Min jul..

Min julhelg har varit alldeles underbar! Har haft så himla mysigt. På kvällen innan julafton åkte vi ut till Hedesunda till pappa. Åt och hade det mysigt hela kvällen lång. Klädde granen gjorde vi såklart också! På julafton blev vi kvar hos pappsen ända tills Kalle Anka. Vi åt julfrukost, tomtegröt såklart! Maria och barnen och farmor och farfar var med också. Väldigt trevligt! Sen åkte Rickard fram till sin familj och vid 3 åkte vi till mormor och åt gott med släkten på mammas sida. Karoline och Kenny var också där, det var superroligt! Efter en härlig kväll där åkte vi hem till mamma och bytte julklappar där allihop. Jag fick mycket fina saker :) Och så fick jag ett Thomas Sabo-armband av Rickard. Som jag längtat ;) På natten blev det badtunnebad hos Simon. Vi klev inte upp därifrån förren halv 4. Och sen upp på julotta klockan 6 igen. Haha måttligt trött där! Men det var superfint som vanligt!

Ja det var väl min jul. Alldeles, alldeles underbar! På juldagen blev det fika och så hos mormor direkt efter julottan, sen middag hos Margit innan vi åkte in till stan och var hemma hos oss ett tag först, sen hos Johan och så avslutades kvällen på Goya. Inget vidare juldagsparty, men men! På annandagen åt vi VÄLDIGT mycket! Först hos farmor och farfar med hela pappas sida. Sen vidare till Rosie och åt där med hela Rickards släkt. Sen fortsatte vi till Maria som fyllde år och åt ännu mer! Ush vi rullade efter den dagen. Sen blev det badtunnan igen med Rickard, Filip och Peter. Härligt värre!

 

Bild från Goya på juldagen


Resten av tiden har vi varit hos mamma och Thomas. Thomas har haft sina barn där. Tom, Emelie och Julia. Så det var supertrevligt att träffa dem också. Det händer ju inte alltför ofta. Tom är det andra gången jag träffar, så det var kul att lära känna honom lite. Igår hade vi jättemysig dag. Först pulkaåkning i crossgropen och sen in till stan och bowlade.

Men nu är jag äntligen i stan hos hjärtat mitt. Jag har inte träffat honom riktigt sen veckan innan jul då jag var hos Josefin. Så det är mysigt att bara vara vi två nu, och Dito såklart! Dito var btw helt galen igår när vi åkte pulka. Han sprang upp och ner i backen i 2 timmar. Skönt för honom att göra slut på lite överskottsenergi. Åh så gullig han var! Han såg alldeles lycklig ut :)

Vi har ätit hamburgertallrik från Munken. De har värsta specialarna där. Min var det ägg, bacon och massa ost på. Och pommes till såklart. Rekomenderar dom verkligen! Jaja.. Det blev ett långt inälgg det här. Men så kan det gå när man inte skrivit på ett tag. Man har så mycket att berätta för sin kära blogg ;)

Just ja. Jag har två saker till att berätta. Jag har träffat SKRÄCKGÖRAN! haha.. Jag har inte träffat Rickards omtalade "farfar" på 2 år och 3 månader men på juldagen hände det. Ush vad jag har varit livrädd för honom :P. Men han klämde mig på tutten och sa att jag var godkänd, sen var det över. Vilken lättnad! haha. Så nu är det gjort. Grej nr 2 är att en tjej från Afrika kommer imorgon och ska bo hos Magda i en månad. HUR TUSAN SKA DET GÅ FÖR MIG? Jag kan ju inte prata engelska. Hon kommer tro att jag är stum eller nåt. Men jag har varnat dom, inte ett ord engelska kommer jag säga ;) Vrångskallen själv!

 

Pulkarace! :)

 

 

Fina mamma och Thomas

 

 

Crossgropen!

 

 

Allsång :P

 

 

Sötmamma!

 

 

Simon och Emelie

 

 

Tom :)

 

Ja det där var alla bilder jag hade att bjuda på. Har inte ett enda kort från Julafton och så, lite tråkigt! Ha en trevlig kväll!






Dan före dopparedan!

ÅH VAD KUL, IMORN ÄR DET JUL! hahaha!
Vi blir i Hedesunda från och med ikväll. Åker ut dit när Rickard slutat. Ska bara fixa de sista julklapparna först. Sen imorgon blir vi hos pappa med hans sida på förmiddagen sen hos mormor med mammas sida från Kalle Anka och sen resten av kvällen. Det kommer bli superbra!


 

Jag önskar er alla en RIKTIGT GOD JUL! :D :D :D

Dan före dan före dopparedan!

Nu är det bara 2 dagar kvar till JULAFTON! Guu vad mysig den här julen kommer att bli! Bara att det blir en vit jul älskar jag! Och allt det andra. Perfekt ;)

Dagen idag ska spenderas med min systeryster. Vi ska shoppa klart alla julklappar. Sen är det jobba ett kortpass som gäller ikväll: 16-19 här i stan.


 


GRATTIS ANNA PÅ 18 ÅRS DAGEN!

Hej hej hallå dagboken! ;)

Det var typ aaaslänge sen jag skrev! Det e typ för att jag har varit i storstaan. Åkt tunnelbana, hängt på Odenplaan, shoppat.. hahah. Jaja nu ska jag försöka vara lite seriös. Jag har ju varit i Stockholm sen i onsdags, kom hem i fredags natt. Och där i Sthlm har vi ju haft så mycket att göra så jag har inte alls känt för att sätta mig vid datorn och blogga. Så jag har helt enkelt inte gjort det. I lördags jobbade jag på dagen, sen åkte jag ut till Hedesunda direkt när jag slutade. Hade en supermysig kväll med Mamma och Thomas, Pappa och Maria, Mormor och Morfar, Farmor och Farfar plus alla syskon och barn och så.. Vi hade lite julfirande för Veronica (våran helgflicka). Så vi åt massa gott och hade det väldigt trevligt. Sen igår så åkte jag in til stan på förmiddagen och hämtade Rickard sen bar det av ut till Valbo för att shoppa julklappar. Sen ut till Hedesunda igen och julpyssla och mysa med familjen hemma hos mamma. Kollade på "Polarexpressen" och fick supermycket julstämning. Och den stämningen bara byggdes på när vi kom in till stan igen igår natt. För snön bara ÖSTE ner! :D Mys mys mys!!! Haha gud vad vi åker fram och tillbaka mellan Hedesunda och stan hela tiden :P Men det är ju så mysigt där ute!
Ja men det var en snabbspeedad genomgång om vad jag gjort den senaste veckan.

Nu är jag nyss hemkommen från en långpromenad ute i det underbara vädret. Jag och Dito fick även med oss Johan så det var trevligt med sällskap. Gud vad mysigt väder det är och snön som ligger så fint på träden. Boulongern var alldeles fantastisk! haha :D Nu är det dags att röja upp lite här hemma och göra det fint, sen vid 3 kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka på lite äventyr.

Några bilder från Sthlm:

 

 

 

På tåget hem:

 

 

 

"Lilla julafton" hos mammsen:

 

 

 

 

 

Oseriösa kort:

 

 

 

 

Snyggpappis:

 

 

Sötmamii:

 

 

Julpyssel:

 

 

 

Mitt fina resultat: ;)

 

 

Jag och hjärtis:

 

 

(ja vi tyckte det var skitroligt att sätta de där grejerna i ansiktet istället)

 

Det var lite bilder jag hade att bjuda på :) Jag tycker det är så himla roligt när folk lägger ut bilder så jag gör det jag med ;) nu har jag BRÅTTOM!!!!

 

Men jag vill bara tala om en sak till. Jag är så himla glad nu för tiden.. :D Det känns som att jag mår bra, superbra! Jag är LYCKLIG helt enkelt. Haha mina läsarantal kommer minska nu, men det skiter jag i. Jag har nämligen märkt att om jag skriver att jag mår dåligt eller om det är tjafs på min blogg eller så så dubblas läsarantalet, sen när jag skriver att jag mår bra, då minskar läsarna.. Är inte det sjukt? Folk läser hellre om gnäll och tjafs än lycka och glädje.. Går det bra för någon så blir man irriterad, går det dåligt njuter man.. STÖRT! Jaja men nu vet ni alla fall. Tänk positivt och försök njut av allt så kommer ni också bli världens lyckligaste precis som mig =D haha!

 

Seee ya! <3



Var tog det vägen?

SNÖSTORM HÄR I STOCKHOLM!
Man ser knappt huset på andra sidan.

Vi sov länge idag jag och Josefin. Hon ska iväg på avslutningsmys idag i skolan snart men då följer inte jag med. Så vi får se vad jag hittar på. :)

Stockholm

Jag är i Stockholm! Jag och Mammsen åkte hit tidigt imorse med Thomas som skulle på utbildning. Men jag och mami har haft en supermysig dag med frukost på Ikea, rundvandring där i kungens kurva, shoppade två par nya skor/stövlar. Det var behövligt och roligt med lite nytt! Sen på eftermiddagen åkte vi till Hammarby Sjöstad och gick på Josefins dansföreställning. Mamma åkte hem igen vid 4 men jag stannade kvar här. Så jag har varit med på Josefins skola och tittat på två föreställningar till och hängt backstage ;) Vi kom hem vid 10 och sen har vi inte gjort alltför mycket. Vi är båda ganska trötta så nu är det dags att krypa i säng!

Saknar mina pojks! Men nog klarar jag mig själv några dagar allt! ;)





Dito och snö

HAHA Dito förstår inte det här med snön.. Vi var ut med honom inatt vid halv 2 nån gång och det var ju första gången han såg snö på riktigt. Och så släppte vi lös honom här utanför och han sprang runt och busade massor! Vi brukar ju inte ha han lös här i stan men då på natten var det ju lugnt. Men han vill liksom springa bort från snön :P Jaja, det var iaf hur roligt som helst.

NU HÅLLER JAG TUMMARNA FÖR RICKARD. Han är på sista undersökningen nu innan han ska dit och operera klockan 11. Hoppas allt går bra!


Mogen? Vad är det?

Jag har städat hela lägenheten idag från grunden.. Den stora julstädningen! :P Skrubbat och putsat och rensat och fixat. Så nu glänser varenda liten kvadratmeter här hemma. Och så håller vi på och tvättar. SJUKT med tvätt den här gången också. Jag fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt på 2 personer på typ 3 veckor?! Jaja vi tog en 4timmars tid så vi är snart klar med allt.. Sista maskinerna nu! Skönt att det är 3 stycken maskiner. Man får undan så himla mycket! Haha men vi börjar alltid småtjafsa där nere. Det finns nämligen en ful och en fin tvättkorg och båda vill ju såklart ha den fina. Och det här med turas om är inte våran grej. Nej den som tar den får den! Så det gäller att vara först in genom dörren annars är man körd, om man då inte kan knuffa bort den andra eller vara så envis så att man tillslut måste ge sig och byta, då det tar för lång tid om man ska stå och dra i den fina korgen båda två. Sist var det jag som fick den.. Och då måste jag såklart retas med Rickard och säga att hans tvättkorg är så mycket fulare än min och le hela tiden och vara supernöjd. Det är då det är som roligast! Mogen 1 och mogen 2, det är vi det! ;D

Dagens minus är att jag har känt mig hängig och ont i huvudet. Och så har jag gått och nyst och kliat och svällt upp i ögon och hals så det har nästan kännts som att jag är allergisk mot något här. Vet inte vad det skulle vara? Jag mår i alla fall bättre nu, även om jag fortafarnde känner mig lite hängig sådär. Men det har nog gått över tills imorn! Jag får lägga mig tidigt så det inte bryter ut om det nu skulle vara något.

Imorn är det äntligen dags för Rickards operation. Han ska operera ögonen så han slipper linserna. Gud så han har längtat! Men nu sitter han här och är lite nervös, hehe. Jag har räknat ner till honom hela dagen och nu är det bara 14 timmar tills det är dags! Men det kommer gå alledeles utmärkt tror jag! Håll tummarna för honom :)

Btw så saknar jag min familj. Ush vad jag tyckte det var jobbigt att åka ifrån pappsen igår. Jag är nog världens mest familjekära person! hehe.. Nej men det är liksom tråkigt att bli stor. Man kan ju inte vara hos mammsen och pappsen hela dagarna. Man har ju sitt egna nu. Men ibland skulle jag bara vilja vara 5 år ett tag och bo där hemma i Vinnersjö med hela familjen samlad och bara ha leka i tankarna! :P Det vore något det!

Nej nu är det dags att gå ner igen och som jag skrev; det gäller att vara först på den fina!! Bråttom bråttom!



Min helg

Helgen har varit superhärlig! Ut och åt i fredags på Churchstreet. Jobb och julbord med Cubus i lördags med utgång. Jobb i Valbo igår och sen en sväng ut till älsklingspappis och åt.

Vi åt på Helt Enkelt. Vi var 12 stycken sammanlagt men jag fick inte med kort på alla :P











Hemma hos Sandra:











Så där ja.. Det var de bilder jag hade att erbjuda :)

Nu ska jag och Dito ut på lite äventyr!

Cubus julbord

Åh vad roligt vi ska ha det ikväll! Halv 7 ska vi alla ses hos Ola och klockan 8 drar vi iväg till Helt Enkelt och äter där hela gänget. Julbord fast med vanlig mat :P Det blir både alla från stan och alla från Valbo så vi blir ganska många! Sen vet jag inte vad som händer? Utgång? Eller hem och lägga sig? Haha vi får se.. men nog lutar det åt utgång allt. Jag och Sandra är lite sugna iaf. Men vi får se.

Det blev ingen tripp till Hedesunda igår ändå. Det blev Church Street med Rickard och Magda istället. Åh gud så god mat det är där! Sen blev det hem och kolla på Idolfinalen. Jag tyckte det var rätt att Erik vann. Idolkvällen hade dock ganska många missar: Eriks tjej som aldrig ville gå av scenen. PINSAMMA människa! Det var hans kväll, inte hennes!! Och vad tusan hade Laila Bagge på sig? Kortkort OCH massa hål i klänningen som visar hud är INTE okej. Skulle inte satt på mig hennes klänning om jag ens fick betalt. Ok, hon har sjukt het kropp för att vara så "gammal" men ändå.. Billigt! Och miss nr 3. Jhide sa fel och sa Calles namn istället för Eriks när han skulle berätta efter vem som vann. Flera gånger också! Haha.. Men Jhide gör det bra! Det är han som gör hela Idol tycker jag!

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Dags att göra sig klar!
Ha en trevlig kväll!
Puss och Kram!



I´m in love!

 

 

Det här är de sötaste tofflorna jag sett i hela mitt liv.. Så jag kunde såklart inte låta bli att köpa dom. De är alldeles mjuka och härliga inuti också!

 

Kappahl 149 :-


Bättre kan jag!

Åh vad dåligt mitt nationella gick.. BLÄ! Men jag tycker att det inte borde dra ner mitt betyg ändå, jag har ju klarat de andra proven liksom. Jaja jag får helt enkelt vänta och se!

Bion igår var bra :) Det är ju egentligen inte riktigt min typ av film med människor som fövandlas till vargar och så men den var bra ändå! Men jag tycker att Stieg Larsson filmerna är SÅÅ mycket bättre!

Från och med idag är Rickard Bond. James Bond! ;) Ända tills på tisdag för då ska han opereras!!! Är så glad för mitt lilla hjärtas skull. Äntligen ska du slippa det där tröket.

Ikväll blir det nog en sväng ut till Häsen.. Ovanligt ;) Sen blir det jobb lördag, söndag. PLUS att det är julbord imorn med Cubus och efter det kanske det blir utgång? Vi får la se.


Le och vad glad.
Kram hejs!


Jag önskar att mina barn blir som hon!

Det blev inte så mycket plugga idag.. Vi får se hur det går imorn.

Karoline ringde nämligen och ville att jag skulle komma ner på stan till henne. Flisan, Jeremia och hon var där så vi tog en lååång fika med kladdkaka och varm choklad och prat, prat, prat. Och en massa fin sång och roliga historier som Felisia sjöng och bertättade :p haha! Gullfian! Halva eftermiddagen har vi varit där och gottat. Myspys!

Ikväll blir det bio med Diva, Gittan och Petra (Divas mamma och Divas syster). Tror vi skulle se New Moon, trevligt!

 

Felisia ser ut som Lotta på Bråkmakargatan.

Man kan inte annat än bli glad när man ser den här lillskruttan!


svetto!

Kom nyss hem från SATS. Jag och Diva har tränat i en timme och 20 minuter. Gud så jag svettades alltså! Men det var skönt :) Haha och så är det ju roligt att träffa Diva lite också.. Samtidigt som man blir så pigg och glad av att träna. Jag tror jag ska börja göra det lite oftare :P Beach 2010! here i come ;)
Hur ska man säga nästa år förresten? I år har man ju liksom sagt 09. Typ beach 09. Man kan ju inte säga beach 10 heller? Jaja..

Nu blir det plugga för hela slanten!

 




Blåmärke?

Thaimat är allt bra gott :) Rickard har kommit på att man kan beställa hem mat på nätet, haha! Och då är det en klocka som räknar ner på datorn när man beställt så man ser hur länge det är kvar tills maten är klar. Så nu är det ju så himla enkelt att beställa hem mat att man aldrig mer vill laga mat hemma.

Mitt matteprov gick helt ok. 19 av 29. Ett och ett halvt poäng ifrån VG. Men men.. Jag behöver ju inte mer än godkänt.. Måste plugga imorn för på fredag ska jag ha det sista provet för den här terminen. Mattenationella. Det kommer nog gå bra!

Ikväll kommer lillebror och ska sova här. Mysigt!
Hmm jag hade inget vettigt alls att skriva märker jag. Men ha en trevlig kväll :)

 

Hur kul är inte det här då? Det är inte alla som får skavsår mellan låren för att benen går ihop ;) Men jag har då fått det jag! Haha åh vad jag tyckte det här var roligt :P




Onsdag

Hej :)

Jag vill bara uppmana alla som läser min blogg att det förra inlägget är skrivet av Filip. Han ville gärna skriva ett inlägg på min blogg och jag trodde det skulle bli en sån där vanlig kontaktannons som han brukar skriva men den här gången blev det... Något annat! Tack för det Filip ;)

Snart är det dags för mattelektion.. Sista innan nationella på fredag. Plus att vi får veta hur provet gick idag. Wiho!

LOVE YOU BABE!


 

Ps! Mina hörlurar var SLUT!! Gissa om Rickard fick spö av mig inne på affären. Det var ju faktiskt han som råkade lägga dom på golvet så Dito kunde ta dom.. Men han köpte ett par nya rosa till mig med döskallar från skullcandy. Så jag är glad igen, även om jag såklart helst hade velat haft de gamla. Vilket ilandsprobelm!


Nyttan med kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men
det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.


Mina rosa bling bling

Jag läser en bra bok nu; alkemisten! Den får en att tänka till lite..

Btw så åt Dito upp ännu en grej (som är min såklart) igår. Förra veckan åt han upp mina DYRA läsglasögon. Tack och lov var det en lite billigare grej den här gången men tråkigt ändå..

 

Mina favorithörlurar. Visst är/var de söta? :)

Hoppas verkligen de finns kvar så jag kan köpa ett par nya.

 

Vi har varitt ute och gått en timme idag jag och Dito. Känns hurtigt tycker jag! Och så har jag hunnit med några avsnitt OTH, massa sidor i min bok och ett bad. Gud va stort badkaret känns när man badar själv om man är van att bada två i vanliga fall. Jag kunde ju nästan simma där i ;)

 

Om någon timme bär det av ut till Hedesunda. Trevligt trevligt!

 

 


OTH

4 avsnitt senare säger jag nu god natt!
NÖRDEN eller vad!


:)

När Rickard kom hem blev det en sväng på stan för oss två. Det gör vi inte alltför ofta så det var mysigt :)
Inhandlade en hel del faktiskt!


 

En svart tröja

En svart väst typ :P

Röd kjol

Underkläder

Hårspray

One Tree Hill säsong 3

 

NÖJD MED MIN SHOPPING! :)

 

Nu ska jag och Dito kolla på one tree hill och Rickard ska kolla på sina serier på datorn. Vissa par är lite nördigare än andra ;) Ha en trevlig kväll!

 


Slapp och slö

Åh vilken klant jag är ibland! Jag följde med Rickard ner på stan imorse när han skulle på sin synundersökning för jag tänkte passa på och köpa endel nödvändiga saker då. Men såklart glömmer jag kortet. Jag och komma ihåg saker alltså.. Vi funkar inte ihop! :P Haha men jag sparde ju pengar istället då :P

Dagen har varit slö! Ush, alldeles för slö. Jag tror att det har med vädret att göra. Vart tog solen vägen liksom?? Har mest bara gått runt här hemma och fixat lite, gjort en sallad, pluggat lite, tittat på ett desperate-avsnitt, läst lite bok som jag fått låna av Thomas.. Jag mår inte bra av såna slappardagar och jag brukar oftast få panik, men idag var det bara SKÖNT! :) Men inte skulle jag tacka nej till lite solsken och regnfria dagar inte :P

Vi tittade i alla fall på 2012 igår. Den var ingen höjdarfilm tycker jag. Eller alltså den var ju bra gjord och så, man blir ju lite små scary, plus att det var bra handling annars, men den var alldeles för lång och så var det hela tiden "nära ögat".. De klarade sig liksom hela tiden i sista sekunden.. Sånt hatar jag! När det blir för mycket "film" av det hela.. Men jaja, se den :P Den var helt ok iaf.. (och så jag då. Stycket börjar med att jag inte tyckte om filmen och slutar med att jag rekommenderar den.. jag är allt bra knepig jag!)

Undrar vad som händer ikväll då? :P Det återstår att se!

:)


Ännu en underbar helg har gått!

Har haft en härlig helg! Julbordet igår var jättebra. Supergod mat! Och efterrätten såklart :)
Nu är vi hemma igen. Vi kom hem inatt, jag skulle ju jobba idag! Jag orkar inte skriva något nu, har tänkt spendera kvällen med min prins istället. Men ni får lite bilder från helgen istället. Och mina söta kusiner :) Den första delen har Felisia knäppt varenda ett (förutom det första, hehe). "En gång ska jag bli en känd stjärna på att knäppa kort" Gullungen! Jag har över 100 bilder på henne som hon knäppt, haha lilla sötungen! Och Jeremia också, gullig som få. Jaja. Trevlig kväll!

Hos Karoline:















På julbordet!



















Puss och kram!

Gnarp nästa..

Nu är nationella på engelskan också avklarat! Så nu är det helg för mig!!
Om någon timme, när Josefin har kommit hit till Gävle och när Rickard är klar med sitt historieprov, så ska vi åka till Gnarp. Vi ska ha en liten myshelg hos moster. Imorn kommer mamma och gänget upp också och så ska vi på julbord. Det blir trevligt :) En riktig myspyshelg! Det enda minuset är att Dito inte får följa med. Ush så man saknar den lillplutten när man inte är med honom. Men han kommer ha det bra ute i Hedesunda med Margit och Magdis. :)

Jag. Får. Inte. Glömma. Att. Jag. Ska. Jobba. På. Söndag.
Nu när jag inte jobbar så ofta längre blir det nästan så att man glömmer att man jobbar alls :P Men jag ska komma ihåg det! Vi har ju öppet på söndagarna nu fram till jul, hoppas det blir lite fart.

Nu har jag lite att göra.. TREVLIG HELG!!

Jag njuter :)

 

<3


svar till Jenna: Ja mamma är världens bästa! Jag är så glad att jag har henne!! :D


Diva is back in town!

Sådär då var matteprovet avklarat! Skönt att ha det gjort. Men jag vet inte hur det gick :S Antingen gick det skitbra eller så gick det åt skogen. Haha jag vet inte.. Det kändes som att det gick bra, och då brukar det ju oftas gå dåligt. Men jag gick först av alla så det kändes som att jag inte riktigt gjorde så mycket som man borde. För alla smartisar som brukar gå först satt kvar. Jaja! Vi får helt enkel vänta och se :)

Imorn är det nationella i engelska hela dagen. 8.30 - 13.30. Hmm, hur ska man orka sitta så länge? Jag hoppas att vi har någon paus emellanåt annars kommer min hjärna inte riktigt fungera på slutet av dagen.


Nu ska jag FIRA! :)


Nu är äntligen Diva hemma också :D.. Brun som tusan!! Jag tänkte lägga ut en bild på henne och mig men det finns typ bara bilder på henne och Rickard på den här datorn eftersom det alltid är jag som fotar ;) Haha. Det här är i somras på ön i vårat tält. Kommar du ihåg Diva? ;D


Lyssna till ditt hjääärta..!

Jag är glad idag! Hehe jag är i och för sig glad ganska ofta men idag är jag lite gladare ;)
Vi kom precis hem till stan. Har varit ute i Hedesunda hela eftermiddagen/kvällen. Vi var hos Magda och så åkte jag och Filip en sväng till Peter och Anna också. Haha gu så jag och Filip kan sjunga duett alltså! oj oj oj! ;)


Ja annars så har väl min dag bestått av plugg, en lång lektion, lite städ och fix här hemma, några vändor ute i kylan med Dito.. Haha Dito förstår inte riktigt varför det krasar när han går. Det är ju första frosten det här för han. Haha det ska bli roligt att se när snön kommer!

Btw.. Finns det någon som möjligtvis skulle kunna anordna en matlagningskurs för min skull? Det finns ingen som är så dålig på att laga mat som mig alltså. Haha jag har verkligen ingen talang där alls. Plus att det är ju så tråkigt att laga mat!! Det är ju lite segt att man ska äta varje dag, när man ser matlagningen som en pina! Rickard skrattade åt mig igår när jag hade gjort spaghetti och köttfärssås. Jag hade nämligen kokat spaghettin lite för kort så när han skulle ta upp och smaka en så stod den liksom rätt ut. Guu så vi skrattade! Sen kom den där kommentaren "Misslyckas man med spaghetti, då är det illa!"...

Nu ska vi plugga lite båda två, dricka lite glögg och sen gå och lägga oss!
Good nigth <3

jag är en modig tjej ibland

Lektion om en timme.. Sen ska vi ut till Hedesunda och få pengarna från banken till vårat badrum! Wiho!

Någon som vill designa min blogg? haha. Jag kan inte sånt där och jag skulle vilja ha en grå med lite blommor sådär ;) Fix it please! Jag tycker däremot att jag var väldigt duktig som lyckades få fram lite snö. Visst blev det julkänsla?

Jag har tagit upp våran adventsljusske här hemma också. Jag vågade gå ner i förrådet helt själv (med Dito). IMPONERAD AV MIG SJÄLV! Det blev fint i alla fall!


HA EN BRA DAG!


Visst var mina lila leggings söta? ;)
Haha jag kommer nog aldrig använda dem annat än hemma men jag har ett par i alla fall, så jag är nöjd! Jag hittade ett par vinröda som jag helst ville ha men såklart fanns de bara i XS (GÅR ICKE).. Så jag fick nöja mig med de här.

Blockbustermenyn är den bästa!

Nyss hemkommen från bion. Var och såg den tredje och sista filmen av Stig Larsson; Luftslottet som sprängdes! Den var bra. Hon var lika snygg och cool i den här filmen som hon är i de två andra. Noomi Rapace alltså.. såklart!

Och Dito hade skött sig så bra. Inget försört när vi kom hem. Skönt! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min lillgos. Imorn är det plugga som gäller, och sista lektionen innan matteprovet. Jag tvingades säga nej till jobb, annars hade jag missat lektionen och det känns som den är behövlig för att klara provet. Har endel frågetecken som måste klarnas upp. :P

GOD NATT!



Jag i mitt nya söta pannband med en liten ros på (från Cubbe) och Rickard med sin "försöker-köra-medan-någon-är-dryg-och-fotar"-min. ;)


förra lördagen hade vi trevligt

Min pluggar-dag går inte riktigt som jag tänkt mig.. Men jag har hunnit med litegrann iaf. Tur att man har ett mattesnille man kan ringa om det krisar :P

Jag har även fått lite besök idag, trevligt! Man blir lätt sällskapssjuk och uttråkad av att vara ensam hemma en hel dag :S Men men. Behövs ju ibland det också!













Hehe jag visar några bilder från förra helgen. Du ville ju se Jenna ;)

TJO HEJS!

Ps! Snart kommer Diva hem. Wihooo! Du är saknad!

1a december

God morgon :)

Nu är det 24 dagar kvar till julafton och mina julkänslor är på topp. Åh vad jag älskar julen! Nu ätnligen får jag ta min första choklad i min chokladkalender som jag fått av mamma! Undrar om Rickard märker om jag tar hans också? ;) Haha..

Jag och Dito har varit ute på morgonprommen nu. Solen tittar ju fram. Då blir jag GLAAAAD!!!
Idag ska jag fortsätta med mitt plugg. Har ju två prov kvar och matteprovet måste jag verkligen lägga ner en hel del tid på. För det ska jag verkligen klara och helst mer därtill!!

Psykologiprovet gick helt ok igår kväll. Skönt att vara av med det :)

Det blev bara plugginfo i detta inlägg. Men men..
Ha en bra dag!

 

Jag och vovven är ensamma hela dagen lång! Mysbebisen <3


 

Här fick Dito en egen supremeburgare från MAX. Gissa om han njöt! haha..

 

 


RSS 2.0