappa och träffa honom lite.. Sen ska vi till mormor en sväng och sen på kvällen ska vi äta hos oss (mamma) med mormor och morfar, Thomas och Annsofie. Pappa ska inte vara med.. Det kommer nog bli konstigt :/ Men han ska vara med farmor och farfar. 
Hoppas iaf att det blir en mysig dag!

Och på Juldagen blir det som sagt party hos oss.. VÄLKOMMEN!
 
Hoppas ni får en underbar jul.. Ät mycket gott :)
GOD JUL!

julshopping

Ibland kan jag bara få såna där lyckorus när man bara vill skutta runt och visa hela världen hur lycklig man är. Det är ett sånt tillfälle nu.. :) vet inte varför.. Haha.

Idag när Josefin kom så tog vi en julklappssväng på stan. Inhandlade mycket på kort tid.. Skönt att ha så mycket ordnat nu. Det enda som är kvar tills imorn är en julklapp till Thomas + strumpbyxor till mig och något till Rickard at ha på sig på julafton.. Sen är det klart!
Moster kom och visade upp nya kusinen också, lilla Jeremia. Så himla underbart söt. Guu va man vill ha en egen alltså (men inte på allvar). Så himla liten var han. Han är för tidigt född så han var mer mini än en vanlig bebis till och med.. Otroligt go iaf.

Rickard har vart till Hedesunda en sväng nyss och hämtat lite grejer. Då passade jag på at slå in hans julklapp, och även några andra. Och så har jag byggt ihop stolarna til köket.

Måste kila ner och hjälpa älsklingen bära upp saker nu!
Hejs!


Jaaaa

Vårat köksbord har kommit :D Gu va skönt. Det finns nu på Lindholms och vi ska hämta det idag när Rickad kommit hem. Haha gu va lägenhetssnack det blivit på min blogg nu på slutet :P
Jag har iaf städat lägenheten idag. Plockat undan lite, dammsugat och torkat golv. Duktigt!

Snart kommer Josefin hit! Då blir det en sväng på stan för att inhandla det sista julklapparna.

Julstämning

Imorn börjar en ny vecka.. Eller typ om en timme. Julveckan!
Jag har aldrig varit så sugen på jul förut. Är så himla taggad. Jag och Rickard har tittat på ännu en julfilm idag; "ensam hemma 2". Det är riktig julstämning det. Så himla rolig film.


Hela syskonskaran julen -07

Idag gick det så bra så på jobbet.. Vi var ganska många som jobbade, trodde att det skulle vara full rulle. Men det var faktiskt lugnt. Jag köpte en ny kjol idag som jag tror jag ska ha på julafton. Köpte även en reservplan, lite tråkigare. En helt vanlig röd t-shirt-tunika. Får se vad det blir. 
När jag slutat så bar vi upp vitrinskåpet. Gu va tugnt det var! Men det blev fint :) Sen var vi och köpte mat, och det var pinsamt minsann! Haha vi tyckte inte att vi tog så mycket men tydligen.. Vi hade bara 500 kr, och det blev 560 så vi var tvungen att lämna tillbaka våran köttfärs. Haha Rickard den lilla gullen var helt röd i ansiktet. Men det löste sig. Det blev korv med bröd ikväll istället för spagetti och köttfärssås bara ;)..  

Nu har älsklingen somnat och jag är inge trött alls.. Får se vad jag hittar på för skoj.
Imorn kommer iaf Josefin hem :D Det blir verkligen skoj att träffa DIG!!

Föresten.. Ni har väl sett att det är snö ute? Underbart.

fjärde advent


Här är den.. Underbara underbara soffa!! :) Haha som ni ser är det tomt på väggar och så, och soffbord saknas fortfarande.. Men det ska fixas det med :)









Rickard och Johannes :)
Jag har ju ingen kamera så korten är knäppta med en urådlrig mobiltelefon, som jag har för tillfället eftersom jag tappat bort den andra.. Måste ha ny mobiltelefon. Måste ha en kamera..


Nu ska jag till jobbet snart.. Ha en trevlig fjärde advent!!



Myskväll med "grannarna"

Ja då var en myskväll avklarad :) Sebbe och Virran gick hem nu.. Vi har vart på bio; "Yes Man". Den var faktiskt skitrolig. Haha! Sen har vi vart hemma här och tittat på Björn Gustavsson´s nya film. Så himla skön är han.. Jätterolig. Det känns som klockan är jättemycket eftersom vi var på den tidiga bion. Jag trodde att klockan var typ 11 när vi kom ut, eftersom man oftast går på den sena. Men nej, klockan var bara 9, haha..


Jaja. Idag blev det rundvandring på hela stan.. Inhandlade inte så mycket för min del. Hjälpte mest till med julklappar som andra skulle köpa. Sen blev det mat på PizzaHouse med pappa, Maria, Rickard och Johannes. Gottans!
Johannes är här och blir kvar inatt. Så det blir nog en film nu och sen sängen. Jag jobbar ju tros allt imorn, även om det bara är mellan 12-16.

Hoppas ni haft/har en bra kväll :)

:D

Våran soffa står på plats :) Det blev såå fint.. Gu va jag älskar lägenheten nu alltså.. Så himla fin! Såklart är det mycket som saknas, inte en tavla är uppsatt till exempel. Plus att det är massa möbler som saknas också.Vi kommer inte få köksbordet förren efter nyår, så köket är ju helt tomt. Och hallen med än så länge... Men vardagsrummet och sovrummet börjar det synas att man bor i :)

Jobbet gick bra igår. Jobbade med Linda, Malin och Evelina. Nette med ett tag men hon slutade lite tidigare.. Roligt var det iaf. Jag älskar att jobba! När jag slutade kom Rickard och hämtade mig och så åkte vi till Max och åt. Han ljög för mig om att det inte gick att få in soffan så vi skulle fixa någon lyftkran tills på mån-tis. Jag blev hur grinig som helst! Haha och gissa om jag bler glad när den endå stod där :) Haha Rickard var så stolt att han lyckades lura mig, första gången tror jag ;) Så det blev en myskväll framför TV:n för oss.

Idag ska nog jag och Rickard julhandla lite med Amanda, Johannes och pappa.. Det är så mysigt att bara gå runt :) Jag måste iaf hitta något att ha på mig på julafton!! Det börjar bli kris nu.. Och en till julklapp till mamma och en till Rickard. Han fick ju jacka av mig i för tidig julklapp, men han måste ju få något mer på julafton :)

Det har hänt något med mig mage. Jag är hungrig hela tiden.. Blir så hungrig så jag får alldeles ont i hela magen. Och så äter jag skitmycket, och efter en halvtimme eller så blir jag skithungrig igen.. Vet inte vad det kan vara men jag börjar bli lite less på det. Och lite orolig. Men NEJ, jag är inte med barn! :P

Nu ska jag nog krypa ner hos älsklingen igen.. Jag var bara upp och åt en sväng.. Vaknade för en timme sedan och jag kan ju inte somna om på en gång så jag tyckte det var lika bra att gå upp och äta frulle!
Ha en trevlig lördag!! Lägger kanske ut en bild på vår fina soffa senare...

Puss! Hejsvejs!

Jobb

Gu va skönt det är att komma upp tidigt.. Man får så mycket gjort. Imorse vaknade vi halv 8. Gjorde klar Simon och gav han frukost och allt. Sen plockade jag iordning alla mina grejor som skulle med in till stan, städade det sista så det skulle se fint ut när mamma och Thomas kommer hem. Åkte och lämnade Simon i skolan. Körde in till stan. Åkte till Rickard och hämtade min nyckel som han hade. När jag kom till lägenheten så plockade jag undan efter min slöa lilla pojkvän. Det var väl inte jättefint i lägenheten dirket :P Haha undrar jag hur det skulle se ut om Rickard bodde själv! Städat toaletten har jag också gjort. Skrubbat väggarna och hela köret. Försöker få den så fräsch det går :/ Den är verkligen hemsk.. Men men! Resten är ju fint :)

Nu sitter jag och äter makaroner. Börjar jobba 12 och slutar halv 9. Lång dag, för att vara mig nu för tiden. Jag brukar oftast bara få lunchpassen och de är bara typ 4 timmar.. Så det blir roligt. Första dagen jag får lunch på jobbet sen i somras tror jag :P..

Och som sagt.. Jag hoppas VERKLIGEN att soffan kommer in i lägenheten så dem står där när jag kommer hem.. Men Rickard har mätt och det kommer bli tajt att få in den.. Vi trodde den skulle komma i flera delar, men den kommer bara i 2. Så det kan bli tajt.. Men jag håller tummarna! :) 

Det är en sak som är skitjobbigt... De håller på bilar under oss.. Där Brynästvätten har varit ska det nu bli cykelverkstad. Och så är det massa betongklumpar de ska ta bort.. De skulle ta hela helgen. Och det låter hur högt som helst, hela lägenheten bara skakar. Hoppas det går fortare än planerat.

Ha en bra dag!
<3


Soffan är här

Nu är huset rent!! Det tog verkligen lång tid, trots att det är så litet. Har hållt på typ hela dagen idag och hela dagen igår. Skönt att vara klar. Har dammat, torkat golv, damsugit, bytt gardiner, allt! :)
Och så har jag ju tagit hand om Simon också. Han är så go, men det visste ni väl redan. Har ju nämt honom ett antal gånger här förut :P Han har varit på träning idag. Och medans han var där åkte vi och hälsade på Peter och Anna en sväng. Gu va fin hunden är! Haha det var så himla roligt. Peter hade nån prydnadsgrej, det var typ nåt djur. En liten grej. Och den var Larko hur rädd som helst för. Såg så himla roligt ut. Den där stora hunden var rädd för det där lila porslinsdjuret :)

Imorn är det iaf sista dagen jag är barnvakt. Ska lämna Simon i skolan, sen hämtar mamma och Thomas honom på eftermiddagen när de kommit hem. Jag jobbar 12-20.30 imorn. Sen hoppas jag att soffan är inne när jag kommer hem. FÖR DEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT :D Så himla skönt. Nu slipper vi sitta på stolarna och titta på tv mer :P Men vi har ett problem. Vi är inte säkra på att vi komer få in den. I värsta fall får vi fixa nån som kan ta in den genom vardagsrumsfönstret (kan bli svårt eftersom vi bor på tredje våningen).. Aja, hoppas det löser sig och att det blir bra!

Nu kommer Rickard hem med pizza :) Hejs!

Julstädning

Idag blir det julstädning för hela slanten.. Har lovat mamma att jag ska städa hennes hus nu när dom är borta. Skönt för dem att komma hem och så är huset helt klart inför jul. Det kommer hem på fredag eftermiddag. Så jag har ju lite tid på mig att städa. Kan ta lite i taget.. :) Huset är ju inte alltför stort direkt heller. Jag är glad att det inte är pappas jag ska städa :P

Igår blev det sent i säng. Shit va fort tiden kan gå när man sitter vid datorn.. Den bara rusar iväg. Sen pratade jag i telefonen ett tag med :/

Aja.. Dags att ta tag i städningen nu..

Nå fel på bloggen. Går inte att lägga ut bilder. Sorry!


  

:´S

För jag var såååååå nära att köra ner i diket på vägen hem.. Det var en stor bil som körde om mig och när den körde om gled jag ut i modden. Och bilen vred sig helt ut tvärs över vägen och bakdelen var halvt nere på höger sida. Det skrapade som tusan mot baksidan av bilen av all snö som är bortskrapad. Jag var så himla rädd och bara skakade. Och "bromsa inte, bromsa inte" dunkade i mitt huvud. Körläraren sa ju att får man sladd är bromsa det sista man ska göra. Så jag gasade av någin anledning, i ren panik. Och så vred jag upp bilen, och då fick jag sladd åt andra hållet, men sen rätade bilen ut sig. Kändes som att det tog hur lång tid som helst.. Jag kände att jag ville stanna för att jag skakade så himla mycket, men gjorde det inte för att jag visste då att jag aldrig hade kört mer. Så jag körde hem ändå, från Hästbo. Skakade hur mycket som helst och tårarna bara rann. Ush!!!
 
Så nu ska jag köra till pappa med, bara för att jag inte ska bli ÄNNU mer skrajsen för att köra. Jag var ju rädd redan innan det här hände liksom, tror inte saken gjorde det bättre.. Såna som jag borde inte få körkort!
Eller jo, iofs klarade jag ju det utan att köra ner i diket. Jag kanske är duktig ändå? ;)

Ska till Håkan om ett tag. Han fyller ju 19. GRATTIS!

16e december

Jag tänker så mycket... På hur saker och ting hade kunnat varit, och hur det kommer och bli. Hade det varit bättre eller sämre om det blivit på något annat sätt? Kommer det bli bättre om man gör någon förändring nu? Hur hade det varit om mamma och pappa aldrig skiljt sig? Om jag inte slutat umgås med vissa? Om jag inte träffat Rickard? Om Josefin inte flytttat till Sthlm?

Ibland funderar jag för mycket. Inte bara på de där sakerna, utan på andra grejer.. Djupare saker. Jag tycker jorden är en läskig plats.. Och jag tycker många människor är läskiga med. Jag tycker livet är läskigt. Inte just att leva, men allt annat liksom. Man blir till, växer i mammas mage, pluppar ut, blir större och större, blir gammal och så dör man. Allt är så genomtänkt. Men hur? Ett liv är så litet för endel om man tänker på hur stort hela universum är, och om man tänker på hur många människor det faktiskt finns på den här planeten. Men samtidigt kan ett liv vara så stort för andra människor. Människor i afrika vet inte ens att jag existerar liksom, men för min familj och mina vänner betyder jag kanske jättemycket.

Och som när en person säger något till någon annan. Det kan vara en sak som personen inte ens tänker på att den kläcker ur sig. En liten skitsak liksom. Men den andra personen kanske tar illa vid/ blir glad/ irriterad/ lycklig. Man ska verkligen passa sig för vissa grejer. Man tänker kanske att man gör något bra, eller så tänker man inte alls. Men sen kan saker missförstås, uppfattas på fel sätt. En sådan liten sak kan förstöra så mycket. Och personen som sa något från början vet inte ens att någon reagerat på vad han/hon sa. Den ena är ovän med den andra. Och man vet inte ens om det.. Det kanske är någon som är sur på mig för något jag sagt, utan att jag vet om det? Någon liten grej jag sagt som jag till och med har glömt, kanske har skadat någon såå mycket.. Det kanske är någon som gillar mig jättemycket, är kär i mig, utan att jag vet om det..?

Jag fattar inte själv hur jag tänker ibland, men tänker det gör jag.. Så det knakar i hela huvudet.

Jag tror att många uppfattar mig på fel sätt. Precis som jag uppfattar många andra människor fel.. Man tänker bara på utsidan, inte insidan. "Åh, den där personen tycker att den är så mycket bättre än alla andra" - men egentligen kanske det inte alls är så. "Den där personen ska alltid vara så glad och tycka om alla" - men innerst inne kankse den mår jättedåligt. "Den där personen tål jag inte" - Varför? Avundsjuka kanske?

Jag trodde till exemepl inte alls att Ríckard var som han är nu när jag lärt känna honom. Innan hade jag en helt annan uppfattning om hur han var. Precis som jag hade med pappas nya. Hon är en helt underbar människa, men det trodde jag inte innan. Förlåt för det. Endel av mina kompisar trodde jag var på ett annat vis än de är.. Det är utsidan som strålar ut en viss känsla. Men för det är det insidan som räknas.






.

9 dagar kvar till jul

En ny dag är här.. :)
Jag har faktiskt varit ut på en 40 minuters promenad. Skönt, men det var väldigt svårt att gå för det var så himla halt. Och så kom det fram någon utlänning som ville ha hjälp med att hitta till tågstationen. Så jag gick med han från Olearys till tågstationen.. Snällt tyckte jag. Men jag blev lite less när han skulle ha mitt nr och mail och sånt. Haha men jag fick träna på min knöckliga engelska iaf!

Jag och Rickard tittade på "Polarexpressen" igår. Det var en riktig julig söndag minsann. Frukost med julmusik, julklappsshopping, "julfika" med Magdalena och Victoria och sen julfilm innan vi gick och la oss. Haha nu är det inte långt kvar till jul och jag är så taggad. Längtar verkligen! (Men faktiskt är det tiden innan som är den bästa.)

Jag och Rickard ska iaf ha party på juldagen tror jag.. Så alla ni som känner att ni vill komma; prelimenärboka in det i era almenackor ;)

Imorn ska jag hem till Hedesunda och så ska jag och Simon ha en mysvecka igen.. Mamma och thomas är borta tills på torsdag kväll och då ska jag vara barnvakt åt Simon. Och så ska jag julstäda mammas hus :) Bra att det är snö, då har jag och Simon något att göra om dagarna!!

Tredje advent




Idag är det tredje advent.. Inte långt kvar till jul nu.
Jag och Rickard har ätit frukost nu och lyssnat på julmusik. Haha Rickard sjunger så fint till så ;)
Det är världens julstämning här på brynäsgatan 8 a!

Idag tänkte vi ta en sväng på stan och köpa lite julklappar. Sen blir det nog lite städning..
Trevlig tredje advent!


 


Feminina Rickard

Tänkte bjuda på en nyduschad Rickard med sin handuk framför sig ;) Het haa?



Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Idolfinalen och ny kusin

Det var hur roligt som helst igår i globen.. Verkligen skitkul!
Alice och Kevin var jätteduktiga.. Jag tyckte att Alice gjorde vinnarlåten MYCKET bättre men antar att Kevin ändå var en värd vinnare. Il Divo sjöng ju också, skitfint! Och så underhöll alla gamla idolerna i pauserna och så.. Anna sjöng den där låten hon kom in på.. HUR FINT SOM HELST!! :D
Ja iaf, en hellyckad kväll!

Ikväll var det tänkt att det skulle bli utgång. Men sen sa älsklingen att han ville vara med mig ikväll, det var verkligen länge sen vi bara var med varandra och inte gjorde något liksom.. Vi håller på i lägenheten, åker fram och tillbaka mellan Hedesunda och Gävle med grejor och en massa sånt. Inget bara vanligt umgås.. Så jag antar att det blir en myskväll hemma med älsklingen ändå.. Det blir nog skönt!

Jag ska jobba 12-16 idag.. Börjar snart..
Men innan jag går vill jag bara tala om att jag har fått en ny kusin :)
En liten Jeremia som föddes igår natt!



Lilla gullen..! Grattis Karoline och Kenny!

Kurr i magen

Kom hem för ett litet tag sen.. Det gick bra att jobba. Var så lugnt så.
Nu kurrar magen alldeles förskräckligt mycket.. Så Rickard är och köper MAX :) mmm..
 Amanda är här och vi ska ha en mysig kväll :) Imorn ska hon gå lucia för hela solängen, stolt storesyrra är jag. Såklart ska jag och Diva dit och titta på lilla stumpan!

Sen halv 4 går bussen från Hedesunda mot Stockholm, Globen, Idol-final, ALICE.
Det ska bli så roligt!

rolig dag över :P

Igår var en jättebra dag :) Karoline kom vid 11 och så kom Diva vid 12. Vi åkte ner på stan och åt på Bali Garden. Mums!! Sen satt vi och bara pratade heela dagen och kvällen.. Roligt! När Diva åkte hem vid 9 typ så åkte vi och köpte thaimat, ni vet där vi konsumkrysset :) Thaimat 2 ggr på en dag kan bli för mycket men det var hur gott som helst. Sen köpte vi godis och åkte hem och mös på våran luftmadrass som vi har som soffa. Hahaha! Så himla fult :P

Men det var en bra dag iaf. Mycket äta, men så blir det alltid när Karoline kommer..
Idag åker Karoline hem vid 12 typ. Vet inte vad jag ska göra efter det, men ikväll ska jag jobba mellan 6-9. Det är typ nå specialkväll på Cubbe. Sen kommer Amanda hit och ska sova... Mys!

Imorn är det final på Idol i globen.. Ska bli jätteroligt!! :)

Ha en bra dag!! Puss oc Kram.

Köp Frida!



Josefin är med i tidningen igen ;) Fridas vinterspecial.. Hon är såå het ! Haha..

Nytt nr

Det är med sorg i hjärtat jag berättar att jag har bytt mobilnr.. Har haft samma sen första gången jag skaffade telefon och nu är det bara borta :´(.. Älskar mitt gamla nr. :)

Mitt nya är iaf: 073-0936822.
Skicka gärna ett sms med ert namn så får jag tillbaka lite nr. Har inga kvar :(
Hejs!

Desperate Housewive Evelina

Haha jag är allt en desperat liten hemmafru :P..
Går hemma om dagarna utan att jobba (jobbar ju typ bara på helgerna). Städar och fixar.. Och gör slut på min pojkväns pengar... haha nej inte riktigt.
 Har faktiskt gjort en massa saker idag. Städat. Plockat in ALLA kläder i garderoben. Och fixat iordning i hela Rickards garderob. Byggt ihop en byrå från IKEA.. Strykt Rickards alla skjortor. Satt upp gardiner.. Ja en massa.. Haha jag har tänkt efter och det är nog bra att jag är hemma. För det finns så mycket att göra i lägenheten :P. (Det är faktiskt bra att vända saker till något positivt). hehe!

En annan sak som jag har vänt till något positivt är det här med serier. Jag har laddat hem Desperate Houswives säsong 1 och 2. Och det har jag börjat titta på. Och vet ni vad det bra är? Jag har ingen text till och lär mig jättemycket engelska :) Hur bra som helst!

Nu ska jag, Rickard och Johannes äta mat :)
Hejs!

andra advent

Idag är det andra advent..



Igår blev det utgång. Vi hade skoj. Men tyvärr är min mobil borta :/ Ush! Tydligen gick någon runt och snodde mobiler för jag träffade 8 (!) stycken till som hade blivit av med sina.. Så om ni undrar varför jag inte svarar när ni ringer eller varför jag inte hör av mig så är det därför. Har inga nr heller :(
Hoppas ni haft en trevlig helg allesammans. Nu ska jag laga thaiwok med kyckling och ris! Mums!

...


Amanda och jag

En stor ljusning i vardagen :) Yes! Hoppas det går vägen..

Idag har jag, Rickard och Diva vart på Ikea. Köpt en massa saker som var behövligt. Har även köpt min garderob nu. 2000 kronor mindre på kortet, men jag antar att det var värt det.. Hmm! :)
Nu är sötsyrran Amanda här. Vi har väl inte gjort så mycket, men det är så himla mysigt ändå! Hon är go min lilla puma.


Tack och bock

God morgon allesammans! :D Tänkte börja med att tacka för de trevliga och positiva kommentarerna :) Det är verkligen roligt när människor bryr sig och skriver en rad här på bloggen.. Tråkigt att du var anonym bara, annars hade jag ju kunnat tacka dig personligen.. ;) Men nu får jag tacka dig så alla kan se och läsa det istället..

Nej men allvarligt.. Slut på ironin. Jag tycker inte synd om mig själv. Verkligen inte. Tror du det har du missförstått mig STORT.. Eller har jag kanske fått det att verka så? Aja.. Jag har i alla fall bra och mindre bra dagar, precis som alla andra. Nu på slutet har jag haft fler mindre bra dagar än vad jag brukar. Och jag har mina anledningar till det.. Jag skriver blogg för att jag tycker det är skönt att skriva av mig lite. Och jag har verkligen inte tvingat någon att läsa den här bloggen. Såklart är det roligt när människor läser och är intresserade av ens liv men det är absolut inget krav och blir du irriterad på mig får du mer än gärna sluta läsa. 
Så då var det sagt.

Kom in till stan ganska nyligen. Sov ju i Hedesunda inatt.. Att vara barnvakt till Simon är det mysigaste som finns. Han kryper upp i knät när man tittar på TV och kom in till min säng inatt när han inte kunde sova. En riktig drömpojke. Så där gosig och söt! Vi hann inte göra alltför mycket igår eftersom det blev ganska sent innan jag hämtade honom. Men imorse vaknade vi tidigt och hade hela morgonen tillsammans :) Brottning. Och jag vann såklart ;) Kan det vara för att jag är typ dubbelt så stor? Minst.. Haha. Och så är han liksom smart. Man kan prata med honom fast han bara är 7 år. Aja nog om Simon..
Jag hämtade körkortet innan jag åkte till stan.. Så himla skön känsla måste jag säga ;)

Idag ska jag måla skrubben en gång för alla. Jag skjuter ju på det hela tiden men idag ska det bli gjort. Haha undra hur många gånger jag skrivit här i bloggen att "idag ska jag måla skrubbarna"...
Sen när Rickard slutar så ska vi åka och köpa köksbord så vi slipper sitta på golvet och äta mer. Vi har ju tittat på massor men antingen är de för dyra eller så tycker vi inte om dem. Någon som vet vart man kan köpa vita runda "plastbord" till bra pris?

Haha jag måste berätta något roligt också. När jag åkte in till stan idag så körde jag fel. Det var första gången jag körde från Hedesunda själv. När jag kom in till stan iaf så svängde jag av någonstans där jag och Rickard brukar åka när vi ska hem. Men tydligen kunde jag inte åka till Brynäs samma väg. Så jag hamnade i Bomhus och fick vända där.. Haha tänk första gången jag ska köra i Stockholm. Jag klarar ju knappt av lilla Gävle ;)








Snällt

Peter är här nu och håller på fixar klart med listerna.. Det blir så bra så.
Om en timme ungefär slutar Rickard och då ska vi lassa på en massa skräp på bilen sen ska vi hem till Hedesunda. Jag ska vara barnavkt till Simon ikväll och imorn tills han skola börjar. Mamma och Thomas jobbar och självklart ställer man upp för den lilla sötungen..



Haha lilla sötisen


Jag har en helt underbar släkt. Ingen nämnd. Men tack för erbjudandet! Så snällt att människor bryr sig och ställer upp. Sånt gör mig alldeles glad och lycklig.. Verkligen jättesnällt!


Är det här allt?

God morgon :)
Gud vilket regn och rusk väder de är ute.. Ush! Normalt brukar det gå förbi folk här utanför hela tiden men nu är det alldeles dött.


Jag börjar trötta på mitt liv. Är det här allt? Ska det inte blir bättre än såhär?
Jag som vill bli något. När hade jag tänkt ta tag i det då? Så himla less blir jag på mig själv.
Jag antar att detta depp beror på regnvädret. Men det beror också på en annan sak, tror jag. Det har hänt lite grejer mellan några som jag tycker väldigt mycket om. Jag är inte ett dugg inblandad men det gör mig ändå så ledsen..

Och så börjar jag få "kalla fötter" med det här och flytta ihop. Jag vill verkligen göra det och jag älskar Rickard. Men det är ett stort steg..Faktiskt. Plus att det är inte så himla roligt att leva på honom direkt. Jag får ju knappt någon lön :/ Jag som alltid har sagt att jag ska tjäna mer än min pojkvän. (Såklart ska jag göra det sen, det är bara just nu det är såhär...) Jag kommer  heller aldrig kunna gifta mig för jag kommer hålla på vela så himla länge att det int blir något tillslut. Haha inte för att jag ska gifta mig än; VERKLIGEN INTE. Men när den dagen kommer..

En sak är bra.. Det börjar bli jul och ingenting kan klå den känslan..


Köp Man!

Ja då var jag uppe.. Har ont i huvudet igen. Vet inte vad som har hänt. Har ont i huvudet lite nu och då och speciellt när jag vaknar. Förstår inte :( Men jag ska ut i "friskluften" snart. Ska gå till tågstationen och träffa Karolin. Sen ska jag till Cubus och skriva på några papper med. och jag MÅSTE köpa tidningen MAN idag.. Josefin är med i den, något modereportage.. Ska bli jätteroligt att se. Köp den ni också och titta på min snygga-syrra ;)

Ikväll ska Rickard på taklagsfest igen och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Blir väl bara lugn myskväll här hemma skulle jag tro. Nu ska jag duscha och försöka bli lite fräsch.. Hejs 

RSS 2.0