Knubbo

Vi fick inte i oss allt godis. Ska nog fortsätta imorn.. Så himla mysigt har vi haft det. Vi har legat och haft det myys och ätit godis och så har vi lyssnat på en massa livemusik från Berggrenska. Så himla sommarkänsla! :)

Nu ska ja duscha och sen sova. Sweet dreams.
HejSvejs!

Godis

Efter en långpromenad kände jag att vi var värda det här..



HejSvejs!

Rosa träd

Såna här rosa träd ska jag ha över hela min gård när jag har flyttat. Så himla söta och fina!! Ja älskar dom :D






Idag har vi varit ute och fotat jag och Virran.. Det har gått bra, så himla skönt att vara ute. Men det blev jobbigt på slutet för vi var tvugna att gå en massa. Haha det slutade med att vi satte oss på en buss de sista 500 meterna :P Så himla slut och hungriga var vi :) Nu ska vi välja en massa bilder och så är det tänkt att vi ska redigera de flesta bilderna, får se hur mycket vi gör.. Var inte så god mat så vi är fortfarande hungriga. Haha fast ja åt 3 stora lass med ananas. Mumma!

Måste hjälpa Virran nu.
HejSvejs!

Praktik

Det är lika fint väder idag igen. Ja älskar sommaren alltså!! Helt underbar..
Satt och skrev det där samhällsarbetet hela kvällen igår.. Så nu är det nästan klart. Ska bara skriva de på datorn också, skrev allt för hand för ja glömde ta med datorn hem.. Men men, bra att träna upp handstilen lite ;)

Det finns inget värre än att ha ont i magen.. Ush, hatar det!

Idag ska vi alltså fota till fysisk planering åt Gävle kommuns hemsida. De borde bli lite fina bilder iaf hoppas jag. Sen är det klart med praktiken för vår del. Det är bara redigera alla bilder kvar. De ska in på torsdag, så vi får en stressig vecka!

Imorn kommer Johanna :D Det ska bli så himla skojs..
Och mIn plan om att åka till USA redan till hösten börjar bli lite mer än bara skoj nu :P Får se hur det blir. Men det är ju ganska lägligt att åka när dollarn är så låg, då är det ju billigt. Aja jag får fundera vidare på det..

Måste göra mig klar nu.
HejSvejs!

Ännu soligare dag

Har varit i Vinnersjö idag/inatt. Somnade ganska tidigt igår. Och det gjorde att jag vaknade 8 imorse fast ja hade kunnat sovit hela dagen om ja så velat.. Men skönt att komma upp i tid när det är sommarväder ute :) Pappa vaknade samtidigt så vi åt frukost och gick sen ut båda två. Han har ju gipsad arm så han får inte jobba på 2 månader. De kom ganska passande nu när det är fint väder ;)

Har vart ute precis hela dagen, så himla skönt. Legat ute på en filt och skrivit samhällsarbetet. Vet inte om det är för sent att lämna in det men ja hoppas att det inte är det. Ska lämna det på fredag hade jag tänkt.. Är inte riktigt klar men nästan.
Och så kom Joppla hem vid 1 så vi har haft det mys där ute.. Haha! Hon är lite tokig hon :P

Har gått en 45 minuters promenix idag också. Det var ett tag sen ja rörde på mig, men de var skönt!

Imorn ska vi fota åt Medborgarkontoret igen.. SKönt att det är fint väder, vi ska åka runt i Gävle och fota en massa utflyktsmål.. Men skönast hade ändå vart att slippa skiten. Lär troligvis sitta i skolan hela eftermiddagen och redigera en massa bilder också.. Seegt!

2 dagar kvar tills Johanna kommer nu.. Weeiihh! :D

Nu ska ja take a shower ;)
HejSvejs!

Solig dag

Åh vad jag älskar när det är fint väder :D Helt underbart! Har suttit ute hela dagen känns det som. Gick till skolan klockan 10 och gick hem klockan 4. Och ändå hade vi bara en lektion mellan halv 2 och 2 :P Resten av tiden satt vi ute och hade det skönt. Redovisade iaf TheSecret grejen och det gick jättebra tyckte ja. Skönt att vara av med det också.. :)

Är i Hedesunda nu och blir här imorn med troligtvis. Måste verkligen göra den där samhällsgrejen. Har så himla mycket idéer men vet inte om det kommer bli så bra när ja skriver ner det.. Men ja hoppas ;)

Hoppas det blir fint väder imorn med, kan man ligga ute och plugga.
Nu ska ja till pappsen.
HejSvejs!

FN-soldater våldtar barn

Läste på arbetarbladet nyss. Det här är helt sjukt!

Fredsbevarande soldater från FN och biståndspersonal förgriper sig på barn - en del så unga som sex år.

"...Det är barn som FN- och biståndsfolket skulle ta hand om i tidigare konfliktområden.."
"...En 13-årig flicka berättar hur tio FN-soldater våldtog henne på ett fält nära hennes hem. Därpå lämnade de henne blödande och spyende på marken, säger hon. Inga rättsliga åtgärder har hittills vidtagits mot förövarna..."
 "...För två år sedan skrev BBC om hur FN- soldater och biståndsarbetare krävde att tonårsflyktingar i Liberia, hade sex med dem för att få mat. ..."
 "...Mellan 2004 och januari 2007 hade FN utrett övergreppsanklagelser mot 316 anställda soldater och biståndsarbetare, 179 av dessa hade fått någon form av påföljd, uppger BBC..."

Jag blir så fruktansvärt arg.. FN är till för att hjälpa och så behandlar de offren på de där viset.. Jag förstår mig inte på folk!
Hur kan man vara så sjuk att man tillsammans med 9 andra våldtar en som går i 5an? Sjuk i huvudet är vad folk är..


Bloggdamp

Skrev värsta inlägget två gånger igår men de va tydligen nå fel för de gick inte att publicera och så försvann de bara. Så ja la ner de igår. Iofs var det nog tur att det inte funkade, var så himla irriterad och ett sånt inlägg är ju aldrig roligt att läsa..  

 

Var iaf med Diva hela dagen igår kändes det som. Vi pluggade, tränade och satt i boulongern och så. Mican kom dit en sväng också :) Hade Combat på fitnessen, skitkul! Och så var det asjobbigt, precis som man vill ha det :P Åkte hem till Hedesunda med halv 11 bussen igår, så himla tråkigt att sova själv här i stan. Fast det var iofs lite onödigt eftersom jag är i stan nu igen. Det blev bara dit, sova, in till stan igen. Men men..

Idag är det redovisning på religionen som gäller. Efter det är det ingenting som är kvar i skolan, tror ja.. Eller det där arbetet om fängelser, men det gör jag mest lite för roligt. För troligtvis får jag inget höjt betyg iaf.. Men pratade med Thomas igår och blev värsta inspirerad så nu ska ja sätta fart med det :)

På fredag kommer Johanna hem :D Ska bli så himla roligt att se henne.. Var ju ett år sen nu. Men som tur är blir hon här över hela sommaren och jag är assugen på att följa med henne tillbaka till USA i höst. Får se alldeles hur det blir.. :)
Har iaf fått schemat från Cubus nu och det ser bra ut.. Blir en del pengar i sommar iaf!

HejSvejs!

Nästnäst sista veckan

Nu är det bara två måndagar till kvar i skolan efter den här, sen är det sluuut!!
Gu va skönt :)

Åkte med Rickard in imorse för han har börjat jobba på samma ställe som innan igen. Han ska göra ett nytt försök med höften så han ska prova en månad nu, får vi se hur det går. Kom in vid 7 och då gick jag och la mig igen. Sov till 20 över 9 och då kokade jag makaroner till frukost :)

Ska plugga med Diva nu till religonsredovisningen som vi har imorn.. Om The Secret. Sen vid 2 är det Fitness!

HejSvejs!

Balbilder och så

Ja igår var den efterlängtade balen. Det var jätteroligt! Det bästa var nästan att solen sken, så himla fint väder. Helt perfa :) Vi åkte alltså båt dit från Alderholmen och där fick vi lite fördrinkar av Divas pappa. Sen när vi kom till Engeltofta blev det mer fördrink och en massa kortknäppning och mingel och sånt. Sen fick vi sätta oss och äta och det var jättefint dukat och så. Till förätt var det kräftgrejs och toast. Till varmrätt var det kyckling med ris/pasta gegg. Till efterrätt var det vaniljpanacotta med en massa bär. Det var jättegott faktiskt, inte vanligt att man brukar tycka om alltihop när man äter "fin" mat men den där var jättegod. När vi hade ätit var det lite mer mingel och så och senare blev det dans.

Vi var kvar bland de sista och vi åkte hem vid 1-halv 2 nån gång. Det blev lite segt på slutet men kvällen blev ändå lyckad. När vi kom till stan var det inte riktigt över. Heh. Divas pojkvän är nog den bästa av alla (efter min egna då ;)) Han hade bokat ett hotellrum till mig och Rickard och ett till sig själv och Diva på Winn Hotellet. Bjussa på allt :) Snällo! Så vi hade det myys alla 4 innan vi slutligen gick och lade oss. Och imorse blev det hotellfrukost. Mumma!! 

Väldans lyckad bal tyckte jag iaf.. :D 

Här kommer lite bilder:

Vi på båten :)  Älsklingen och Tom på båten.  Vi 2  Virran och Jag Fint dukat :)  Pussis!  Dom bästa! : )  :D

Måste springa till bussen!
HejSvejs!

BAL!!

Idag är det bal :) Solen skiner och jag är astaggad! :D
Så himla roligt. Karoline kom hit igår kväll och de blev en sen kväll minsann. Ja som hade tänkt lägga mig tidigt. Men ja tror klockan blev halv 2 innan jag la mig. Haha och så har jag sovit med spolar i hårer inatt så en underbar skönhetssömn har jag knappast fått. Haha! Gick upp klockan 7 och nu snart ska vi åka in till stan. Karoline ska fixa irdning mig, Virran och Agnes där. Så det kommer nog ta sin lilla tid med 3 stycken! Men vi hade tänkt vara klar till 4.

Vid 5 hade vi tänkt åka dit, till Engeltofta. Och vi ska ju åka båt :) Det blir bäst av alla! Så himla kul. Jag har inte sett båten men den verkar vara ganska stor eftersom vi är några stycken som ska åka. Fy tusan va kul vi ska ha det!

Nu ska ja sätta fart på Karoline så vi inte blir sena. Ha en bra dag för det ska jag absolut ha ;)
HejSvejs!

Ps! Ja är helt krullig i håret, det ser ut som att jag är korthårig för det sitter som en hjälm på huvudet nästan :p Men de kommer bli assnyggt när det är klart, hoppas jag :P! Haha..

Tacos

Nu har vi suttit och ätit i tre timmar, Jag, Josefin, Amanda och Mamma. Vi har haft det jättemysigt!
ÅÅÅH nu kom Karoline med min klänning tills imorn! Weeeiiihhh! LÄNGTAR TILL BALEN!!

Ska prata med moster min nu.
HejSvejs

Packa upp

Imorse vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om så jag gick upp. Packade ur väskan och städade igenom garderoben så ja skulle få plats med lite nytt :) Sen plockade ja undan en massa i lägenheten, de blir så lätt stökigt när man bor 2 stycken på en sån liten plats.. Åt frukost och sen kröp jag ner hos älsklingen ett tag igen innan ja gick till skolan. Kom till skolan halv 11 och fick veta då att vi inte behövde vara där förren 12. Seegt, men som tur var var jag inte ensam. Alla flicksen var också där och vi gjorde iordning ett skyltfönster inför Utställningen som vi har nu fredag-tisdag.

Åkte hem med mamma och Rickard vid halv 2. Kändes segt att bara gå omkring där och inte göra nåt.
Skönt att få komma hem när det var så fint väder. Men innan jag kom hem åkte jag och köpte klänningen som jag hittat till studenten. Tror att det blir bra, hoppas bara inte att det är många som har den. Fast det finns risk, köpte den ju i Gävle liksom.. Ääh! Ja kommer iaf vara snyggast i den så de gör inte så mycket ;) ;)

Ikväll ska systrarna mina och mor ha lite myskväll med tacos och lite så.. Var länge sen det bara var vi fyra :) Ska bli jättemysigt! Var meningen att vi skulle grilla eller nåt sånt med Magnus och Hanna men de blidde inget.

Nu ska ja ut i solen!
HejSvejs!

McFeast/Chicken

Jag säger bara en sak.. Fuck McDonalds. De finns alldeles för nära mig!!
Fast gott är det.. Tyvärr var det nog inte det bästa för min mage. Ja som är så dålig sen Thailand :P

Josefin var asduktig på dansuppvisningen iaf. Var så stolt över henne så :D
Tyvärr mår hon ju inge bra så hon åkte hem till mamma ikväll..

Nu ska vi nog ta en baad jag och älsklingen, myys!
Ha en trevlig kväll.

HejSvejs!

Dansuppvisning

Idag har jag bara varit i skolan halva dagen.. Halv 9 gick jag och Virran och fotade lite åt Lantmäteriet och sen åkte vi och redigerade bilder fram till lunch. Åt fisk och gurk/gräddfil/vitlök gegga (hur tusan stavas -atsiki...?)

Efter det gick jag och Diva på stan ett tag. Hon köpte örhängen och ringar till balen på lördag och jag hittade en jättesöt klänning som eventuellt ska bli min studetnklänning. Kanske den eller en jag hittat på internet. Ska bestämma mig imorn :P Hehe!

Sen har vi tittat på resor. Ska troligtvis åka nån gång i slutet på augusti igen, på partyresa. Helt sjukt roligt. Än så länge är det bara Diva, Josefin och jag men vi ska försöka ragga fler ;) Hehe!


Gick till boulongern sen och pluggade och åt yoghurt och vindruvor. Värsta skönt att ligga där, det skulle bara ha varit liite varmare.. Och nu har hon övergivit mig minsann.. :P

Ska på Josefins dansuppvisning ikväll, om hon nu kan dansa. Hon mår inte så bra just nu. Men jag hoppas att det ska gå, gummsan min!! <3 Hade sett fram emot att få se de..
Men innan jag går dit ska jag gå och hämta ut mitt nya pencelin. Ska äta först ett pencelin i 10 dagar och så ska jag även äta ett annat pencelin i 3 månader! Så nu borde jag bli kvitt från eländet :/..

Har inget mer att tillägga.

HejSvejs!

Bilder

Här kommer några bilder från Thailand..

Där var vi på väg..  Spöregn den först veckan.. :/  Rickard hade tråkigt när det regnade så han byggde en koja på hotellrummet ;)  Jag är på stranden (och glad) fast det är dåligt väder..   Äsklingen  Ett tempel vi var till.  Rickard och Buddah eller nåt.  Ännu mer fint väder...  Jag och Tigerbebisen :)  Stackars nerdrogade tiger.. Men ja har suttit bredvid en iaf.  Poolen  En av hotellrummsdagarna (med chips :)  Fjortiis ;)  Min favvomat.  Bada :)  Fina elledningar ;)  Älskar DIG!  Naajs  Paradise beach  Rickard gungar..  Mumma!  Strand.  Glad.  Rickard.  Jag.

NU orkar jag inge mer..
VA NÖJD! ;)

HejSvejs!

Redigera utställningsbilder

Igår blev det tidig kväller. Somnade halv 9 och sov hela natten. Skönt att ta ikapp lite, hade varit vaken 44 timmar då, jobbigt!
Fick skjuts in till skolan idag för Rickard skulle till sjukhuset och röntgas. Och nu sitter jag och redigerar bilderna till den stora utställningen som börjar på fredag. Då får ni gärna komma och titta :) Den är på medieprogrammet. En hel del fina grejor faktiskt.

Nu måste ja fortsätta om jag ska hinna klart.
HejSvejs!

Thailand

Kom precis hem från skolan.. Fotade åt Gävle kommun på förmiddagen och så på eftermiddagen var vi i skolan. Det var trevlans att träffa alla igen :) Och helt ärligt var det inte så farligt att komma tillbaka som jag trodde att det skulle bli. Har nog inte missat så himla mycket..

SKIIT! Kom på nu att jag glömde gå till Cubus och prata med dom om jobbet.. Aja, får göra det imorn..

Iaf.. Thailand var hur underbart som helst.
Första veckan var det en hel del regn som jag skrev tidigare så det blev mycket myys på hotellrummet den veckan.. Fast det var en del fint på förmiddagarna så lite pool och sol blev det.. Åkte runt en del och tittade på lite tempel, vattenfall och så. Och så matade jag en liten tigerunge, söt! Och så var vi i djungeln, har aldrig vart så rädd i hela mitt liv tror jag. Inte trodde jag att jag var sån fjant, men tydligen :P

Andra veckan blev det mer bada och sola. Vi bodde i Patong och där var stranden inte den bästa, så vi åkte till en strand som kallades Paradise Beach några dagar. Där var det helt otroligt fint. Mee like! Plus att vi hade väldigt fin pool på hotellet. Åt mummamat hela tiden och min favorit blev " Chicken with Garlic and Pepper" ;) Älskade det!

Lördagen och söndagen var vi iväg till en stor marknad och där blev det shopping :D KulKul! Dock var det inte lika populärt hos min resekamrat :P Hehe! Men en del grejjor hittade han minsann.

Jag hade bara med mig 4500 kronor och Rickard hade lika mycket han. Trodde att det skulle bli tajt innan vi åkte men de blev det absolut inte. Har levt lyxliv där riktigt med underbar mat, massage varannan dag ungefär, mycket shopping, presenter till hela familjen och underbara drinkar :) Så minsann klarar man sig långt på de pengarna i Thailand.
Iaf en superskoj resa..

Och bara så ni vet det har jag världens bästa pojkvän. Vi har haft det bäst!
Älskar dig bubben min ;)

Lägger in bilder senare, orkar inte hålla på här längre nu..
HejSvejs!



HEMMA

Nu är jag hemma.. INTE skönt.. Jag vill tillbaka!! Thailand är helt underbart..
Tyvärr har vi haft dåligt väder första veckan men andra veckan har vi haft det bra.
ÅÅÅH va jag vill tillbaka.. Så himla segt att komma hem. Fast iofs är det studenten och så snart, det är skönt!

Har flygit i 15 timmar, flög kl 7 på kvällen från Thailand.. Så jag har varit vaken vääldans länge, kunde knappt sova nåt alls på planet :( Så ja är död nu känns det som!

Det som är illa är att jag och Virran har lovat att fota till praktiken så vi ska göra det klockan 10. Jag orkar verkligen inte, men måste!

Uppdaterar senare om Thailand med lite bilder och så ;)
HejSvejs!

Thailand

Snart åker vi till Thailand.. Om 40 minuter åker vi från Hedesunda.
Planet går 01.20 inatt från Arlanda och vi kommer hem 05.20 den 20 maj.. Ska bli helt underbart!
Hoppas på bra väder gör jag också..

Ha det bra här hemma  allesammans!
HejSvejs!

AB

Haha ja tycker att Krocket är jättekul så ni vet :P Spelade det för ett litet tag sen och det är inte så tråkigt som man kan tro. Sen började det regna och då var vi tvunga att gå in. Det var faktiskt mysigt med lite regn tyckte jag, det var länge sen nu :)

Haha jag var in på Kenzas blogg nyss och tittade lite. Det är helt sjukt va stor den bloggen är. Iaf, hon hade ett inlägg om att hon varit med i Frida-tidningen. Och jag som tyckte det var stort att jag var med i Arbetarbladet igår ;) Haha det känns verkligen som att ens eget liv är väldigt ointressant och tråkigt när man är in där. Hon har fler kommentarer per dag än vad jag har haft besökare sen jag startade bloggen.. Aja, här kommer i alla fall en bild från tidningen. Såg lite knubbsig ut, men men.. Ska börja träna så fort jag blivit frisk :)

image86

















Jag, Hanna, Diva och Elov :D

Nu ska ja titta på film och sen ta ett bad. Gu så skönt!
HejSvejs!


Valborg

Igår var det sista april. Det blev grillning hos Rickard med Josefin, Magnus och Hanna. Och så var Peter och hans några kompisar med också. Vi hade det faktiskt jättetrevligt. Spelade bach, haha skitroligt. Och så spelade vi Rappa Kalja men de va inte lika roligt för jag och Joppla var totalkass ;)

Sen gick vi iväg en sväng men kom tillbaka ganska fort.. Hmm!
Lyckad kväll ändå tycker jag :D

Idag mår jag inte så bra :/ Men jobbar på att bli bättre..
Ikväll kanske det blir film med Magnus och Hanna, får se.

HejSvejs!

RSS 2.0