Sötpluppi!

Vi är i Norrköping nu.. Vi åkte ända ner till Zlatans hemtrakter för att hämta lillgrisen! Han är så underbart söt. Han har lekt, sovit, lekt mer och så har han kissat ute 2 ggr. Andy min krigare har kört över 150 mil när vi kommer hem. Jag var så himla nervös innan vi åkte för att jag har haft så ont i magen och mått så dåligt den senaste veckan. När jag är i såna perioder blir jag stressad så fort jag lämnar hemmet och min trygghetszon med badkar, värmefilt, soffa, vetekudde och säng! Men det har gått jättebra.. Vi har stannat ibland och jag har tagit tabletter så läget har varit under kontroll hela tiden. Och vi är helt kära i Edward båda två! ❤️






Edward!

Nu har vi hämtat våran lilla prins. Han är det sötaste jag sett och busig som jag vet inte vad. Så himla go ❤️ Välkommen till familjen Edward!




Roadtrip!

Vi är ute och åker idag på ett äventyr genom hela Sverige.. Vi är just nu vid Vättern! Spännande!!!! 




Nästet!

Ikväll har jag varit ut och ätit med några av "kollegorna" från Svensk Fast. Vi har haft en jättetrevlig kväll! Om ni någon gång ska sälja huset/lägenheten/sommarstugan eller vill göra en värdering så rekommenderar jag dom alla dagar i veckan! Så fint gäng. Vi var på Nästet (gamla Mocca). Det var jättefint omgjort i lokalen men maten var väl sådär. Det var som plock liksom men i form av smårätter som man valde mellan och beställde in men det blev ganska rörigt och alla satt och åt olika tider för allt kom ut lite när som helst. Efterrätten var faktiskt bland det godaste någonsin dock! Om ni ska dit och äta så rekommenderar jag hallon och lakrits som efterrätt och tacosen och chevreosten (?) till varmrätt. Mums!! Tack finisar för en mysig kväll och det är snällt att ni tar med mig ut för att luftas lite ❤️




Promenad i solen!

Nu var det längesedan men idag tog jag mig ut på en promenad i det fina höstvädret! Mina ögon gör riktigt ont idag och jag är superljuskänslig..




"Frukost"

Idag blev det frukost i sängen. Jag vaknade tidigt, somnade om, vaknade igen, tittade på några avsnitt Vampire diaries och nu ska jag äta frulle i sängen framför ännu ett avsnitt. 





Uglyface!

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig tyckte jag Andreas var lite olik sig där han låg nedbäddad.. Johannes hade gjort ett litet hyss och det såg precis ut som att det var någon som låg där, haha! Så himla äcklig mask!




Sommar!

Jag brukar alltid tala om att jag är en sucker för hösten när den väl är här. Så mysigt med tända ljus, soffan och filtar, en mysig film i höstmörkret.. 

Men när man tittar tillbaka på sommarbilder kan man ju inte annat än sakna sommar, sol och värme! 

















Piano!

Jag har tagit upp min gamla hobby igen. Jag gick och tog lektioner hos en tant som heter Greta för att lära mig spela piano när jag var mindre men nu var det flera år sedan jag satt och spelade. Men så lånade jag hem bästis pianozynt och det är så roligt att sitta och spela och lära sig nya låtar. Jag har glömt så mycket men det kommer väl tillbaka ju mer man övar! Nu har jag suttit i en timme och försökt lära mig River flows in you. Den är ju så fin men så svår också! 





MK

Imorse vaknade jag tidigt av att jag hade ont. Jag brukar ta sista tabletterna inför natten runt 00 och det gör att när de gått ur kl 6 så vaknar jag av smärtan. MEN sen har jag mått bättre idag. Jag har varit i Hedesunda sedan 17 och kom hem för ett litet tag sedan. 

Först ett stopp hos morfar på riktiga födelsedagen för att lämna en liten present. Sen till gulliga Margit för att hämta lite grejer som blivit kvar (4,5 år senare var väl på tiden).. Jag fick även träffa älskade Dito och lilla Ophelia. 

Sen har jag varit på spakväll. Provat massa produkter från Mary Kay och haft det jättemysigt med lite tjejer. Det är lätt de bästa produkterna jag provat och jag har använt dem i 8 år nu. Om någon är intresserad av att prova, köpa eller ha en klass så har Amanda börjat sälja det nu och så håller även min Fia på med det. Jättebra erbjudanden för de som bokar en klass innan jul! 

Jag vann ett pris också på en utlottning. Jag som aldrig brukar vinna något! Jättekul! 







Världens bästa morfar 70 år!

Morfar är nu 70 år. I 24 år har han varit morfar och jag var deras första barnbarn. Därför skojar jag alltid och säger att jag självklart måste vara favoritbarnbarnet eftersom jag har fått kärlek av dem under längst tid.. Visst borde min teori stämma? Haha.

Jag är verkligen inte pigg idag (det syns faktiskt på bilden också). Feber. Ögonen har svällt upp igen och rinner mer än på länge. Och magen!!! Suck.. Men det var ändå mysigt att få träffa släkten lite.. 


Vem hade anat för två år sedan att mitt liv de kommande åren skulle bestå av massa sjukdom.. Vi låg och diskuterade igår kväll jag och hjärtat. Jag har liksom "tappat det" nu. Jag har krigat på, jag har hoppats på bättre tider, jag har försökt leva som vanligt, jag har försökt vilat mig frisk, jag har försökt intagit sjukposition och levt utifrån det. Men nu vet jag inte hur jag ska förhålla mig till skiten längre! På riktigt alltså.. Jag bara hatar det, skyller ifrån mig och mitt humör på att jag är sjuk, jag bara väntar på att det ska ta slut ena dagen och andra dagen räknar jag med att det kommer pågå i flera år till. Jag blir förbannad och less när jag tänker på att jag hade jobbat som mäklare i ett halvår nu om allt varit bra. Jag hade skrivit mina första egna kontrakt, hade börjat bygga på min karriär, hade haft mina mål och mina drömmar kvar! Nu känns liksom allt bara så himla långt bort. Förr kunde jag bli less på människor som inte ger något. Jag känner ofta nu för tiden att jag har blivit en sådan person som inte kan ge så mycket längre (jag vet fortfarande att jag är en bra människa och både självkänsla och självförtroende finns kvar så det är inte det att jag tror att jag är en dålig människa liksom) utan att jag mest bara är den som är sjuk. Detta är inget petying-inlägg utan det är bara fakta liksom! Glad, full av energi, positiv och målmedveten orkar jag bara inte med längre. Självklart försöker jag se ljusglimtarna i allt men när det liksom aldrig vänder och blir bättre någon gång tappar man tillslut hoppet lite. 

Jag borde väl inte ha skrivit här idag kanske men jag vill ändå berätta att jag verkligen är sjuk och mår dåligt utifrån det. Jag försöker liksom skriva om dagens bra saker hela tiden här på bloggen men ibland känns det skönt att berätta om de dåliga dagarna också.

Jag älskar min fina Andy så sjukt mycket. Jag vet att han får ta mycket, stå ut med mycket och ta hand om mig mycket och jag vill bara tala om för alla att han är världens finaste sambo! ❤️ Jag undrar verkligen hur människor som inte har folk runt omkring sig som älskar dem oavsett vad klarar av att vara sjuk och gå igenom tuffa tider i livet. Min familj, min älskling och mina vänner är bäst! 

Hoppas ni alla haft en fin helg! Jag ska bädda ner mig nu igen med värmefilt, te och serier. Hemmet är det bästa som finns för mig just nu! Home sweet home. Min och Andys (och lillebrors) lilla borg.





Sunday bloody sunday!

Inatt blev det bara 3 timmars sömn.. Suttit i badkaret hela morgonen. Vaknade av ont och då blir det 40 minuters pina innan citon kickar in. 

Idag ska vi fira morfar som fyller 70! Jag skulle dit kl 12 och hjälpa till att förbereda inför kalaset som börjar kl 15 men det blir inte alltid som man tänkt sig. Vi åker dit senare i em istället! 

Så här såg det ut hos oss i fredags. Finaste bästa familj! 


Dessutom har de här två blivit som Bill och Bull. De är så söta ihop!! 




Österns Pärla!

Ikväll är jag med de här två medan Andy är på bio! Vi köpte med oss mat från Österns Pärla.. 



Tidigare var på på födelsedagskalas hos Fia. Dom är så fina de där två! Det ska bli roligt att börja planera deras bröllop snart.. Can't wait!



J20 BRYNÄS-AIK

Idag var det hockeymatch för Johannes kl 11. Dom vann och brors gjorde en jättebra match. Man märker att han blir mer och mer återställd efter hans sjukmånader. Sjukt att dom tränar så hårt hela tiden och så tappar man allt på bara någon månad.. 

I em ska vi åka till Hääs och gratta finaste Fia som fyllde år igår! 


Igår hade jag, Andy och brors besök av Musch, Matti, Josefin och pappa. Vi åt tacos, tittade på Idol och myste med lilla Nelli. Jag satt tyvärr i badkaret mitt i allt för jag hade såå ont i magen! Idag känns det mycket bättre. 



Ögon!

Imorse var jag till sjukan igen. Ögoninflammationen är här för att stanna! Kan det vara 8:e kuren jag får nu? Hoppas det hjälper nu så jag slipper en sak iaf. 

Nu ska brors och Andy friåka. Andy har tjatat hur länge som helst om en privatkurs av våran lilla expert! Hoppas vi hittar något ställe som är ledigt.. Jag har ganska ont så då tänkte jag följa med och kika och tänka på annat! 


Dom här byxorna är de enda jag kan ha när jag har ont i magen.. Min uniform de dåliga dagarna! Josefin hatade dom redan för två år sedan, haha! Så JA, dom är ganska uttjatade. 


Ingen jantelag här inte!

Idag fick jag tillbaka de senaste två uppgifterna som är mer än godkända. Jag har skrivit minst 40 sidor i olika uppgifter sedan starten i september och läst igenom x antal kursböcker.. Med piller i kroppen hela tiden!! Är det något jag är stolt över så är det att jag snart klarat av 2 1/2 år på högskola med godkända betyg i alla kurser hittills. 3 operationer har jag hunnit med och jag har varit sjukare än någonsin tidigare och värre än vad de flesta är under hela sin livstid. 

Ett case, en presentation och en B-uppsats är kvar på denna kurs. Sen är det sälj fram till jul och efter det är det C-uppsats i vår. Sen är den där; högskoleexamen. Fastighetsmäklare OCH ekonom! Man måste ju vara lite tacksam och stolt mellan varven trots att det mesta känns skit. 

Om ni visste hur mysigt vi har det här hemma för det mesta och hur mycket jag njuter av att ha två av mina tre favoritmän hos mig hela tiden ❤️ (För tydlighetens skull är papi min favoritman nr 3).








Jaha!

50 minuter senare än min utsatta tid fick jag komma in. Två till patienter satt och väntade lika länge och en av dem blev arg och skällde ut läkaren för att de var så försenade.. Jag skulle vilja påstå att attityden löser de flesta problemen. Hade läkaren börjat med att säga "ledsen att du fått vänta, vi har hamnat efter i schemat idag" till mig när de hämtad mig hade jag förmodligen lett och förklarat att det inte var någon fara. Istället kommer dom och låtsats som ingenting och då sitter man istället och retar upp sig ännu mer.

3 läkare, varav en läkarstudent, fick jag träffa samtidigt.. Vad nu det var bra för. Känns väl bättre att dela upp dem och ta varsina patienter! 2 saker är "fel" med endon, men det visste jag redan. Jag fick mina pills.. Målet med besöket var att få cito utskrivet så man kan väl säga att mission completed! 


Imorgon ska jag tillbaka till sjukan. Ögonmottagningen den här gången. Så fort jag slutade med ena dropparna så kom ögoninflammationen tillbaka. Kul! Det vore roligt att lista alla mina "besvär" för er någon gång. Ni skulle inte tro att det är sant, haha.



Fuck endo!

Tänk vad mycket lättare det skulle vara att vara sjuk om man slapp bli motarbetad av sjukvården hela tiden.. Svensk sjukvård alltså. Man tror att det fungerar bra tills man sitter där i skiten och behöver dom. Då är det inte lika roligt! 

Jag blev tillsagd att ringa min läkare om min onda mage inte gav sig inom några veckor eller när jag behövde ny smärtlindring. Så idag bestämde jag mig för att det inte funkar längre. Jag har haft ont för länge i sträck och jag börjar lessna. Så jag ringe till avdelningen och frågade efter min läkare. Jag fick prata med en sköterska som lät som en riktig grinig kärring redan från start. Jag förklarade läget..

"Tyvärr är hon inte här de närmsta veckorna och du är uppsatt på en telefontid med henne om 2 månader".
- Tack men jag behöver prata med henne nu, alternativt få nytt recept på smärtlindring tills hon har möjlighet att ringa mig.
"Nej ingen annan får skriva ut till dig eftersom hon är din ansvariga endoläkare".
- Men då måste jag prata med någon annan läkare för det funkar inte att vänta på min läkare utan smärtlindring i minst några veckor. 
"Men som sagt så är hon borta och ingen annan här kan hjälpa dig för de är inte insatta i ditt fall".
- Men jag måste ha hjälp nu! Jag sover i badkaret, ligger i fosterställning och mår illa hela dagarna för att jag har så ont. Har jag ingen smärtlindring hemma måste jag isf åka in till akuten och få hjälp.
"Jag får väl göra ett undantag då och sätta upp dig på en telefontid nästa vecka". 
- Jag måste prata med någon den här veckan!
"Då får du en telefontid på onsdag. Men tro inte att hon kan skriva ett recept till dig"
- Varför ska jag då prata med henne? 
"Jag trodde det var en telefontid du ville ha?"
- Jag vill ha hjälp! Om hon inte kan hjälpa mig med recept på telefonen vill jag ha en besökstid. 
" *skratt* Oj oj oj. Vi har inga tider förrän i slutet på november."
- (jag börjar här bli riktigt less) ingen tid över huvud taget?
"Nej inga tider alls".
- Varför nämner du inget om jourtider då som jag vet att ni har varje dag?
Lång tystnad. "Okej. Jag sätter upp dig på SISTA jourtiden vi har imorgon."
- Så det finns tider ändå? 
"11.30 imorgon. Förbered dig på att du kan få vänta länge."
- Tack för bra service. Ha en bra dag!







Klasse!

Idag har vi Klasse på besök igen.. Han är lite pömsig.





Köpis!

Idag följde jag med Amanda till Valbo en sväng. Sen har vi varit och storhandlat nu jag, Andy och lillebror. 

Jag vet inte om huvudet klarar av plugg idag heller. Ska iaf göra ett försök. Sen blir det hockey hemma i soffan! Andy har tjatat om pizza i flera veckor så jag kanske går med på det ikväll.. 




Macerunner!

Ikväll tog vi oss ut på bio. Vi brukar gå på bio flera gånger i månaden i vanliga fall men nu var det flera månader sedan sist.. Vi såg macerunner! Jag var inte jätteimponerad men Andy tyckte den var bra. Vi åt upp en hel blockbuster - mums! 





Från och med DU!

Jag får ett mail varje måndag från Olof Röhlander som är ett så kallat "veckans peptalk". Det är ganska bra tankar han delar med sig av och idag handlade det om att våga tro på sig själv och sin magkänsla:

Många minns när Oskar Linnros släppte singeln Från och med Du från albumet Vilja Bli. Det var sommaren 2010. I efterhand känns det självklart att den låten skulle bli en hitsingel, eller hur? Så var det inte innan. Oskar fick kämpa mot skivbolaget och stå på sig, eftersom de inte trodde på just den. 

Det här är bara en i mängden av liknande historier. Ingen vet på förhand om något ska bli hiss eller diss. Experter kan göra kvalificerande gissningar såklart, men vem ska man i slutändan lyssna till? 

Du förstår vad jag är ute efter. Det som bör väga tyngst är vad du själv tror och känner. Det är bra att lyssna till andras åsikter, men om hela du känner vad som är rätt, då får du göra en Oskar Linnros och stå på dig. Det är stärkande att ge sig själv det slutgiltiga mandatet, även i de fall man har fel. 

Se dig själv som ett lackmuspapper. Tycker du det är bra, då är du knappast ensam. Så försöker jag tänka. Det betyder inte att allt behöver förverkligas, men vissa saker får inte dö bara för att någon inte tycker som du. Så lätt får du inte ge dig, inte om det är tillräckligt viktigt för dig. Har du något på gång som kanske bara du tror på? Det är bara du som kan ge projektet vingar. Allt börjar från och med Du.



Pinochio!

Amanda vann målartävlingen och hon valde Pinochio.. Det var måånga år sedan sist! Nu har jag lagt Elli och jag och Musch ska kika på film. Trevlig kväll!




Måla!

Idag gör vi inte så mycket heller.. Vi har varit till Valbo en sväng och fyllt på ljusförrådet. Och nu har vi målartävling! Den som målar finast väljer vilken film vi ska se ikväll.. 




Strulmaja!

Alltså jag blir så himla trött på mig själv.. Jag var otroligt slarvig av mig förr när det gäller att lägga ifrån mig saker och tappa bort saker. Jag har tappat bort bankkort, hemnycklar, plånbok, väska, you namn it.. Jag har åkt hemifrån x antal gånger för att bankkortet ligger på fel ställe och det har ställt till ganska mycket. Men sen har jag tagit tag i det och matat in i huvudet att jag måste göra på ett särskilt vis och efter det har jag koll på allt! Det kan låta sjukt men det har funkat för mig när det gäller alla viktiga saker som inte får försvinna. Jag får tex bara lägga nyckeln på tre ställen när jag inte använder den; i vänstra fickan på jackan, i ett särskilt fack i väskan eller i en låda här hemma. Bankkortet får jag bara ha i plånboken och när jag tar ur det därifrån måste jag hålla i det i handen från att jag har använt det till att jag lägger tillbaka det igen i plånkan. Bankdosan ligger alltid i samma låda och så fort jag betalat räkningarna åker den raka vägen tillbaka igen för att inte riskera att försvinna på vägen. Var sak på sin plats!

Nu förstår ni kanske hur uppstyrt mitt liv är, haha. Jag är verkligen en kontrollmänniska ut i fingerspetsarna och jag hatar att inte ha ordning och koll på var grejerna är. Och detta leder till mitt problem just nu: min HEMNYCKEL är spårlöst borta.. Den har varit det i 3 dagar och den finns inte någonstans. Eftersom jag har såna rutiner med nyckeln gör det att om den inte ligger på något av de 3 ställena den alltid brukar ligga på är den verkligen BORTA!!  Jag får väl skylla på att jag tagit mycket tabletter senaste veckan och inte riktigt är med i matchen, men alltså kom igen! 

Jag vill verkligen inte ha en hemnyckel på vift så dyker den inte upp inom de närmsta dagarna blir det till att ringa hyresvärden. Skönt att jag har lämnat tillbaka SF-nyckeln, inte har någon VILA-nyckel kvar, att lillebror har min cykelnyckel och att jag inte hade bilnyckeln på just då. Det hade blivit ett mycket större problem än vad det är just nu.. Hoppas den kommer fram!! 

Annars blir det en lugn dag idag igen. Magen gör ont och jag känner fuck it till typ allt. Jag ligger på en 5a-6a i skalan och jag funderar hela tiden på varför jag ska behöva ha det så här. Jag måste typ ha varit hitler i mitt förra liv.. Idag orkar jag inte ens tänka på att det finns andra som har det mycket värre än mig. Det blir till att försvinna in i min låtsatsvärld med favoriten Damon i Vampire Diaries. 



Hoppas ni får en fin helg iaf! Härligt att solen skiner lite idag.



Friday night!

Så här har vi det ikväll.. Magen håller i sig tyvärr. MEN jag har skrivit 3 sidor plugg och tagit mig ut på en promenad idag. Det var väl dagens positiva. Heja Petter i idol! Han sjunger en av mina favoritlåtar. 





Nakenchock!

Idag har jag jätteont i magen. Blä! Dessutom ska jag börja med en del i medicineringen mot borrelia nu och har blivit varnad att det kommer bli mycket sämre till en början. Skönt att skolan är jätteförstående! Då kan jag lägga den lite åt sidan just nu och ta den när det passar. 

Jag gjorde en nakenchock till lillebror imorse. Stackarn! Brynästränaren fick mitt nr för att Johannes telefon har varit trasig. Så när dom ringde imorse och ville att han skulle vara med på A-lagsträningen idag flög jag upp ur sängen och sprang in till hans rum för att lämna telefonen. Väl där inne insåg jag att jag var spritt språngande naked! Så kan det gå när största fanet får ett sånt samtal. Tur att det var lillebror och ingen annan, haha! 




Brors goes SHL!

Ikväll är lillebror med som extraspelare i A-laget.. Vi måste ju vara på plats OM hans riktiga debut i SHL är ikväll. Om ni springer på mig så ber jag om ursäkt om jag är otrevlig. Jag mår inte så bra, men det här får man bara inte missa!




Lillebror är lite trött idag, haha!







Tisdag!

Jag har haft några tuffa dagar med magen.. Vi har mest varit hemma i soffan. Ganska mysigt faktiskt! Mamma med sin brutna fot med gips upp till knät och med en svanskota hon inte kan sitta med. Regnet utanför. Ljus tända, popcorn och lite lilla huset på prärien på TVn (mammas favorit). Det verkar som att vi fortsätter den här dagen i samma spår..

Nu ska vi äta "frukost". 




Mami!

Jag fick mamma kvar över natten.. Mysigt! Jag knaprar piller tyvärr. Herrejösses vilken kväll det blev. Nu har det dock lugnat ner sig lite efter en timmes sömn när jag kom hem i "glappet" mellan tabletterna. Hoppas ni haft en fin helg! 




Kärlek!

Jag har verkligen lidit med Ida och hennes lilla Adina de senaste månaderna och tyvärr verkar det inte ta slut än.. Jag och Josefin var som sagt och hälsade på moster på sjukhuset idag och då kände vi att vi ville försöka hjälpa dem på något sätt. Vi kom på att mat är något man måste ha och det är något Ida, Marcus och Zander inte får på sjukhuset. Att behöva tänka på det och fixa tar ändå mycket energi, som de egentligen skulle behöva till annat. Det finns inget kök på avdelningen utan bara micro så de har köpt mycket mat ute, vilket självklart blir dyrt. Därför skrev vi ut vårat förslag på FB och bad alla som velat hjälpa till men inte vetat hur om att bidra med mat i någon form och att göra matlåda av det som blir över av middagen så att de ska slippa tänka på det. Många skrev och ville hjälpa till och det är vi alla runt omkring glada för och framför allt Ida och Marcus är otroligt tacksamma. 


Här fick jag dock ett meddelande som värmde lite extra. Det finns så mycket fina människor. Att göra något sånt här för människor man inte känner är så himla fint! JAVA for the win! Ett av mina favoritfik i Gävle som defitivift klättrade upp på en självklar förstaplats nu. All kärlek och respekt till dig!


Jag har haft en hemsk mag-dag med jätteont men att se så många människor ställa upp för Ida som har det så tufft får mig ändå att känna mig så tacksam. Så himla fint!! Det finns hopp om en fin värld ❤️




Våran helg!

Det blev en helg utan bloggande. Igår var vi på lillebrors hockeymatch. Sen ringde moster och ville komma ifrån sjukhuset lite så då åkte vi till Valbo en sväng för lite fika. På kvällen hade jag, Fia och Rickard middag hemma hos oss och sen droppade resten in eftersom. Vi spelade spel och pratade. Jättemysig kväll med bästa sällskapet!




Idag fyller Amanda år. Vi började dagen med frukost på Clarion. Såå gott! Tur att vi körde den imorse innan magen from hell kom och hälsade på. Har mått illa sedan dess och knappt kunnat äta något. Så det var bra med en stadig frulle. Sen blev det ett besök på sjukhuset och träffa Ida, J20 match och nu kom vi precis hem från Musch födelsedagskalas. 






Det var våran helg.. Ska visa er världens gulligaste grej om ett tag!


Fredag!

Våran fredag ser ut som den alltid brukar.. Amanda och Mattias är här. Vi har ätit tacos. Vi tittar på idol/hockey. Efter tv-kvällen blir det kort.. 

Jag och Amanda har TVn i sovrummet och killarna sitter i vardagsrummet. Vi ligger under värmefilten och fina lapptäcket jag fått av farmor som hon har gjort. Man uppskattar såna saker mer och mer ju äldre man blir har jag märkt.. Jag kommer ihåg när jag fick den. Jag tänkte något i stil med att det var konstiga färger ihop och att jag aldrig skulle använda den. Nu blir jag alldeles lycklig av tanken att hon har suttit i timmar och gjort den här till mig. Att hon liksom tänk på mig, vilka färger jag tycker om och lagt ner massa tid för min skull. Nu älskar jag den och är jättetacksam!!! 


Hoppas ni har en fin fredagkväll och att ni har en härlig helg framför er. För oss blir det hockey, mys med bästisarna, mer hockey och födelsedagskalas. 


Nelli

Ikväll har jag, bror och Musch varit och hälsat på Nelli (och pappa och Maria). Amanda höll i en klass med Maria och hennes vänner så jag, bror och pappa tog med Nelli och åkte till farmor och farfar och hälsade på. En mysig kväll! Hon syns knappt för hon är så liten och svart men hon är så söt! ❤️




Ibra!

Ikväll tittar vi på Zlatan-dokumentären. Jag har suttit och ryst i en timme. Vilken stjärna han är!! 




Höst!

Idag blev det en liten Brynäsrunda igen. Skönt att komma ut och få lite luft och titta på verkligheten som fortsätter utanför trots att min "verklighet" har stannat upp lite. Det är så fint med hösten och alla färger! 




Fina lillasyster!

Josefin har ju varit till USA i två omgångar. Först var hon ett halvår i LA och gick på Santa Monica Collage. Sen var hon till NY några månader och gick på en dansskola. Här är hennes ansökan till en filmskola som hon vill gå. Måste bara visa er för att hon är så himla grym och så himla SNYGG!! Alltså shiet.
 
Däremot kan jag inte släppa hur vi kunde bli så olika. Vi är ju verkligen helan och halvan. Det har liksom varit vi två sedan vi föddes eftersom det bara skiljer lite drygt 15 månader mellan oss. Vi har alltid delat rum och när vi fick varsina rum när vi blev större sov vi varannan natt i våra rum för att vi ville sova tillsammans. Bästisarna for life. Men helt sjukt hur vi är så olika ändå trots samma uppväxt och trots att vi är så nära varandra. Vi flyttade ju hemifrån samtidigt när jag var 15 år och hon var 14. Vi bodde tillsammans i våran kära Church Street-lägenhet i 3 år typ och det var några av de bästa åren i mitt liv helt seriöst. Som vi levde! Tror på riktigt inte att det är någon som känner mig så bra som hon.
 
Jaja det jag skulle komma till är att jag aldrig under några som helst omständigheter skulle utsätta mig för något liknande. Folk som känner mig vet att jag typ hatar att synas haha. Och Josefin är ju raka motsatsen. Hon älskar att stå på scenen - sjunga, dansa, acting och det mesta som har med uppmärksamhet att göra. Alltså jag skulle hellre vara instängd i ett hus i ett år, springa ett maraton, inte duscha på 2 veckor än att sjunga och dansa inför publik... Ja ni fattar hur ogärna jag skulle ställa upp på något liknande. Jag är den lugna, tillbakadragna av oss och hon är den som gärna syns och hörs haha. Jag tror att det var efter de där tre åren tillsammans som vi gick åt olika håll faktiskt. Tills dess har vi varit otroligt lika varandra någonstans mitt emellan. Men så flyttade hon till Sthlm och blommade ut och insåg vad det var hon verkligen ville göra och började dansskolan. Jag blev kvar i Gävle med pojkvän och började så småningom utbilda mig och gå åt det hållet. Jag står för tänkandet och det smarta och hon står för det praktiska och det utåtriktade ;)
 
Nu när vi är större har ju de två, som vi såg det när vi var mindre, "småglinen" också blivit stora och Amanda och Johannes har anslutit sig till våran tighta bästisgrupp. Alltså jag är så glad för att vi är så nära varandra som vi är. Vi har liksom alltid haft varandra som bästa vänner och det är jag så himla tacksam för. Vi har ju alltid varit familjemänniskor och när mamma och pappa skiljde sig tror jag på något sätt att vi syskon kom ännu närmre varandra. Oss fyra är det minsann ingen som delar på. Jag skulle göra vad som helst för de där tre. Älskar er till månen och tillbaka.
 
Så.. Låt mig presentera *trumvirvel*..The one and only.. Den snyggaste som finns.. Världens bästa, finaste JOSEFIN NILSSON!! För mig har du alltid varit en stjärna och snart är du resten av världens stjärna också!!
 
 
 
 

Långt hår igen!

Idag tröttnade jag redan på mitt korta hår så jag satte i hårförlängning. Jag är supernöjd!! Haha. Nej inte riktigt. Tänk att det finns folk som har så här och tycker att det är fint. Några strån i tovor som är lite längre än ens egna. Dock skulle jag gärna ha ett långt svall som jag hade förr i tiden. Men jag är glad att jag har något hår kvar över huvud taget med tanke på hur jag mått det senaste året. Nu ska vi åka och storhandla. Lilla familjen; Andreas, Johannes och jag! 




Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga..

Jag har varit så ledsen ikväll.. Det är inte många gånger per år som jag gråter men idag tror jag det behövdes. Det blir bara för mycket tillslut. Mormor ringde och pratade lite och efter det bara rann det ur mig. Finaste bästaste människor som ska behöva stå ut med så mycket. Visst att jag är sjuk, mår dåligt och hit och dit, det kan jag ta (oftast). Men när det börjar bli allvar på riktigt och går ut över liv eller död, en oskyldig liten flicka som nyss kommit till världen, då är det tametusan inte ok längre. Vad är poängen med all skit som händer? No offence till er som tror på något högre - det får ni gärna fortsätta göra - men jag är inte med alls här. Det kan bara inte vara så att någon sitter där uppe och tycker att det är ok att saker som dessa händer. Livet är så galet orättvist! Människor som faktiskt nästan förtjänar hemskheter kan gå igenom ett helt liv utan en skråma medans världens mest godhjärtade människor ska bli tvugna att gå igenom motgång efter motgång. Jag vet inte vad jag ska tro på längre. Förr trodde jag att vad som goes around comes around men det är den största slap in the face som någonsin funnits. Det är bara inte så för det har jag fått bevisat motsatsen. Men vad är meningen? Varför? Kan någon förklara det för mig? Jag verkligen hatar sjukdomar, dåliga besked, sorg, smärta. Ni ska veta att jag och många, många fler med mig tänker på er och hoppas och tror att allt ska bli bra ❤️ Love you! 








Monday!

Idag blev det en sväng till frisören. Jag har inte orkar brytt mig om att mitt hår sett ut som skit för det har varit så mycket annat som har känts 10 ggr värre. Men idag tog jag tag i det och åkte till Marie. Det blev mycket kortare. Hon tog av över en dm. Skönt med fräscht nu iaf! 

Efter frisören åkte jag till Svensk Fast för lite intervjuer till vårt grupparbete. Så härligt kontor - jag vill bara bli frisk och sen jobba där for life!! När jag kom hem började jag skriva på fallstudien och sen skrev jag ihop en sammanfattning till killarna så att de har något att jobba vidare på. Arbetet ska vara inne på torsdag. 

Jag har gjort 2 "aktiviteter" idag. Der känns skönt! Men nu blir det rest in peace resten av kvällen. Pömshäst är bara förnamnet. 






Finaste lillis!

Jag fick världens finaste present av lillasyster.. Så söt hon är världens bästa Musch! ❤️ En liten tanke bara så där helt plötsligt. 

Idag sov jag länge. Jag var sjukt trött för E fick för sig att han inte kunde sova mellan 3-5. Sen har jag krigat mig ner på stan för en fika med Karolina och det var supermysigt! 2 timmars ventilation och pepp omvartannat. På ett sätt blir jag ledsen när jag träffar SF-gänget för att det blev som det blev i somras. Jag hade så gärna velat att det skulle blivit annorlunda utan operation, sjukdomar och massa skit. Men men! I'll be back! Ikväll är jag gaaaalet trött igen. I guess it's a bad day!



Jag fick den igår men är lika glad för den idag. Den står så fint på mitt lilla sängbord. Tyvärr har jag tråkiga saker som ögondroppar, nattpiller, nässpray och sånt i den nu men sen när jag är frisk ska jag bara ha fina, positiva saker där i. Love you!!



Hääs

Vi har haft det jättemysigt hos mamma och Thomas. Ätit supergott och pratat massor. Tack bästa ni för ikväll!



Kl 21 kom pappa och Maria hem med deras nya lilla bebis så då åkte vi till dom och gosade lite. Längtar tills det passar med hund för oss också. Saknar det hela tiden!!





Nu kom vi precis hem. Lite te och tv innan det är dags för sängen.. 




Kalas!

Nu åker vi på kalas till Hedesunda. Grattis Thomas! 




Fredag!

Uppgiften relevance lost och verksamhetsstyrning på 5 sidor blev klar och inlämnad idag. Skönt! Ikväll har vi haft tacomys, tittat på Bernad och Bianca och nu är det idol. Jag har hittat en 50-pack med Disneys favoritfilmer och jag håller på går igenom dem nu. Det känns såklart lite mer rätt att titta när Elliot är här men seriöst.. Gu vad jag älskar barnfilmer. Disney och Astrid Lindgren är bäst! Dock ska jag försöka hitta "järnjätten", "de bortglömda leksakerna" och "snögubben" också. Har inte sett dom på år och dar och de var också favoriter när vi var mindre.. 

Jaja. Nog om barnfilmer.. Fortsätt rösta på Petter ikväll i idol. Han förtjänar att få vara kvar ett tag till.. Hoppas ni har en mysig fredagkväll! 




Händelserik hemfärd

Ikväll var det bästiskväll. Vi satt och pratade i 6 timmar typ. 2 av timmarna förgyllde även Rickard våran tillvaro.. Den bästa kvällen på länge. De tre musketörerna for life! ❤️

På vägen hem var jag tvungen att tvärnita för en räv och en hare. Det var svinnära att det smällde båda gångerna. Halvvägs hem hissade den största spindeln jag någonsin sett ner sig mitt framför ögonen på mig och jag höll seriöst på att dö av panik!! Skräckslagen hela resan var jag för jag visste inte var det äckliga lilla krypet tog vägen och det gick rysningar igenom hela kroppen!! Jag vågade självklart inte stanna mitt i ingenstans för jag är så himla mörkrädd. När jag väl kom hem stod det 4 polisbilar utanför oss med massa poliser och hade rassia på en bil. Det hände mycket på de 30 minuter det tog för mig att åka hem. 


Tack för ikväll finisar!

På tal om spindlar måste jag berätta en till sak. För någon vecka sedan när jag och Andreas var ute och åkte bil satt han och tittade ut genom fönstret på hans sida för att hitta ett hus som han skulle visa mig. Under tiden när han letar efter huset smyger en jättespindel över mina knän och jag börjar skrika hysteriskt! Jag blev på riktigt panikslagen och kunde inte sluta skrika. Andreas som inte fattade vad som hände började också skrika rätt ut. Han trodde att han hade kört på ett barn eller något för jag skrek så mycket. När han stannat hoppade jag ur bilen och lyckades samtidigt få fram att det var en spindel.. Han blev så less på mig så att han åkte ifrån mig och stannade hundra meter längre fram. Som straff för att jag skrek dödsskriket fick jag gå efter honom. Han menade att det inte är ok att skrika dödsskriket för en spindel men jag försökte förklara att det bara kom.. Resten av bilfärden skrattade jag så tårarna sprutade för att synen med mig och Andreas sittandes i bilen bredvid varandra gallskrikandes båda två var otroligt humoristisk. Han har dock fortfarande inte förstått det roliga i det men jag hoppas att ni gör det iaf.. 

God natt! 





Borrelia

Jag har som ni kanske ser på min uppdaterade info om mig själv i menyraden till vänster fått borrelia också. Det är en lång historia och det var den jag inte orkade dra när jag fått reda på det och det orkar jag inte riktigt göra nu heller. Tänker bara kortfattat nämna det. Det verkar vara en "tuff" väg för att bli frisk men jag gör vad jag kan, väntar på medicin som kommer nästa vecka och efter det hoppas jag på förbättring. Det är ganska omdebatterat det här med borrelia och jag är alldeles för opåläst för att kunna ge mig in i diskussionen. Men nu har jag det, det verkar kunna bli långdraget och jag kommer troligtvis veta mer och mer efter tiden. 

Jag har även fått en del provsvar från infektion som tyder på att jag saknar igA i blodet, dvs saknar immunförsvar. Det gör självklart att jag blir sjuk lättare och blir mycket sjukare än vanliga människor. Tydligen är det ganska vanligt att man har immunbrist medans det är ovanligare med att helt sakna immunförsvar. Jag ska tillbaka till infektion när ytterligare provsvar kommit in och då får jag väl veta mer. Men det här är den förklaringen jag fått från läkaren så här långt.

Idag var vi lite less både Andreas och jag. Vi tog en liten höstpromenad och köpte glass för att lätta upp stämningen. Jag glömde min plånka också där vi satt och åt glass. Tur att vi inte hann så långt innan vi kom på det. Surrig_höna_90. Om en timme är det hockey hemma i soffan!








Pluggonsdag

Idag försöker jag vara effektiv och plugga nästa moment. Nästa uppgift ska in på lördag på 5 sidor. Den handlar om ekonomisk styrning och den nya vetksamhetsstyrningen. Inte jättekul kanske men det är bara att kriga på. 




RSS 2.0