Underbar dag i bilder!








(Finn ett fel.. Arg flickvän, nöjd boyfriend. Semester-undantag). Tänk att han slutade röka for me!! Jag skulle aldrig vara tillsammans med en rökare så det fick han ändra på om det skulle bli något. Snusa får han fortsätta med!












Slut! Hörs imorgon allihopa! 


Poolhäng!

Vi har det jättebra här i värmen. Det är så himla underbart med värme och att slippa frysa! 

Det är jättebra frukost på hotellet. Jag ångrar dock att jag inte tog med mig glutenfritt bröd hit för det har de ju inte här såklart.. Men det finns ju så mycket annat gott så det går absolut ingen nöd på mig! Kanske bara bra att komma bort ifrån bröd-träsket lite, haha. 

Nu är de andra ute och går för att leta på något utskiksställe som fanns några km bort, men min mage gör ganska ont idag så jag vågade inte följa med. Jag blir alltid mer chicken att göra saker när det är fler människor än typ bara jag och Johan. Skulle jag bli dålig blir det automatiskt så många fler som blir drabbade.. Jag vet att det inte hade gjort någon någonting men det känns lika bra att låt bli och slippa bli ännu värre! 

Jag tog med mig en bok till poolen istället. Havet ligger precis nedanför hotellet men eftersom det är så himla stora vågor finns det liksom ingen plats att ha solstolarna på.. Men vi har badat trots röd flagg. Så sjukt kul med de stora vågorna!

Väderprognosen säger att det ska regna, blixtra och åska i 14 dagar framöver, dvs hela våran resa. Vi får hoppas att vädergudarna ändrar sig! 






Framme!

Resan till Thailand gick jättebra.. Vi åkte direktflyg till Bangkok och sen bytte vi där till ett inrikesflyg mot Ko Samui. Eftersom vi bokade på min resa i efterhand så fick jag åka ett annat inrikesflyg själv 2 h innan deras, men det gick jättebra! 

Vi kom till hotellet kl 11 Thailänsk tid så vi har haft en heldag här. Det har spöregnat halva dagen och varit storm med åska och blixtrar så då höll vi oss inne. Annars har vi tagit en strandpromenad, bott in oss lite i hotellrummet, ätit och umgåtts. 

Jag har inte sovit något på hela resan så jag är svintrött nu. Det blev lite tidigare kväll för mig än de andra, men det är sånt man får ta när man är sjuk. 

Imorgon hoppas vi på finväder!! 


Det var en såå söt liten flygplats här på Ko Samui. Det här var "ankomsthallen". 



De andra paren har Bungalows men vi har hotellrum. Det är ett jättemysigt hotell precis vid havet. Vi stormtrivs! (Finn ett fel i bilden, haha)


Hoppas allt är bra med er där hemma. Puss och kram! 


Nu drar vi!!





Bikinsar!

Dagens i-landsproblem. Hur väljer man ut vilka bikinsar man ska ta med när jag redan har rensat och ändå har 12 favoriter kvar. Vissa är skogalen, andra älskar väskor, min grej är bikinsar. 

Imorgon åker vi!!!!




Viltkyckling!

Gu vilken underbart god middag! Vi rullade hem.. Tack bästa ni! 

Ikväll har jag varit tvungen att strula med medicinintyget som jag måste ha med för att få ta med alla meds utomlands. Min läkare skulle fixa det. När det kom hem har hon såklart skrivit fel. Vilken skräll att en läkare inte gör vad de förväntas göra.. Så jag har jagat läkare för att få ett fullständigt intyg. Kom precis hem från sjukan med ett intyg som stämmer. Det är inte lätt att vara sjuk med dagens sjukvård. Hur svårt kan det vara att göra sitt jobb? Precis som för någon dag sedan när jag skulle hämta ut mina mediciner till resan. Såklart har hon missat att skriva ut en av medicinerna.. Hade man ett direktnummer vore det ju enkelt men riktigt så funkar det inte tyvärr. 
MEN. Nu är medicinerna redo att åka på semester! Woho! 









Packa!

Packningen har börjat.. Jag har provat allt pga att jag gått upp massa i vikt och det var tur det! Jag kan inte ens ha hälften av mina sommarkläder!! Jag har aldrig varit såhär stor i hela mitt liv. Fatsoes make it ready for me, here I come! Något bra med att jag inte kunde ha allt är ju iaf att det blir lättare att välja vad jag ska ta med mig eftersom massor försvinner av sig själv.. 


Nu ska jag gå in på necessären och mediciner. Jag har lovat mig själv att jag ska gå igenom medicinerna minst 5 ggr för att vara helt säker på att allt är med. Det skulle faktiskt vara katastrof om jag glömde något. Johan får nog gå igenom någon gång också.. 

Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg. Kan det bara bli fredag NU!! Ikväll ska vi till musch och Matti på middag. Det blir mysigt! 


Morgontankar!

Jag har varit lite piggare nu ett tag. Det har gjort att jag tänkt mer. Jag tänker (ännu) mer på jobb och att jag ännu en gång snubblade på målsnöret. Jag har pluggat i 2 år för att äntligen kunna börja jobba som mäklare, men när det inte riktigt blev så pluggade jag ett år extra för att kunna ta det året till att bli frisk och samtidigt få ekonomeksamen som "reserv". Men sen kom min vidriga sjukdom återigen och förstörde allt. Eller den förstörde väl hela tiden. Men den gav mig en känga när jag inte ens ett år senare kunde komma igång och jobba igen.. 

Ibland känns det nästan jobbigt att se hur världen fortsätter trots att mitt liv står fullkomligt stilla. Det känns liksom som att jag missar så otroligt mycket och att varje dag jag fortfarande vaknar som sjuk är ännu en dag jag aldrig kommer kunna ta ikapp. Jag har en tavla här hemma som det står "Time you enjoy wasting is not wasted time" på. Jag köpte den när jag flyttade hit som en påminnelse om att hela tiden försöka göra det bästa av att vara sjuk och hemma från jobb varje dag. Genom att göra det jag tycker om försöker jag ändå göra varje dag till något meningsfullt. Vissa dagar känner jag att jag har gjort roliga saker och att jag gjorde det bästa av att vara hemma, medans jag andra dagar bara känner att hur mycket roliga och bra saker jag än gör så har jag ju ändå inte gjort vad jag vill göra och det innebär ju ändå att jag slösar min tid på att vara sjuk. 

Jag vill liksom bara skrika "STOPP. Ny tagning. Den här scenen blev inte så bra. Vi tar om från årsskiftet 2014." Men...:


Jag gillar inte alls när folk säger "men jag ska inte klaga för du har det ju mycket värre än mig.." Jag är sjuk - ja. Och jag mår inte alls bra. Men det betyder inte att jag har tagit patent på dåligt mående och att vara sjuk. ALLA får må dåligt, även i min närvaro. Alla har sina problem och självklart är det ingen tävling om vem som har det värst. 
Men trots att jag tycker så måste jag ändå jobba på det varje dag. Jag tycker att det är svårt att diskutera problem som jag inte ens ser som ett problem, med någon som tycker att det är ett jättestort problem. Precis som vissa människor säkert läser det här och tänker att det finns större problem än mina..

Man blir en annan del av samhället som sjuk. Jag vill inte vara sjukskriven och jag tycker såklart att det är otroligt orättvist att just jag måste vara det när det finns tusentals människor som inte ens vill jobba över huvud taget. Men man hamnar utanför.. Man är inte behövd. Jag tror att det är det som är värst med att vara sjuk för någon som mig som har en dröm om karriär. Drömmen om att bli något och samtidigt sitta på arslet hemma och inte komma någonstans går inte alls ihop.. 

Jag har fått svårt för att hantera vissa situationer. Mycket av det är väl pga alla mediciner. Man blir personlighetsförändrad. Men samtidigt handlar det nog om att hela tiden försöka att inte tappa sig själv trots att jag har tappat min identitet för längesedan. Jag är driven, målmedveten, energisk, glad, social, positiv, karrärsugen, älskar att träna mm. Men det är ju inte alls jag nu? När någon frågar, ska jag då berätta vem jag är egentligen eller ska jag berätta om mitt nya (förhoppningsvis "tillfälliga") jag?

Sen rinner bägaren över mycket oftare eftersom jag hela tiden ligger precis vid ytan. Tålamodet har jag glömt vad det är för något.. Jag blir sällan ledsen dock utan alltid arg. Jag kan "kämpa på" med mitt men minsta lilla grej kan få allt att rasa samman. Det är svårt att hela tiden ligga på max. Små skitsaker kan vara det som avgör om det blir en bra eller dålig dag.. 

Idag vaknade jag till en "bra" dag (bra är väl kanske fel att säga eftersom det hade inneburit att jag var på väg till jobbet snart utan mediciner, utan smärta och utan en sjukhusjournal där jag är dömd med en kronisk sjukdom). Men även de bra dagarna är jag såå ledsen över att mitt liv är som det är. Eftersom jag håller isär min utsida och insida tror man kanske lätt att ett leende innebär att jag mår bra och har glömt alla problem. Men icke! Mitt i ett gapskratt ligger detta fortfarande i mig och skaver. Jag vill inte vara annorlunda. Jag vill vara precis som alla andra, och lite till! 


Standard!

Idag blev det milen och en god frukost som start på dagen. 





Pappas iPhone!

Oj vad svårt det var att ta sig upp ur sängen idag.. Jag ska ju ta mig ut på den dagliga promenaden men Johan berättade att det var -8 grader ute innan han åkte till jobbet, så det är extra svårt att slita sig från det varma täcket! Jag tycker om alla årstider men frysa kan ju vara det värsta som finns. Jag tror peak-jackan får åka fram snart. Och långfillingar!

Vi åker ju till Thai på fredag (!!!) så jag har tänkt fixa lite jul i lägenheten i veckan, eftersom vi inte kommer hem förrän den 13/12 sen. Det blir mysigt att fylla på gårdagens julkänslor med ytterligare. 

Jag har äntligen fått över pappa till iPhone-träsket. Han har haft en sån där gammal knapptelefon som var vatten och stöttålig i alldeles för många år. Men han är såå duktig med sin nya! Första dagen på jobbet med iphonen hade han till och med gjort slut på batteri av allt surfande, haha. Nu har han kommit igång med alla emojis också! Det är så roligt att få sms av honom nu. Dessutom driver han med sig själv.. Han ringde till mig och hade problem med sin telefon. Jag lovade att ringa tele2 och lösa problemet. När jag fått svar på problemet skickade jag ett sms och förklarade.. 

"Jag har pratat med dem nu. Man måste synkronisera den mot datorn (du ska inte förstå vad jag precis skrev, haha) så jag kan hjälpa dig med det nästa gång vi ses. ..."
Hans svar blev:
"Ok ska börja synka nu... 😘"

Gu vad jag älskar min finaste papi. Han är verkligen världens bästa på alla sätt. Jag är så otroligt tacksam över att ha en så omtänksam och kärleksfull pappa. Sen är det ju imponerande att lilla farsgubben från Vinnersjö vågar följa med utvecklingen, haha. Jag glömmer aldrig synen när jag var i USA som aupair och så ringde pappa på Skype från datorn till mig. Jag hade aldrig sett honom sitta vid en dator innan, och där satt han som vilken världsvan som helst med hörlurar och mikrofon, haha! Sötaste! 


Kolla in den här grisen då.. Han som alltid ligger på rygg och sover! Lillhjärtat. Gu vad jag kommer sakna honom när vi är i Thai. 17 dagar utan honom!! 


Julpyssel!

Idag var det dags för det årliga julpysslet hos mami.. Vi pysslade, åt tomtegröt, drack julmurre, glögg och pepparkakor. Jag fick riktig julkänslan idag! Mysigt! 

Självklart tog jag med lilleskrutt. Han har ju julpysslat varje år hos mami sedan han föddes så det kändes självklart att han skulle vara med även idag trots att min familjesituation har förändrats. Dessutom firade vi hans 6-års dag i efterskott! Han blir så stor!! Tänk att han knappt var ett halvår första gången jag träffade honom, bara en liten bäbis. Och sen har jag träffat honom varannan helg i 5 års tid! Inte konstigt att det blir tomt utan honom nu.. 





Mitt finaste "julpyssel" idag är den här lyktan. Pinnar, en glasburk och limpistol (eller annat lim) är allt man behöver! Bästa DIY-tipset! 




Liljor och julkrans!

Världens finaste älskling hade köpt hem mina favoritblommor tills jag kom hem. Det var så himla mysigt att komma hem till vårt mysiga hem med massa tända ljus och bästa Johan. Jag älskar att åka iväg på saker men samtidigt är det såå skönt att komma hem. 


Vi har köpt nya stolar och bord. Det blev mycket luftigare med ett runt bord. Det blev mycket ljusare och fräschare också med vitt vitt vitt! Vi är nöjda! 

Igår var vi i Östhammar hos svärisarna hela dagen. Vi åt supergod middag och sen hade Johan lite ärenden att uträtta hos några vänner. Vi fick med oss en jättefin julkrans hem som svärmor hade gjort. Första julpyntet är framme!!







Friday night!

Johan har varit hemma och varit sjuk hela veckan.. Tyvärr har jag inte kunnat pyssla om honom eftersom jag har varit i Småland tills igår kväll/inatt. Han blev hemma idag också, men nu börjar han äntligen känna sig piggare. 

Vi har slappat massor idag.. Och så har vi varit ut på ett litet äventyr. Ikväll har vi ätit jättegod middag made by Johan och till efterrätt blev det glass och hjortron (och mumsmums).



Om precis en vecka landar vi i Thailand nu.. Det ska bli så himla skönt att komma iväg lite! 

Imorgon blir det nog en tripp till svärisarna i Östhammar. 


Gofrulle!

Nu har vi börjat åkt hemåt.. Precis ätit på Max i Mjölby. Det ska bli otroligt skönt att komma hem! 





Bästa spelare!

Det var roligt att se matchen igår.. Tyvärr räckte det inte hela vägen. Nybro har typ sämst backar ever och det förstör hela laget.. Men brors blev utnämnd till Nybros bästa spelare och han gjorde 3 ass så han var ju lika duktig som vanligt! 




Nu ska vi ta en prommis, äta brunch och sen mot eftermiddagen åker vi hemåt! Det ska faktiskt bli skönt att komma hem. Vi har ju varit borta i en vecka nu.. Jag längtar nog hem lite extra nu eftersom jag har bästa Johan att komma hem till. 


Lugnt här i Nybro!

Idag har vi tagit en promenad här i Nybro och kikat runt lite. Jag och mamma kom inte i säng förrän vid 2 inatt så vi sov ut till 9 imorse. 

Snart ska vi hoppa in i bilen och åka till Ronneby för att se veckans andra match med brors i hans Nybro Vikings. Så kul!! 



Jag har städat lite i Brors och Strids lägenhet idag.. Och tydligen har dom en regel att man ska ha på sig denna keps när man städar. Jag kände mig som morfar, haha! 


Pepparkaksglass!

Nu har vi precis ätit. Om 15 min börjar fotbollen.. Vi åt viltkyckling till middag och till efterrätt har vi gjort pepparkaksglass. Mums!! Hoppas den blir så god som det låter. 

Det är så mysigt att vara här!!




Marshall

Jag vaknade med jordens smärta imorse.. Men nu mår jag mycket bättre. Vi kom till brors i Nybro vid 12-tiden. Idag har vi inga särskilda planer. Det blir bara mys och häng! 

Här hade vi packat in allt från bilen igår kväll.. Helt sjukt egentligen att vi i-länder kan leva såhär medan det finns många som knappt har mat för dagen. Jag tror att det är viktigt att vara ödmjuk till detta. Jag älskar att shoppa och det tänker jag absolut inte sluta med bara för att folk lider i världen, men jag är ändå tacksam över att jag har möjlighet att shoppa loss! 


Johan behövde en ny resväska till Thai och när jag hittade dessa, och det fanns en i samma modell fast i rosa, kunde vi ju inte låta bli att matcha. Så jag fick den i tidig julklapp av honom, hihi. Kolla vad snyggt med resväskan och matchande handbagaget. Jag kommer lätt ha snyggast resväska på hela Arlanda! Vi var tvungna att proppa väskorna fulla för att få hem allt vi shoppat så de är redan invigda, men om 12 dagar invigs de på riktigt!! De ska bli såå härligt att komma iväg till sol, värme, strand och mys!

Mitt bästa köp var helt klart mina nya hörlurar.. Ääälskar dom! Så sjukt fina och bra ljud. Jag har suktat efter dessa länge så igår slog jag till! 





Done!

Vilken dag!! Vi åkte hemifrån kl 7 imorse och var framme vid Ullared halv 10. Det var såå mycket folk och det var superstort. Vi gick där i någon timme, åt lunch vid 12 och sedan vägrade kroppen. Jag spydde och spydde.. Tack och lov hann jag till toan men jag smet före i kön. Jag kunde inte röra mig därifrån utan satt där i nästan en timme. Sen gjorde jag ett nytt försök i butiken men det gick inte lång tid tills jag var tillbaka på toan igen. Vid 16 började äntligen medicinen hjälpa så jag kunde köra igenom butiken.. 2,5 timme kan jag tydligen stå i sträck innan jag spyr av smärta. Alltså vad är det för liv?! Men sista timmarna gick bra iaf och jag har fått med mig mycket fint hem. Jag har nog inte blivit lika Ullared-nörd som de i tv-programmet men jag gillade det verkligen!! 







Ullared!

Igår kväll åt vi god middag och cheesecake till efterrätt.. Det är så mysigt att vara hos världens bästa smålänningar. Dessa människor är så himla fina på alla sätt. Jag är glad att jag har er! Vi "barn" med respektive blir 14 stycken totalt. Ett enda stort kompisgäng! Otroligt härligt!!

Jag velade in i det sista men nu är vi iaf på väg till Ullared.. Det ska bli roligt att åka dit för första gången! 




Första pussbilden!

Vi visade Johan och Felicia runt i Rottne på en mysig prommis. Här är nästan alla "barn" med respektive. Nu väntar middag med gänget.. 









Älskade Småland!

Åh vad mysigt vi har det.. I fredags när vi kom hit åt vi tacos och hade jättemysigt. I lördags var alla smålänningarna borta hela dagen så då krattade vi upp deras bakgård. Jag tycker på riktigt att det är roligt att kratta. Så igår kväll när vi skulle gå och lägga oss hade söta Lennart ställt blommor och lott vid våra sängar som tack. Gulle! 

På em åkte vi in till stan och åt lunch och sen åkte vi till Ljungby för att se brors match. Jag har verkligen haft abstinent efter brors hockey så det var såå roligt att se! Tyvärr blev det förlust.. När vi kom tillbaka till smålänningarna åt vi lite, tittade på fotbollen, spelade risk och hade en jättemysig kväll. 

Idag har vi inte så mycket på schemat. Johan och Matti åket hem idag och så kommer mamma hit istället. Vi ska vara hos brors några dagar från imorgon tills vi åker hem på torsdag kväll. Om jag känner mig tillräckligt pigg imorgon är det Ullared som gäller.. Jag har aldrig varit där så det ska bli roligt! 





















Max!

Nu har vi stannat i Uppsala och ätit mat.. Mot Rottne och världens bästa smålänningar!!




Australien!

Igår åt vi hejdå-middag för Simon och Jenny som åker till Australien på måndag. Hoppas ni får det grymt! Jättetrevlig kväll och otroligt god mat. 

Idag åker vi till Småland. Som jag längtat!!!







...

När livet liksom inte känns sådär jättekul. När läkare inte gör vad de förväntas göra. När man blir runtskickad mellan sjukhus och ingen avdelning vill ta ansvar över en. När allt som har med sjukhus att göra bara är sådär galet struligt och bökigt och man själv sitter mitt i smeten och väntar, väntar och väntar utan att det händer något. När ansvaret över mitt liv ligger i sjukvårdens händer och de inte bryr sig det minsta om att hjälpa mig. När man inte orkar vara sjuk längre. När man drömmer så otroligt mycket om att gå till jobbet och bara leverera. När man önskar att man vaknade frisk och slapp ligga kvar i sängen någon timme innan man ens orkar ta sig upp för att det gör för ont att stå innan morgonmedicinerna börjat hjälpa. När allt känns skit. När jag önskar så himla mycket att jag bara kunde byta kropp till en som funkar och som inte är sjuk. När livet handlar om att överleva istället för att leva. När man tappar hoppet. När man är så himla förbannad på livet. När man hatar allt. När minsta lilla skitsak får bägaren att rinna över. När man bara vill vara ifred. 




But sometimes you just have to smile and pretend that everyting is ok.




Sushi!

Det är en sån dag när det liksom inte finns ork för någonting. Mjukisar hela dagen, ingen prommis, inget nyttigt alls är gjort. Bars soffan och jag (och Edward). 

Snart kommer Johan hem iaf och livar upp lite. Imorgon väntar telefontid med både min läkare här i Gävle och en läkare från smärtrehab i Uppsala på Akademiska. Hoppas dessa blir givande. 


Om ni vill se något roligt så kan ni titta på brors mål från helgens match. Han är GRYM!!!! http://nybrovikings.com


Fars dag!

Världens mysigaste kväll hos världens bästa, finaste pappa. Han är verkligen mannen i mitt liv (på delad plats med brors, Edward och Johan). Men han var ju iaf min livs första kärlek! ❤️ Han är verkligen den mest genuina, kärleksfulla, snälla, omtänksamma och bästa pappan på denna planet och han är min förebild! Älskar dig papi. Jålo! (yolo)

Det bjöds på grillat; vildsvin och årets älg, gratäng, kantarellsås och sallad. Mums!!







Söndagsfrukost!!



Hattrick!

Glömde ju tala om att brors gjorde hattrick idag, plus ett ass! Som jag saknar att se hans matcher.. Det är så sjukt tomt utan all hockey. Men snart är jag hos dig i nästan en vecka. Längtar!! Jag är så stolt över dig världens finaste, bästa brors! 

Vårt kvällsfika.. Det är så himla gott att äta sånt som man själv har plockat. Mums! 


Mina killar är visst lite trötta ikväll.. Det får bli jag, Marianne och Suits! 





Lördag i East!

Idag har vi varit i Östhammar hela dagen.. Vi började dagen med en standard helgfrulle. 


Sen åkte vi till svärisarna och bytte däck på bilen.


Efter det blev det fika, häng, middag och mys i Östhammmar innan vi åkte hemåt.


Nu kom vi precis innanför dörren här hemma. Vi tänkte äta glass och hallon och titta på en film nu! Trevlig kväll! 




Noll självdisciplin och lite kärlek!

Nu ska ni få höra hur jag fungerar.. Man har ju självdisciplin som en 3-åring. Jag kommer hem efter några timmar på stan med bästa Musch och Johanna. Jag är lite småhungrig (sugen) men jag bestämmer mig för att jag inte ska äta någonting förrän Johan är hemma för att vi ska äta middag tillsammans då. Direkt efter att jag tänkt den tanken så kommer jag på att det är helg och är på väg till godisskålen. När jag lyfter på locket kommer jag på igen att jag inte skulle äta något förrän Johan kommer hem.. Jag plockar lite här hemma och får syn på ett mumsmums-paket. OM jag nu öppnar den så får jag isf bara äta en, för det är ju ändå typ bara luft i den. Ok jag tar en. Trycker i mig den. Blir genast sugen på en till. Går förbi den 3 ggr utan att ta någon. 4:e gången så tänker jag att det var en sjukt dum tanke jag tänkte det där med att vänta på Johan. Varför inte bara ta en till ändå om jag är sugen? Det är ju trots allt helg. Ok.. En till. Men sen får det vara nog. Äh nu har jag ju redan failat allting så varför inte bara äta fler om jag nu är sugen. Jag kommer ju vara hungrig ändå på mat när Johan kommer hem. 

Alltså tack pappa för dina "smalgener" i min uppväxt. Jag hade inte klarat mig en vecka utan dessa, det märker jag ju. Förr har jag alltid ätit precis vad jag har velat, precis när jag vill och hur mycket jag vill. Det är väl typ i år som det har börjat smygit sig på lite skuldkänslor om att det inte är så himla bra att stoppa i massa skit i kroppen hela tiden.. Plus att jag väl har fått ett litet uppvaknande med mina 10 kg plus som jag har fått av medicinerna (säkert blandat med att jag blir äldre, att jag inte rör mig lika mycket som förr osv). Så nu när jag liksom försöker att leva ett bra matliv så märker jag hur sjukt svårt det är... Men jag krigar på!

Hoppas att ni haft en bra fredag och att ni får en härlig kväll! 


Vi ska bara mysa hemma ikväll med hämtmat, ljus, godis och förmodligen en massa tv/film.. Detta är förresten det första kortet som finns på oss tillsammans! Den 14 juli är det knäppt i Öregrund på klipporna. Dagen efter åkte vi till Stenungsund på västkusten för 3 dagar på ett jättefint hotell, middagar, havsbad och massa mys. 2 veckor efter att vi träffades första gången drog vi alltså iväg på detta äventyr.. Så det gick ganska snabbt för oss redan från start. Johan har ju bott hos mig (oss är det ju nu) i ungefär 1 månad men det känns liksom så självklart allting. I really think he is the one! ❤️



Shoes!

Det blev middag på kära Ikea. Johan köpte nya skor också. När vi kom hem blev det skosmörjning.. 



Nu blir det te, poppis, soffan och film. Hörs hej! 





It's me and da dog!

Jag låg i sängen tills 10.30 idag! Välbehövligt. Jag tog en långprommis fast magen skrek vid varje steg.. Idag blev det Sätra-rundan! 

Nu ligger jag igen.. Men när Johan kommer hem ska vi till Valbo en sväng. Det är roligt med någon liten aktivitet om dagen. Sjukt hur jag skriver.. Som att åka till Valbo är en "aktivitet" liksom. Men ja, ni fattar. Det händer något iaf!




Doglove!

Igår bestämde jag att jag fick ligga kvar i sängen tills Edward vill ut idag.. Jag ser alltid till att vara ute på prommis senast 9 i vanliga fall men idag ligger vi kvar länge. Jag med en bok och Edward med söta drömmar om hundflickor, haha. Han smackar med munnen ibland när han sover och det borde ju innebära att han drömmer om pussar och små söta frallatöser. Eller? Haha! I förrgår när vi var ute och gick fick han syn på en liten frallatjej. Han blev precis galen och ville fram till henne. Jag tror att han upplevde sin livs första crush. 




Thailand!

Edward är världens goaste hund. När jag och Johan ligger och skedar i soffan på kvällarna så kommer Edward alltid smygandes och lägger sig på/emellan för att också få vara med i goset.. Och som han njuter när han väl får vara med!


Därför njuter han mer än någonsin i veckan på mornarna när det bara är han och jag. Då får han full attention! 


Lillkorven! Som jag kommer sakna dig när vi är borta.. Det har jag nog inte ens skrivit här på bloggen förresten. Vi ska åka till Thailand!!! Johans mamma fyller 60 så då har hon bjudit familjen till Thailand. För ungefär 1 månad sedan bokade vi på mig också.. Så den 27/11-13/12 blir vi i THAILAND. Det ska bli så härligt!! Jag har inte vågat rest så mycket de senaste åren för att jag har varit så orolig att vara långt ifrån ett svenskt sjukhus med mitt mående. Men nu har jag gaskat upp mig lite och jag hoppas att jag kommer få må skapligt när vi är där. Nu har jag ju dessutom mycket mediciner som kan hålla mig ganska smärtlindrad så det borde bli bra. Sen är det ju Thailand - sol och bad. Ligga i en solstol på en fin strand borde jag ju orka liksom.. Det kommer bli så himla underbart!! Fast jag kommer sakna Eddi så galet mycket. Men han kommer ha det bra här hemma hos Musch ena veckan och mamma (även kallad mormor när Edward är med, haha) andra veckan! Tack gulliga ni som ställer upp för att jag ska kunna åka! ❤️ 23 dagar kvar!



Mon Amie

Ikväll gick det inte ner mycket mat.. Jag mår så himla illa. När jag blir så här dålig och får mycket ont kan jag aldrig äta.. Det går liksom inte att få ner. Men yoghurt och mackor är lite lättare än vanlig mat så lite har jag fått i mig iaf. Jag sov i 2 h och det kändes som att jag kunnat sova i flera dagar. . Jag sov även över när Johan ringde och det händer aldrig. Jag vaknar alltid av samtal, alarm och ljud. 

Nu ska vi iaf ha en mysig kväll med film och poppis. Älskar min servis!




Trött hest!

Det blev en otroligt god lunch på Lido på söder. Det är ju så mysigt där! Men finn ett fel på bilden..


Jag har ju varit bortdomnad i mina händer (och armar) i snart 2 månader av borrelian.. Detta gör att jag bl.a. knappt kan hålla i kopplet till Edward och så tappar jag saker hela tiden. När jag och mamma var och åt lunch tappade jag soppskålen, men som tur var lyckads jag rädda upp det ganska bra med min andra tallrik. Men det blev då ingen fin matbild till bloggen iaf, haha. Soppa över halva smörgåsen..


Nu ska jag däcka.. Jag är helt galet trött och så har jag en hel del ont såklart. Jag har en regel för mig själv att aldrig ligga i sängen på dagen när jag mår dåligt/när jag ska vila, utan det blir istället alltid soffan. Sängen sover man i på natten och ingen annan gång. Men idag gör jag nog ett undantag.. Den såg så himla skön ut och man sover ju klart skönare i sängen än soffan. 2 dagars aktivitet efter varandra håller inte orken till tyvärr. Kul. Fucking. Liv. 

Alltså på riktigt har jag alltid tyckt att trötthet är ett svaghetstecken.. "Vadå trött? Det är väl bara att kämpa lite hårdare" har jag alltid tänkt. Men när man väl är sjuk och all energi man har går åt till smärta och att försöka hålla kroppen över ytan, då inser man att trötthet inte är något man styr över.. Är det vila och sova läkarna vill ha så är det vila och sova läkarna ska få! 




Hon som aldrig får nog, haha!

Mamma sov hos musch och Matti inatt så imorse fick jag sällskap på prommisen av bästa mami. Efter promenaden skulle hon till Valbo och sedan hem. Nu ringde hon precis: "Jag vill vara med dig meeer. Får jag komma tillbaka och mysa lite till?" Haha. Lilla söta mamman. Så nu är hon på väg tillbaka till stan och så ska hon bjuda mig på lunch. Mysigt! 




Mami!

Idag har jag haft en jättemysig dag med mami. Vi har glidit på stan, ätit middag hemma hos oss och nu kom jag precis hem från en fika på stan med mami och syster. 







Monday!

Imorse sov jag ända (när använder man enda och när använder man ända?) tills kl 9. Jag blev kvar ett tag i sängen med en bok.. Sen blev det frukost och prommis! Det här måste ha varit den finaste hösten genom tiderna. Vi har ju haft sol typ varje dag. Underbart!! 



Stackars trädet har växt fast i stängslet.. 





Tacosöndag!

Musch och Matti ringde och bjöd in oss till taco-kväll. Jättemysigt! Nu kom vi precis hem och vi ska faktiskt försöka komma i säng tidigt ikväll. Hoppas ni alla haft en fin helg! 




Sunday bloody sunday!

Ja ni.. Same same. 

Idag har vi gått en liten runda på stan och så kom svärisarna förbi på en fika på vägen hem till Östhammar. De hade varit ute med husbilen i helgen! 





RSS 2.0