Båt

Det blev en sväng på Dalälven i eftermiddag för mig och mamma. Mysigt!! Vi var så stolta att vi klarade av att ta oss ut själva med motor och allt ;) Nu ska jag åka hem till my man.


Lundgrens!

Alltså idag tog mamma med mig på det galnaste :) Fika-buffé!! Och man fick äta så mycket man orkade! Åh vad vi åt. Det fanns sallad och smörgåstårta också så vi grundade med det ;) Gott var det och trevligt att sitta och prata med mamma i flera timmar.. ❤


Sista kvällen på mammas altan!

Igår hade vi en riktigt mysig dag.. Vi fortsatte till mamma när vi hade tröttnat på pappa ;) Vi åt god middag hos mamma och hallonpaj till efterrätt. Jag somnade ganska tidigt för jag är så himla trött nu för tiden!


Södra brunn

Idag är jag med syskon och far. Pappa bjöd på lunch på Hedesundas nya fik, mysigt!


Willpan

Idag har jag varit på föreläsning i 4 timmar. Sen när jag kom hem stod maten på bordet! Duktig hemmafru jag har ;) Det var det godaste som Andreas lagat under våra år tillsammans och då har han gjort många favoriter tidigare.

Innan föreläsningen var vi och storhandlade.. Jag hade med mig plånboken men kortet hade jag tagit ur inatt när vi åkte och köpte glass.. Så när vi hade lassat på alla varor för 1300 på rullbandet och Andreas skulle betala fick jag en blick... Jag gör mycket konstiga saker nu för tiden som jag alltid undrat hur man kan göra tidigare. Förut har jag alltid tänkt; hur tusan kan man åka och storhandla och glömma kortet hemma? Och där stod vi.


Chokladbollar

Ikväll har jag och Amanda varit på födelsedagskalas.. Moster fyllde 26! Innan det hälsade vi på bästa farmor och farfar.

Härligt att sommaren håller i sig :)


Hig

Beskattning..


Här trivs jag..

.. och här blir jag kvar resten av kvällen.


Let the game begin..

Idag var det återigen träningsmatch för Brynäs J20. Jag hann se första perioden innan jag skulle iväg på obligatorisk introduktion av våran första kurs på den här terminen; beskattningsrätt (som för övrigt var helt onödig att gå på förutom närvaron som var viktig).. Men det verkar vara en intressant kurs så det kan bli kul! Härligt att vara igång igen.


HT

Sömnen lyser med sin frånvaro.. Idag slog jag upp ögonen innan 5 efter några timmars sömn. Men ny vecka, ny dag, nya tag!


Sunday bloody sunday

Idag har vi varit på 100 års kalas hos Andreas mamma och hennes man (50+50).. Jättetrevligt! Nu är proppmätta hos Amanda och Mattias efter tacos.. Det är så himla gott!


Spiderman

Jag har inte riktigt varit upplagd för en barnhelg den här helgen.. Ibland är det bara så helt enkelt. Jag tog en riktigt lång promenad i förmiddags, sen åkte vi till Boulongern en sväng. Men ikväll slog vi på stort och hade barn-spiderman-kväll och bjöd hit Amanda och Mattias.

Nu har vi sett Chasing Mavericks. Kan rekommendera den..

Imorgon är sista lediga dagen på den här sommaren. Känner både ångest och förtjusning inför det.. Älskar hösten och känner mig redo för den, studier och rutiner. Men sommar och ledighet i all ära...


Jamie Foxx

Det är visst någon som har det bra på andra sidan jordklotet.. Det är inte alla som hänger med Jamie Foxx bara sådär.. Lillesyrran goes famous! ;)


Sommarstugan!

Det här har varit en av de bästa somrarna i mitt liv. Jag är så tacksam för alla fina människor omkring mig.


Strosa runt lite..

Idag har vi varit runt i lite affärer jag, Amanda och mamma.. Nu är vi på väg till sommarstugan och ska hälsa på mormor och morfar lite.


Good night sweethearts

Nu ska vi gå och pömsa. Nya sängkläder är i bäddade och min nya pyjamas som jag fick av lillebror idag är på :)

God natt!


Mysfaktor 3000

Bästa kvällen på länge.. Gu vad mysigt vi har haft! Jag, lillebror, lillasyster, mor och pojkvän. Bästa bästa. Och så fick vi sällskap av Josefin ett tag på telefonen också från LA. Hon skulle för övrigt på poolparty hos Jamie Foxx nu, kul liv! Hon var på efterfest hos Chris Brown för någon vecka sedan hemma i hans villa. Där är hon på andra sidan jorden och hänger med "kändiseliten" och här är jag och lever mitt vanliga lilla liv..

Vi hade en liten regel ikväll här hemma. Eller egentligen var det Andreas som hade den, och vi andra var tvungna att lyda haha! Man skulle lägga sin telefon i en låda och så fick man inte använda den på hela kvällen (mer än om det var något jätte viktigt). MEN om man använde telefonen var man tvungen att ta på sig Johannes kalsonger på huvudet och stå i skamvrån medan man gjorde vad man skulle.. Det är inte ofta man är närvarande längre. Alla sitter och tittar ner i sina mobiler jämt! Men inte vi, inte ikväll iaf. Vi slog av tv och telefoner och allt vad elektronik heter och bara satt och pratade i timmar. Underbart!



Buddys

Vi har rensat förråd idag.. Vi har ju haft alla våra grejer och möbler i ett förråd i Hille när vi flyttade men nu ska det bort och då måste vi få plats med alla grejer i vårat lilla förråd hemma som hör till lägenheten.. Herregud vad grejer man har!

Mamma bjöd på lunch när jo var klar. Fina bästa mami som jag inte träffat på 3 veckor! Ikväll blir det mys med syskon och mor (kan hända att en och annan pojkvän får vara med också..)


Lill-lördag!

Äntligen är dom hemma från London. Det har vi firat med middag på balkongen. Nu ska vi äta fruktsallad!


Vila Clothes

Idag är det jag och min nya haircut på jobbet.. ;) Om 3 timmar slutar jag! Det blev inte många timmars sömn inatt så det är lite slitet..


Mc feast

Jag och Andreas blev inkallade.. Taxi behövdes till Stockholm för att få hem våra kära snorungar som varit i London. Nu har vi stannat på McD för att få i oss lite energi så vi orkar ta oss hem. Snart får jag pömsa.. Imorgon blir det jobb 9-17.


Falu rödfärg

Idag har vi varit vid sommarstugan och målat.. Det var storstugan som behövde sig en omgång! Mysigt att träffa mormor och morfar en sväng också :)


Kantarellas

Vi tog en härlig skogssväng nu på eftermiddagen.. Tyvärr hittade vi bara lite kantareller, men vi hade trevligt ändå! Dessutom hittade jag något annat spännande; skitstor skalbagge!!


Boulongern

1,5 timmes promenad med Anna, check. Vilken underbar dag! Undra om jag skulle kunna få med mig Andreas ut i skogen idag kanske.. Jag vill plocka svamp eller nåt!


Snabba cash

Idag har jag jobbat 12-18.15.. Nu ska vi hugga in på toasts, chips och dipp, Marabous underbara vit choklad och pepsi max - Yummi!! Filmmaraton står på schemat; Snabba cash 1 och 2. MYSIGT!!


"Babysitting"

Ikväll är homiesarna barnvakt och då är jag också det ;).. Vi har smällt i oss pizza och tittar på tv. Jag vill ha hus!! Gu så mysigt det är.


Papi!

Mysig dag med fina pappa. Han bjuppa lunch och nu ska jag hemåt igen. Undra om jag ska våldgästa mina homies kanske? :p


Good morning!

God morgon lördag! Idag ska jag hälsa på bästa pappa. Mys.. Älskling åkte kvart över 4 imorse och ska spela match i Umeå. Lycka till! Hoppas ni vinner :)


Muskler!

När vi kom hem var jag bara tvungen att knäppa ett kort på min sommarform.. Träningen har givit resultat ;)


Hanoi

Ikväll fixar Andy biffen! Då blir det thaimat hos Andreas mamma och hennes man. Vi har fått tillbaka våran älskade bil också, efter en månad på service och lagning och massa tok. Det sved i plånkan, men det kostar att ligga på topp ;) Trevlig kväll på er!


Lovely!!

Pannkaksmiddag igår och pannkaksfrukost idag efter en prommis med Anna. Om jag fick välja 3 rätter att leva på resten av mitt liv skulle det bli Andreas kött i brunsås, pannkakor och grillat!! Undra vad den här dagen har att erbjuda? :)


Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain

En promenad blev det idag också.. En lång härlig sådan! Nu ska jag åka och handla, blev så himla sugen på pannkakor!! Intressant..


Päronsplit for the win

Firar att båda tentorna är gjorda (men jag säger inte att jag klarat dom..) och att jag har en sista ledig vecka innan allvaret drar igång igen.


Thuesday

Efter att ha pluggat en hel dag och sen tagit en kvällspromenad är det så himla härligt att krypa ner i ett varmt bad.


Bonaqua

Bio nu med hjärtat får pigga upp denna dag. Jag är så glad för min fina prins. Ingen aning om vad vi ska se men det visar sig!


Sunday

Idag har vi varit runt på en långtur.. Älgpark, lunch i Ockelbo och en sväng till Mörtbo och titta på mysiga hus.

Nu är mina fina småsyskon här (Joppla du är saknad som vanligt) och Mattis. Vi har haft tacomys.


God natt!

Jag och Elliot har haft en bra dag. Vi kom precis hem från Hedesunda och nu kastar vi in handduken som man brukar säga.. Hoppas ni haft en bra dag!


Rough start

Det är jag och Elliot idag.. Andreas åkte till Östersund kl 05 imorse. Matchen var klar nu och dom vann :)) Wiho! Vi får se när han kommer hem..

Vi har varit i Boulongern en sväng idag.. Sen var det premiärmatch (träningsmatch dock) för Brynäs J20. Johannes åkte på en hemsk smäll och fick åka till akuten och sy i andra perioden. Tror inte det var så jätteallvarligt men det såg väldigt otäckt ut när han fick smällen. Killen som tacklade fick matchstraff direkt!

Nu väntar vi på att pappa och lillebrors ska bli klara på akuten, sen ska vi åka ut till Hedesunda en sväng.


Edblad

Jag älskar mina nya smycken som jag fick av pappa och Maria när jag fyllde år! Superfina vardagssmycken!


Josefin

Känslan när man tar fram presenten jag fick av Josefin innan hon åkte, som jag tjatat om så länge (internt) och den luktar henne ❤

Nu ska jag dra på mig pyjamasen, sakna lillasyster, äta nybakat bröd och titta på en film i älsklings famn.


Sommarkväll

Bästa myskvällen på länge. Balkongen är verkligen det bästa med hela den här lägenheten.. Jag vill aldrig gå in!

Jag och mina favoritkillar sitter här och pratar, skrattar och fikar cheesecake och har tända ljus överallt. Vi fick sällskap av bästa Josefin också en halvtimme på telefonen ända från LA. Gu vad jag saknar henne nu :( jag har lite smaskiga historier från hennes helg men det får jag bjuda på någon annan dag ;)


Pink lady

Nu är jag helt slut i huvudet.. Jag har suttit hela dagen och pluggat men jag känner mig tyvärr inget klokare. Får hoppas att det har smygit sig in lite kunskap även om det inte känns så.

Idag kom mina fina snorklisar som älskling beställt åt mig :) De 3 gånger vi varit utomlands ihop har jag inte haft några så vi har köpt såna där billiga på stranden typ, och eftersom Andreas är en bättre snorklare än mig har han fått tagit dom billiga eftersom dom läcker, immar, ramlar av och så har jag fått lånat hans riktiga. Det ska inte hända igen tänkte han, så nu ligger det här mitt fina rosa cyklop. Om 5,5 vecka drar vi iväg så jag får inviga det :)


Powerwalk

Nu har jag varit ute och bränt fett i en timme med Anna. Gu vad kvavt det är ute! Svetten sprutade.. Var det förresten någon som missade ovädret igår? Vi låg hos Amanda och Mattias i soffan och öppnade deras stora fönster och bara mös och tittade på spöregnet och blixtrarna. Jättemysigt!!

Nu ska jag återgå till pluggandet..


😩


Plugghäst

Jag är lite knepig jag.. Jag tycker det är så häftigt med människor som kan mycket. Jag älskar att lära mig saker och känna att hjärnan utvecklas och blir mer alert, men just den där stunden när man sitter där med hela kursen och ska ha tenta och inte vet i vilken ände man ska börja i, då är det jobbigt. Jag vill helst ha någon som säger till mig vad som är viktigt och på vilka sidor det står. Snabbt ska det gå. Jag kan till och med tröttna när jag sitter och skriver tenta och stressa ihop de sista svaren för att jag inte har ro att sitta kvar. 5 timmars prov, herregud. Jag har alltid haft så lätt för mig i skolan så jag har aldrig behövt sitta länge och plugga och det får jag väl sota för nu I guess..

Ps. Dubbeltäcket är underbart!! Särskilt när A är borta, då får man hela sängen och jättetäcket för sig själv och bara gosa runt i ;) Fast jag föredrar nog ändå när älskling är hemma.

God natt!


Måndag kväll

Ikväll blev det blodpudding och hallonsylt till middag! Nu ska jag kämpa på med plugget.. Sen känner jag för en bra film!


Flugan

Igår kväll efter jobbet blev det date med älskling. Middag på stan och sen såg vi Pacific rim på bio. Jag skäms för att säga det men jag tyckte faktiskt den var bra. Jag som tycker att sci-fi är den värsta filmgenren egentligen.. Har min nörd-sambo smittat mig med nördbaciller? :O

Nu har jag suttit och pluggat någon timme och precis när jag började tröttna lite smått ringde jobbet och ville ha in mig.. Tackarrr! ;)


Jobb!

Idag ska jag in i bunkern igen och jobba 12-18.15.. Kom och köp :)


Stadsfesten

Ikväll myser vi. Stadsfesten levererar och jag tycker att det är roligt att det händer något här i Gävle :) Dessutom har jag pratat med Josefin ikväll, så härligt att höra hennes röst!

Snart ska vi åka till Furuvik :)


Ooops..

Till alla er som tror att solen blivit svagare och inte tar något nu när det är augusti; släng den tanken i väggen. 3 timmar i solen och det här är resultatet.
Nu ska jag väcka liv i Amanda och Andreas så vi kan ta en sväng på "stadsfesten".. De fick matkoma efter att vi smällt i oss pizza. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!



GS

Här har jag det bra trots sällskap av panträtt och fastighetsrätt. Snart är det dags för tenta igen och nu ska jag se till att klara den! Andra året hoppas jag att blir lite smidigare än det första med 2 flyttar, 2 operationer och sammanlagt 1,5 månads sjukskrivning plus mycket jobb. Det här året hoppas jag på mycket energi till att plugga och att magen håller sig någorlunda lugn och smärtfri så jag slipper operationer och massa missad skoltid.


Sommarstugan

Att ta en simtur i sjön när man vaknat är nog bland det lyxigaste jag vet. Älskar sommarstugan. Ni anar inte vad jag har njutit den här sommaren! Första sommaren som jag har varit lite ledig sedan jag tog studenten för 5 år sedan, men definitivt inte den sista.


Augusti

Upp kl 6. Åka med Andy till Hedesunda när han skulle till jobbet. Ligga under ett träd med mamma och titta, filosofera och prata i 2 timmar. Hitta ett hjärta. Frukost på altanen. Förmiddagsnap på stranden med mamma. Bad. En tripp med moster till sommarstugan. Träffa de två minsta kusinerna i släkten. Kvalitetstid med mormor och morfar. Fika. Lunch. Fika. Fika. Middag. Fika. Kvällsfika. Mys på stranden. Djupa diskussioner. Skratt. Bädda ner sig i stugan. Godnattkram. Sova.


Efterferre

Det blev en nattmacka.. Gu vad jag njuter av livet just nu.


Födelsedagsfirande

Helt otroligt men jag har inte knäppt en enda bild idag :( Det har iaf varit fullt hus här; 25 stycken får jag ihop det till totalt! Mysigt! Vi har fikat, pratat, skrattat och så har jag fått jättefina presenter! Tack alla fina som kom och firade min födelsedag i efterskott ❤

En bild får ni på fina presenten från lillasyster på andra sidan jorden.. Hon vakar över mig som en ängel och vingarna är ett bevis på det ;) Tack älskade hjärtat!

Och här är jag och mitt andra hjärta just nu. Vi mår illa av allt fika men vad tusan, lite mer finns det plats för ;) Amanda och Mattias kom precis hit och vi måste ju sällskapsäta med dom också.

Jaja.. Tack igen fina familj och vänner! ❤


RSS 2.0