Vila Gävle

Nu har jag stäng igen butiken efter 12 timmars jobb.. Nu sitter jag och väntar på att statusrapporter och grejer ska bli klart så jag får gå hem någon gång.


23

Det var den födelsedagen det! Jag har städat, bakat och fixat hela dagen. Det är så mycket som har stått still sedan vi flyttade hit så idag tog jag tag i lite mer rens och fix som blivit inpulat. På torsdag kommer det lite folk hit och fikar och firar. Det var meningen att jag skulle jobbat inventering ikväll också men sen kom vi på att det bara fanns 4 inventeringsdosor så jag blev hemma! Därför bytte vi födelsedagsfirandet till torsdag istället :) Imorgon däremot fortsätter inventeringen; 07.00 drar vi igång. Sen när vi är klar åker jag in till stan och jobbar vidare tills stängning.

Jag har tömt telefonen på alla bilder idag men ni får en från midsommar på mamma och mina fina syskon. Tack till alla som grattat mig ❤ Man blir så glad när folk hör av sig för att säga grattis. Nu ska jag krypa ner under mitt bästa jättetäcke och lyssna på regnet utanför. Mysigt!! God natt.


❤❤❤

Min underbara lillasyster hade skrivit så fint på instagram till mig idag.. Jag måste bara visa er! Jag älskar min andra hälft så otroligt mycket ❤ Jag måste börja försöka skriva ihop något nu om jag ska få till något sånt där fint till Josefin när hon fyller i november.. Tack bästa du! Saknar dig.


Grym present!!


Good birthday so far!

Jag har blivit ännu mer bortskämd av fina pojkvännen och så har jag hunnit med en morgonprommis. Nu ska jag flytta in i mitt fina smyckeskrin :)


Igår..

Igår var det inventering som gällde 7-20 med brudarna på Vila. Hjärtat kom förbi med chips och godis till oss så dagen gick fort :) Vi blev klar lite tidigare så när jag kom hem byggde vi ihop en byrå, handlade och sen åkte vi till Harnäs och åt där. Vi hade tänkt köpa med oss pizza men allt hann stänga innan vi var klara så MAX fick det bli fast jag är så himla trött på det.. Jag fick jättefina presenter av Amanda och Mattias.. Mysig sista kväll som 22 år :)

Och inatt har det hänt något historiskt! Jag fick ett dubbeltäcke av älskling i födelsedagspresent igår och det var det bästa!! Han har varit emot det för han vill vara ifred under sitt täcke när han sover, haha, men nu efter 3 år bjuds det till minsann ;). Tack bästa! Jag har sovit som en prinsessa (och han som en svettig liten instängd stackars groda). Jag är så himla frysen på nätterna men till och med jag var svettig inatt under jätteduntäcket, det här kallar jag kärlek från hans sida ;).. ❤


Älskar att vara ledig!

Det blev en dag på Harnäs idag.. Vi har med picknick, badar och njuter av solen och värmen. Svensk sommar är grym!


Tack för idag. Slut för idag.


Vårvik

Idag har vi hängt på stranden någon timme.. Härligt att vara ledig! Nu blir det hääs :)


Fredag

När jag kom hem från jobbet stod maten på bordet ute på balkongen.. Mysigt!! Sen har vi mest cyklat runt och sen hängt på Gävle strand.


Nu tar jag helg!!


Jobb jobb

Mycket spegelbilder nu för tiden men jag har inte så mycket annat skoj att bjuda på.. Idag jobbar jag 9.30-17. Sen ledig helg :)


Hard work work

Vilket väder!!! Jag njuter ute på lunchen idag. Hoppas det är fint hela kvällen också så man kan hitta på något mysigt :)

Jag träffade på söta lilla kusinen här på köpis också. Gohjärtat!


Medina

Jättetrevlig kväll igår med Anna, en tjej jag var i samma grupp som när jag läste fastighetsrätt. Vi var på söderhielmska och sen gick vi till Allstar och tittade på Medina. Jag låg i sängen innan 2 så det blev inte så jättesent.. Idag blir det jobb 13-20.15.


Eko eko eko

Det här är första gången på 5 år som jag använder telefonen på arbetstid men nu är det tametusan okej.. Butiken har ekat tom sedan 17. Alla är väl inne i stan och glor på Sean Banan.. Om en halvtimme slutar jag och då ska jag hem och byta om sen blir det en runda på stan :)


Tvättmonster

Nu ska ni få höra någon tokigt.. När jag har varit borta hemifrån några dagar älskar jag att komma hem... och tvätta!! Det är liksom hemmakänsla att ha tvättmaskinen igång, plocka undan och göra fint, packa upp väskan från när man varit borta och glida runt i mjukiskläder.

Idag väntar ännu en dag på jobbet.

Josefin har smsat och är nu framme i LA efter mycket strul med förseningar, ombok av flyg och lite sånt. Allt var bra med henne och Carro som hon åker med :)

Idag är nog en bra dag..


Vila Gävle

Nu har jag stängt igen butiken för idag. Nu ska jag hem, ta ett bad, äta, pussa på pojkvän, sova.


One week

En vecka i totalt ide. Jag har vilat, vilat och vilat. Och så har jag fyllt på själen med lite lycka med hjälp av nära och kära.

Nu har vi lämnat av Josefin på Arlanda. Hon blir borta i LA i 5 månader och jag känner mig redan halv. Men jag är så himla glad för hennes skull! Det kommer bli grymt.

Nu ska jag hem och sova, vi har bara sovit någon timme inatt. Jag har varit i Hedesunda sedan i torsdags så det ska bli skönt att komma hem och träffa pojkvän som har kommit lite i skymundan de senaste veckorna.

Hoppas allt är bra med er!

 


Blä!!

Förkylning nummer 2 på kort tid slog till med full kraft igår kväll! Jag har varit så täppt och så svälld och svidig i halsen så jag har inte sovit en blund på hela natten. Nu har jag inhandlat halstabletter och nässpray och ska försöka få åtminstone någon timme sömn innan hotellfrukost och sen jobb 12-20.15. Det kommer bli en lång dag...


Clarion

Ikväll myser vi på hotell.. Om en vecka åker Josefin och vi njuter som tusan sista veckan av varandras sällskap!


Lunchpaus

Njuter på lunchen av det fina vädret... Att stå inne på köpis hela dagen för att sen gå ut är som när man landat utomlands och ska gå av planet och värmen bara slår emot.. Vi har så kallt inne så jag står och fryser!!


Max

Kvällshäng.. Nu ska vi hem och se film!


Hjortron

Idag har vi varit ute i skogen hela dagen jag, pappa och Josefin. SÅÅ mysigt!! Vi har letat hjortron och efter någon timme hittade vi THE PLACE! Det lös orangea bär överallt! Tyvärr hade vi bara totalt 4 liter bunkar med oss men vi hade kunnat plockat hinkar där. Herregud vad glad vi blev ;)

Nu har vi ätit middag hos mamma och vid 21 kommer Andreas och hämtar upp mig när han slutar jobba. Sen blir det jobb några dagar.


Söndag

Jobb 12-18.15 idag och sen ut till Hedesunda för strandmys tills solen gick ner. Vi grillade korv och badade.. Jordgubbar och glass slank ner när vi kom hem.

Nu har jag, Amanda och Mami delat upp Josefins garderob för om en vecka åker hon :( Vi hade roligt när vi delade upp allting och alla kom med bra argument om varför just jag skulle ha förstahands rätt till varje plagg :p men ändå är det jobbigt att veta att hon snart inte är här.. Hoppas verkligen hon kommer tillbaka!! Jag har en känsla av att hon skulle kunna bli kvar forever... :( Nej då nu ska jag inte bli sån bara för att klockan är mitt i natten..

God natt. Imorgon är det en ny vecka!


Badrummet..

Man tror inte att det är samma badrum men här har ni iaf före och efter-bilder på vårat badrum.


Tyra

Idag har vi varit på dop för lilla kusinen Tyra. Fint, gott att äta (de hade till och med fixat glutenfritt och jag blev så himla glad), trevligt folk och fin sång av syster och mor. Tack Fredrik och Marie!


Ikväll har vi varit hos Marta och Sebbe och grillat tillsammans med Andreas pappa och hans Ann-Marie.


Friday night

En hel mysdag igår med systrarna.. Vi åt pizza hos oss när vi kom hem från stranden och sen gjorde oss iordning. Efter det cyklade vi till Amanda och satt där och umgicks. Vid 12 gick vi till Söderhielmska en timme, sen gick vi hem och åt och sov! Mysig kväll ❤




Systerdag

Mysig dag med systrarna i Vårvik.. Nu ska vi köpa pizza och sen får vi se vad vi hittar på :)


Frukost på ballen!


Three days later..

Så här har mina 3 sista dagar tillbringats.. I sängen och i soffan. Pga all värk i magen i tisdags spände jag mig troligtvis så mycket för igår morse vaknade jag även upp med min livs första nackspärr. Och det mina damer och herrar var inte att leka med.. Jag kunde seriöst inte ta mig upp ur sängen när jag vaknade igår morse!! Det blev bättre och bättre under dagen men herregud säger jag bara... Idag är den nästan helt borta. Det hugger till ibland men jag kan ändå vara uppe och röra mig. Magen är bättre igen den också..

Jag har däremot varit helt slut idag ändå. När jag får så där himla ont i magen, och särskilt när jag har det några dagar i rad, är jag såå slut i hela kroppen när det försvinner.

Jag har städat lite här hemma, fått undan ett enormt tvättberg, rensat lite i garderober som bara blev inpulat när vi flyttade hit, tittat på film (kunde inte hålla mig så jag såg World War Z med dålig kvalité, men jag var inte särskilt impad.. Som alla andra "världen-går-under-filmer")..

Igår såg jag filmerna Små citroner gula (söt film), Call girl (hemsk film), Blonde (så värdelös så jag stängde av efter halva), och Arbitrage (seg)..

Imorgon ska jag ta nya tag.


FML

Skitdag.. Skulle jobba 12-20.15 men jag åker hem nu. Min mage dödar mig och jag har spytt 2 gånger pga smärta. Jag är så förbannad så det finns inga ord. Dra täcket över huvudet och ligga där resten av dagen är vad jag ska göra.



Gänget..

Myser på altanen i stugan och ser på solnedgången.. Vi dricker oboy och pratar om pinsamma grejer vi varit med om. Så tacksam för mina fina småsyskon som alltid får mig att le no matter what!


Sommar!!

Både rolig och jobbig dag.. Däremot är det ingen tvekan om att det är sommarens finaste dag! Utomlandskänsla! Hela dagen har spenderats på stranden med massa sol och bad. Vi blir kvar här hos mormor och morfar inatt. Finaste paret! Jag önskar att jag också är så lycklig och kär när jag är lika gammal som dom.
"... Ibland är vi tyst i en dag om vi inte orkar med varandra riktigt, men då frågar jag bara dagen efter: vad tänkte du på igår?" Svarade mormor på min fråga om dom tjafsar någon gång.

Nu sover både Josefin och Johannes här bredvid mig. Tänk att det kan vara så varmt här på stranden trots att klockan snart är 19.


Sommarkvällar in my heart


Tripp

Mysig dag i Stockholm blev det.. Vi har tittat på amerikansk fotboll; Stockholm-Uppsala. Underbar värme och sol!!


Fredag

Jättemysig kväll.. Vi åt god middag och efterrätt och sen tog vi en liten promenad och tittade till Strandbaden och den stora bryggan. Det är så mysigt här!! Sen har vi myst med ljus och spel och prat återigen..

Nu är det över 50 ungdomar som har fest på stranden och det är ganska spårat.. Dom har varit hit och velat låna toa och hämtat vatten för att folk är så dåliga.. Och i det kaoset ska jag nu försöka lägga mig och sova. Hög musik och skrålande 16-åringar. Gammeltanten känner jag mig som... Fast det är ju kul att dom har kul även om jag är glad att min 16-års period är förbi och avklarad.


Flowers and butterflies

Det blev inget fint väder idag.. Men vi har mysigt i stugan ändå! Jag och Josefin har fixat våra naglar, och så håller vi på med middag till kvällen. Då blir vi 15 stycken här :) Simon badar trots vädret så vi går ner till stranden mellan varven ändå.


Stugan ❤

Ni förstår inte hur mycket jag njuter. Bara att vara ledig endel under sommaren för första gången på 5 år är ju underbart.. Sen att vara i stugan med fin familj, ha min andra hälft-syster hemma, prata och diskutera saker och faktiskt känna att det ger något, äta gott, göra vad man känner för.. De senaste dagarna har gjort så himla mycket för mig och jag har verkligen insett vissa saker.. But what does'nt kill you makes you stronger!

Här är några bilder från dagen.. Vi har kört plankan-tävling, varit till Järbo på loppis, ätit falafel och världens godaste efterrätt, hängt på stranden och njutit av allt fint som är här runt omkring, spelat ett antal rundor skipbo, fått besök, umgåtts, pratat i timmar..

Hoppas på fint väder imorgon. Nu ska jag försöka sova!!


Centralbadet

När jag och mamma hade städat klart det sista i Josefins lägenhet imorse fick vi öppna kuvertet som hon lämnat till oss.. Hon själv jobbade men vi fick gå till Centralbadet och njuta av en heldag på världens finaste spa/relax! Åh vad mysigt och fint det var..

Innan vi gick fick vi en 45 minuters nagelbehandling.. Tack fina Josefin för allt!

Nu är bilen packad och vi är på väg mot stugan..


God morgon Odenplan!


Allsång på Skansen

När jag slutade jobba var Mamma, Amanda och Fanny där och väntade på mig. Vi körde gasen i botten till Stockholm, hämtade upp Josefin hemma hos henne på Odenplan och sen tog vi tunnelbanan till Djurgården och Skansen. Där träffade vi på mammas kusin och hans dotter, kul! Vi hade med oss massa gott och satt och mumsade men sen trängde vi oss fram emellan varven för att se något! Så himla mysigt påhitt det där allsång på Skansen.

Nu är vi hemma hos Josefin efter en mysig promenad hem.. Sista natten i hennes lägenhet sen tar vi med oss henne hem i 3 veckor innan hon lämnar landet för ett halvår framöver...


Frukost, bästa målet på dagen!

Härlig frukost nu på morgonen.. Jag är en riktig frukostmänniska och är det någonting som verkligen måste hinnas med på morgonen så är det alltid frukost!!

Nu har jag packat väskorna för efter jobbet idag drar jag ut på äventyr :)


Max

Efter jobb 12-20.15 förtjänar vi MAX! Nu ska vi hämta upp fina Fanny och ha myskväll med henne ❤


RSS 2.0