kase

 


Idag är det sista april och imorgon är det första maj.
Hej då!

 


fin vårdag

Imorse var jag ut på en liten morgonprommis och solen var så underbar!! Jag ville ut på ett litet äventyr så jag gick förbi Willys, köpte baguetter, risifrutti och lite annat gott och sen gick jag hem och gjorde ordning allt.. Väckte A 3 timmar efter att jag vaknat kl 11, drog med honom ut till bilen och åkte till Vårvik. Vi tänkte äta pickning vid havet där men det blåste lite så vi satte oss vid en äng alldeles bredvid istället. Mysigt! Solen värmde, men annars var det faktiskt inte så himla varmt i luften men vi blev lite solbrända i alla fall :) Vi hann även till Valbo en sväng innan Andreas började jobba kl 15.







Harnäsbadet

Jag kom precis hem från en supermysig kväll med Amanda, Johannes, Mattias och Andreas. Vi har åkt runt på lite olika äventyr men slutade på Harnäsbadet uppe på 10an och grillade marschmallows och korv med bröd! Årets första.. Vi gjorde det några gånger förra sommaren med, och massa nattbad. Det känns så underbart att våren och sommaren är här! Vi satt där från att solen började gå ner tills att det var alldeles mörkt! Lite läskigt med höjder måste jag erkänna. Folk hoppar ju liksom därifrån ner i vattnet och jag vågar knappt gå upp dit för att bara sitta, haha. Plus att jag kan erkänna att jag är liiite rädd för mörkt vatten.. uuuhh!




Tidigare idag har jag och Amanda varit ut till Valbo köpis en sväng för lite shopping. Vi åt på Ikea också. Mina älskade köttbullar med brunsås, sylt och potatismos för endast 16 (!!!!!) kronor! Shiit hur kan mat vara så billigt och ändå så gott? :P

Ja ja. God natt på er alla söta! Hoppas ni också haft en fin dag!

lite blandade bilder från veckan

En mysig dag med Amanda och Mattias! Glass i solen.



Sen fortsatte vi ut till Vinnersjö.. Det är så himla fint och mysigt där!







Kossorna klappade vi också ;)



Dagen efter åkte vi på picknick vid dammen i V-sjö. Supermysigt ställe!





Och charader blev det också.. ;)



Påskmiddag nr 2. Det blev grillat! Mumma!



Och sen körde vi brännboll!



Här är vi hela ligan!





Ja det var lite blandat med bilder från veckan som varit!
Jag har sett på fb att alla skrivit att årets påsk var den bästa någonsin.. Jag tror nästan jag är beredd att hålla med. Jag har haft det alldeles underbart! Så himla mysigt när smålänningarna och stochkholmarna är på besök och hela familjen är samlad.

I morse när jag vaknade var det klarblå himmel och superfint väder.. Vart tog solen vägen nu egentligen? :O
Ha en fin dag.


längtar till sommaren!

En timmes promenad avklarad! Nu ska jag gå ner på stan för att fixa lite som behöver göras och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Städa, tvätta och vara lite duktig kanske? Eller hitta på något skoj? Hmm vi får se.
Jag längtar till Juni då jag börjar jobba på riktigt igen. Slapp och slö är inget roligt alls!



Mysigt med sommar igen!!


påsken är över

Värsta bussresan ever.. Någon satte sig precis vid mig som stank rök. Hatar röklukt! Blä. Och så var det en tjej som satt och gullade med en katt. Jag hatar djur numera. Ingen Dito, inget djur alls!

Jag har i alla fall haft en underbar påsk. Och en underbar dag idag med mamsen ute i hedesunda i solskenet. Nu blir det en liten promenad innan big brother börjar. Ha en trevlig kväll!






Glad påsk!

Jag har haft en jättemysig dag och kväll ute i Vinnersjö! Hela stora ligan har varit där, vi var 23 stycken. Pappa, Maria, Simon, Selma, Alice, Mamma, Thomas, Simon, Sandra, jag, Josefin, Amanda, Johannes, smålänningarna Lennart, Lisa, Fanny, Kasper, Moa och stockholmarna Per, Ulrika, Louise, Nicolina. Vi har ätit påskmat, massa efterrätt, suttit och pratat och umgåtts.. Och här kommer den viktigaste informationen: JAG VANN ÅRETS ÄGGKLÄCKARTÄVLING!! Det är stort ;)







Nu har jag bäddat ner mig i soffan hos mamma och ska sova. Imorgon blir det grillmys hos mamma med nästan hela samma liga som idag, minus pappa och dom. Det blir skoj! Hoppas på fint väder.

Här får ni två bilder från våran lilla utekväll igår också. Jag hade jätteskoj!






GOD NATT!!!

paparazzi

Haha jag hittade kort på kameran som Andreas har knäppt på mig utan att jag vet om det :P Jag har då aldrig sett någon som är så nöjd när man fixar parkeringslapp! Det gäller att vara glad åt det lilla ;)

 


Snart ska jag och Josefin ta bussen in till Gävle för en sväng på stan och lite fix innan det blir dags för utgång senare ikväll. Jag tror det blir Goya tonight, det var ett tag sedan! GLAD PÅSK PÅ ER!!

 

 

 


Stockholmsbruttan och jag!

Här kommer det lovade inlägget innan sängdags ;). Det har inte hänt något speciellt så jag har inte alltför mycket att berätta men har man lovat så har man, hehe. Jag tänkte titta på BB kl 1 men jag vette tusan om jag orkar det alltså. Jag är så himla trött! Och förkyld och tant-röd-värk! Jag fattar inte varför min förkylning aldrig släpper. Jag bara snorar och hostar hela dagarna. Hoppas jag blir helt frisk snart!

Jag har suttit i bilen hela eftermiddagen med mamma och Amanda för lillmuschen har övningskört. Hon börjar bli riktigt duktig nu! Det känns som att det var evigheter sedan jag höll på övningskörde men det är bara 2,5 år sedan! Ush jag vågade inte köra på jättelänge när jag hade tagit mitt körkort. Det tog jättelång tid innan jag körde själv första gången. Men jag kommer ihåg vart jag åkte min allra första gång ensam. Till Jysk vid fjällbacken och köpte gardiner och sen vidare till mc donalds och köpte glass.. Sen åkte jag hem och FICKPARKERADE! :P

Så himla ointressant inlägg. Det märks att jag är vimstrött! :P
Måste bara säga att det är så himla mysigt att ha älsklingssyster hemma!

love min famlij!







Jag och Josefin för typ två år sedan. Gu vad man ändrats i utseende på bara några år! Vi ser så unga ut :P

Slut på onitressant inlägg. Tack hej.

en familj blev två stora

Idag har jag och mina underbara syskon suttit ute i solen och njutit av det fina vädret.. Jag håller även på och skriver en ansökan för fullt för att kunna lösa mina planer för hösten! Jag hoppas jag hoppas!

Nu ska vi äta pannkaka och ikväll blir det mys med syskon och mamma och hela den ligan! :P Vi är ju ganska många i de olika familjerna! Det är så svårt jämt när jag ska rabbla upp alla jag är med så här får ni en uppdatering på mina två familjer, hehe!

Mammas famlij: Mamma, Thomas, Simon, Sandra, Veronica + jag och mina tre "riktiga" syskon. (Plus Thomas andra barn som bor i Jönköping: Tom, Julia och Emelie).
Pappas famlij: Pappa, Maria, Simon, Selma, Alice + jag och mina tre "riktiga" syskon.

Tänk vilken stor familj det kan bli av en enda skilsmässa!

Nu ska jag återgå till famlijemyset.. Men jag lovar ännu ett till inlägg innan kvällen. Jag vill inte ha mer skäll för att jag är dålig på att uppdatera nu. Ändring ska det bli! ;)

Hedesundabo igen för en vecka !

Hehe jag är inte så bra på att uppdatera bloggen nu för tiden men det får ni ta. Det går ju lite i perioder det där hur mycket man känner att man vill dela med sig och hur mycket man har att berätta och så där..
Jag jobbade en del förra veckan. Vi städade ur hela lagret på Cubus efter stängning så det tog sin lilla tid. Elliot var hos andreas den här helgen från fredag morgon till söndag em. I lördags var vi ute i Hedesunda hela dagen och åkte fyrhjuling med pappa och grillade i en av Vinnersjös alla mysiga småstugor. Och jag klämde fingret så galet mycket på fyrhjulingen så jag höll på slita av hela fingertoppen. Attans vad ont det gjorde! Men det läker fint så snart är jag hel igen :)










Lördag kväll spenderades med Ola. Först var vi hos honom hela kvällen och sen gick vi till Heartbreak och dansade loss. Det var en trevlig kväll!



I söndags flyttade jag ut till Hedesunda för en vecka! Josefin är hemma på besök hela påsklovet så jag blir här ute hela veckan. Vi var hos pappa i två dagar först, sen igår kväll var vi på musikal med mamma. "Jesus Christ Superstar". Det var roligt att se, dom var superduktiga!

Nu ska jag äta nybakat bröd till frukost, lyx! Jag älskar att bo hos mamma någon gång ibland!

Imorgon blir det utgång, på fredag blir det mysmiddag hemma med smålänningarna. Det är så min vecka ser ut :) Jag ska bli lite lite bättre på att blogga nu. Jag ska även dra min lilla au pair historia, det är många som frågat efter det. Anledningen till att jag inte berättat något för er är för att det inte varit klart med allting + att mamman har hotat att stämma mig om jag nämner henne i bloggen. Men jag ska ta allt från början till slut så ni får veta vilket SKITFÖRETAG cultural care är och att alla inte har tur när det gäller att åka som au pair.

Avskedsfest för Ola "Svetlana" Nygren

Här kommer lite bilder från Olas avskedsfest i lördags.. Jag tror vi var typ 15 stycken så det var trevligt att så många kunde komma. Det var mest folk från Cubus, både Gävle och Valbo men sen var det några till också! Linda knäppte en hel del kort men de här får ni se :)















Ola vi kommer sakna diig!!!


bra avslut på en skitvecka!

Min helg var supermysig! I fredags var jag med Sandra och Amanda hela dagen.. Vi gick på stan och hade det mysigt. Jag var även till frissan för att få bort mitt gula hår så nu är jag gråhårig istället.. Men hellre det :P Jag är ändå rättså nöjd!







Haha här syns mitt gråa hår extra tydligt. Men det värsta försvinner efter några tvättar, plus att här är det blixten som faktiskt gör det värre än vad det är!



Mitt trevliga sällskap på fredag kväll. Vi skulle ha myskväll och hon somnade redan klockan 10 :P

På lördagen så ville jag och Andreas hitta på något skoj i det fina vädret så vi åkte ut till pappa i Vinnersjö och hämtade fyrhjulingen och sen så åkte vi till Nimnen och grillade korv och låg och njöt i solskenet. Supermysig dag!













Andreas hittade årets första tussilago!



Efter mysdagen i Nimnen åkte vi till Andreas syster och premiärgrillade. Klockan 7 åkte jag till Ola och där var det avskedsfest för honom. Han flyttar till Sthlm snart :S Det var i alla fall en trevlg kväll som avslutades med utgång på heartbreak.

Igår var jag ute i Hedesunda hela dagen och grattade lillSimon. Han fyller egentligen år idag men vi grattade honom igår eftersom alla var lediga och hade tid bättre då :)

Det var min helg!
Humöret är lite bättre nu, men fy tusan vilken vecka jag haft. Eller veckor kan man nästan säga.. Men idag är det måndag och då tar vi nya tag. Den här veckan kommer nog bli superbra! Jag hoppas också att ni kommer få en fin vecka. Nu ska jag ta mig ut i solskenet på en liten promenad!






idag älskar jag musik så mycket att jag hatar den !

Jag har inte haft någon rolig vecka.. Ditos födelsedag tog kål på mig. Och efter det har det bara gått utför.
Kunde inte somna igår kväll. Jag var ut på en av mina vanliga nattjoggingturer vid 2 för att göra av med dålig energi och för att slippa få en panikattack/utbrott. Idag när jag kom till jobbet spydde jag, trodde det var magsjuka först men det var nog ett sätt för kroppen att visa att jag inte klarade av att jobba idag! Och det var skönt för jag skulle aldrig ha kunnat stått och varit glad och trevlig i kassan i 8 timmar, trots att jag är ganska bra på att fejka ett leende och säga att allt är bra med mig när någon undrar, trots att det är skit. Ledsen att jag ställde till det lite på cubus men jag har jobbat väldigt mycket de senaste 3 veckorna och ställt upp för folk hit och dit. Det är jag såklart tacksam för, men idag fixade jag helt enkelt inte att jobba och jag hoppas att de förstår.

Såå.. jag åkte hem, drog täcket över huvudet och grinade tills det inte fanns några tårar kvar. Sen pratade jag med min underbara älskade syster läänge och det kändes skönt. Vi är varandras psykologer och man känner sig alltid lite bättre till mods efteråt.. i alla fall ett tag.

Resten av dagen har jag suttit ute på balkongen i timmar och tittat på folk och ätit glass i solskenet. 2 dagar till ska jag ge mig själv till depp och egen tid men sen får det räcka. Då ska jag rycka upp mig och inse att det inte finns något att klaga över i mitt liv och att jag inte har någon som helst rätt att må så här! Men inte idag, idag ska jag fortsätta må skit och tillåta mig själv att göra det! Jag brukar alltid få panik när jag känner att en sån här depptid håller på komma över mig, men den här gången har jag försökt tillåta mig själv att må dåligt och tycka lite synd om mig själv.

Jag kommer ihåg en kommentar jag fick här på bloggen för något år sedan: "Jag vet ingen annan människa som klagar och tycker mer synd om sig själv än dig". Den satte sina spår och jag har verkligen tänkt på det och försökt att inte klaga i onödan eller deppa för mycket. Men idag skiter jag i den som skrev den och vräker ur mig allt jag kan!! JAG MÅR SKIT!!



RSS 2.0