1 1/2 år

Idag när jag satt och tittade på kort insåg jag att jag och Andy hunnit med en hel del trots att vi inte varit tillsammans så himla länge.. Tänkte bjuda på bilder från lite av varje eftersom jag har fått en del kommentarer om att jag är dålig på att lägga ut bilder nu för tiden. Så enjoy haha !

Spa i Tellberg






Tittat på hockey MASSA gånger




Basket i Södertälje




Haft grillning och picknickmys !!






































Andreas har spelat matcher och jag har tittat på




Myst hos våra familjer














Stockholmshäng flera gånger














Göteborg










Cyklat, sprungit, åkt inlines, promenerat




Skara sommarland






Falu koppargruva






Modevisning






Ätit mer på MAX och Mc Donalds än hemma haha




Myst hemikring












Rhodos



Teneriffa




Vi har bråkat




Och vi har varit massa kär!!




Haha jag insåg för ungefär en halvtimme sedan att vi har så GALET mycket kort så jag har inte ens gått igenom hälften än men nu har ni fått sett en del iaf :P Vilken tid det tar att lägga upp kort! Nu ska jag poppa min tredje popcorn påse för dagen och sätta igång en film.



Nerbäddad!

Jag har sovit ikapp lite idag, gjort slut på två toarullar med snytpapper, tittat på film, ätit massa onyttigt, tittat igenom massa bilder på datorn, frysit och svettats om vartannat av febern, blivit ompysslad av Andy och insett att det är väldigt tråkigt att bara ligga still när man "måste".



Miss you sweetie!!


Trött hest!

Mina två bästa vänner idag! Inatt när vi skulle gå och lägga oss kom febern och jag har inte sovit någonting inatt.. Vid 3 flyttade vi oss till soffan istället så vi kunde titta på film. Blä för förkylning, uppsvälld hals, illamående och feber. Det är inte lätt när det är svårt :p


People change

Igår kväll kom hjärti hem! Mysigt.. Vi kollade på Wallander och sen sov tidigt. Idag tog vi tog en lång sovmorgon. När jag vaknade hade jag super ont i halsen och nyser och snorar. Vi har bara varit hemma och tittat på film och sovit hela dagen :s

Här får ni en bild på våran middag; åh vad vanlig mat som makaroner och köttbullar är underskattat :p


Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll

Stackars lillplutten är helt ensam i Uppsala och förstår inte varför han är lämnad där.. Tänk att man kan tycka så himla mycket om en hund! Det trodde jag aldrig innan Dito. Krya på dig lillhjärtat.

Idag har vi hunnit med en hel del; fikat hos farbror, hälsat på farmor, åkt pulka, tittat på hockey, ätit pizza och busat massor. Tyvärr förlorade Brynäs matchen men bror var duktig och det är så galet roligt att titta. Jag är verkligen helsåld! Nu har jag bäddat ner mig här ute i Hääs bredvid Elli och ska sova.

Hoppas alla har en trevlig lördagkväll!


Stackars lillhjärtat!

Jag har Elliot hela helgen eftersom Andreas är bortrest enda tills imorgon kväll.. Vi har varit ute i Hedesunda sen igår efter dagis. Nu kom vi precis in till Gävle för vi ska gå på brors hockeymatch som börjar klockan 17 och då ska Elli på barnkalas under tiden. Efter det åker vi tillbaka ut till Mams. Vilken lugn och skön helg :)

Jag måste bara tala om att "min" älskade lilla gulleponk Dito är på sjukhus :( han har något strul med magen och kanske måste opereras. Han blir i Uppsala tills på måndag och jag hoppas verkligen att han blir frisk!! ❤ stackars liten är där alldeles ensam.


Lunchdate med snygg-Johanna!


Work work!

Ja då var man tillbaka på jobbet då.. Ett dygn som vanligt! Vi äter lite förmiddags fika och sen ska jag åka och hämta några i skolan. Det ser ut att bli en väldigt lugn dag, men man vet aldrig!


Halv 8 hos mig

JAG har lagat mat! Even I'm impressed.. ;) Brors, Sippie och Mams är här och sover kvar. Myskväll big time!


God natt!

Nu är jag hemma.. Det var nära att jag sov kvar men så insåg jag att jag stod på fel sida vägen (dumma datumparkering) och när jag väl skulle ut och flytta bilen kunde jag lika gärna åka hem.

Vi har sett tre filmer; två med snyggingen Ryan Gostling!
Drive: rekommenderas inte, knäpp film haha.
Crazy stupid love: Grymt rolig film!! SE DEN!
Och så har vi sett Alvin and the chipmunks. En av mina favorit barnfilmer!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lösa lite mordgåtor innan jag kan somna. Jag är inte det minsta trött så förmodligen hinner jag läsa slut hela boken innan John Blund kommer på besök ;)

Jag ska bara uppmärksamma er om att jag saknar min snygga-gulliga-dryga-roliga-omtänksamma-knäppa-håriga-älskade-95kilos klump! 4 dagar har gått sen vi sågs, bara 5 kvar..


Mysfaktor 75

Jag har haft en heldag med Fia och Rickard. Nu ska vi ha tjock-kväll och titta på massa filmer efter 3 timmars diskuterande om världen, politik, invandring och snuskgubbar!!


Vad är en bal på slottet..

A är i Sthlm hela veckan på utbildning och fortsätter direkt till Göteborg på fredag och blir där över helgen på någon cup. Saknigt så klart men också mysigt att bara vara själv och göra det man själv känner för.

Iaf så skickade han bild på hotellrummet nyss! Jag vill också bo på hotell och äta massa hotellfrukost! Det här blir hans tredje vecka på lyxhotell det senaste månaderna, som dessutom jobbet har betalat varenda krona för!! A V I S !

 


Kepler nr 2

Nu är jag inne på andra delen av Keplers böcker.. Den första läste jag i Teneriffa och den här är minst lika spännande! Tredje boken i samma serie kom till jul så den får det bli här näst.


Måndag

Lunchdate med Mami! Det fick bli kebab från Denize.. Jag har varit med henne till tandläkaren idag och blev nästan utslängd för jag skrattade så mycket åt mamma när hon skulle prova sin nya bettskena :p Ny vecka, nya tag!

 

 


Sometimes it just hurts, really bad

Två dagar senare börjar jag nu bli människa igen.. Har inte alls mått bra men skönt att jobba ändå för då måste man liksom skärpa till sig och glömma sig själv för ett tag. Jag har jobbat sen 9.30 imorse och slutar samma tid imorgon förmiddag. Jag och några av killarna är på gymmet nu. Snart ska vi tillbaka, äta kvällsfika och så småningom gå och sova! Hoppas ni haft en bättre helg än mig. Kram på er!

 

 


Hejdååå Muschi !

Om 12 timmar har Amanda lyft och blir borta i 5 veckor.. Vi myser på Church Street och äter världens godaste!! Bästa fredagskvällen :)


Nyfrissad!

Nu är håret fin färg igen. Det är så skönt när det är nyfärgat och klippt, man känner sig liksom så fresh ;) Så himla skönt att bara sitta där vid frisören och bli omhändertagen! Jag fortsätter med brunt ett tag till, även om jag saknar mitt blonda. Jag hör så olika, vissa tycker att jag passar bättre i brunt och vissa tycker att jag ska bli blond igen. Jag själv tycker att båda funkar så jag får väl byta lite fram och tillbaka haha.

Efter frisören tog jag en promenad som jag fortfarande fryser efter. Det här måste vara vinterns kallaste dag! Brr.


Versace

Åh vilken mysig kväll vi haft! Andreas började jobba kl 22 men vi andra mös tills nyss. Nu ska jag fylla diskmaskinen och plocka undan lite. Sen blir det sängen och min nya bok! Om någon timme kommer älskling och kryper ner också..

Måste visa vad jag har beställt! Jag har gått och tittat på den här parfymen i flera år - jag absolut ÄLSKAR den!! Jag har tyckt att den är alldeles för dyr men jag hittade den på en bra hemsida för bättre pris så nu unnade jag mig den! Tänk att man kan bli så glad för småsaker ;) God natt på er!


2012-01-19

Åh vad härligt det är med denna kvinno-vecka! ;( Jag vaknade imorse och var på sånt där konstigt, känsligt humör att jag bara ville dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. Ont i hela magen och ryggen hade jag också! Men sen drog jag upp rullgardinen och såg vilket underbart väder det var.. Vi åkte och storhandlade och sen blev det blev en långpromenad med Fia och Nellie. Älskade sol!

Nu ska jag röja lite och baka cheescake för ikväll kommer kära mamma-familjen hit på middag. Maten får Andy stå för men cheescake är jag lite av ett proffs på ;) Amanda ska åka bort till Gran Canaria i 5 veckor och jobba genom skolan så vi måste ju umgås massa nu innan hon åker. Gu va jag kommer sakna skitungen!!






Aaaah!

Grattis till dig som vann 130 miljoner på lotto! Det skulle ju inte sitta fel!


Hamilton

Idag är det exakt ett år sedan jag åkte till USA. Det är alltså idag jag skulle ha kommit hem från min au pair resa.. Det känns som att det var ganska nyss jag åkte, samtidigt som jag har hunnit med hur mycket som helst under tiden här hemma.

Idag har vi haft en riktigt bra dag. Jag var med Josefin på balettakademin idag och tittade på några danslektioner. Fy tusan vad vackert det är med balett! Och sjukt häftigt att man kan ha sån kontroll på sin kropp. Jag är ännu mer imponerad och avundsjuk på folk som kan dansa efter den här dagen :P Och vilken underbar stämning det var på skolan! M Y S !

När Josefin slutat skolan mötte vi upp min kära efterlängtade Malin som precis flyttat hit. Vi tittade på Hamilton på bio (av mig får den bra betyg), åkte hem och åt fajitas och massa annat gott och satt och pratade i soffan i massa timmar.



Imorgon åker jag hem :( Mysigt att träffa Andreas och få tillbaka min underbara telefon, men Stockholm är en grym stad och det har varit galet mysigt att umgås med lillasyster lite.

Nu ska vi sova. GOD NATT!


Klantarsel!

Kuuuul.. Jag har tagit mitt mitt och pack och åkt till Josefin i Stockholm med planen att vara här hela veckan. Och vad tror ni jag glömmer? Jag kom på det när jag satt på tåget.. MIN TELEFON!! Jag blev så himla less på mig själv och tänkte nästan hoppa av tåget.. Jaja de klarade sig utan mobiler förr i tiden så jag borde klara det nu. Jag har ju alltid haft mer eller mindre skrutt-telefoner men jag har ju precis blivit beroende av min "nya" iphone så det kommer bli en lång och tuff vecka utan den. Hur gör man liksom om man ska ta en fika med någon eller träffa någon kompis utan telefon? Man gör ju allt på telefonen nu för tiden; ringer, smsar, kollar fb, bloggar, knäpper kort, lyssnar på musik, googlar allt som man inte vet, spelar om man inte har något bättre för sig. FB kommer bli räddningen den här veckan för att över huvud taget ha någon kontakt med världen haha. Om ingen vänlig själ ska till Sthlm i veckan och känner för att låta min vita lilla teknik-kärlek lifta dvs? ;)

Det blir till att planera, hålla tider och inte vara för impulsiv och spontan.



Bloggrape!

Tack Andreas för det inlägget och den otroligt smickrande bilden.. Hmm! Jag vet inte hur han lyckades :s Visserligen stämde det han skrev ganska bra men ändå.. Vi har ätit såå mycket här ute i Hedesunda så vi ligger i soffan och knappt kan röra oss och tittar på gladiatorerna.




Lördag med familjen

Idag har vi varit på Johannes match och han spelade riktigt bra! Nu har vi precis käka Max jag Andreas Amanda Matias Josefin och Elliot, ikväll ska vi alla ut till pappa och maria för att fortsätta våran mysiga lördag!


Friday night!

Elliot har somnat, jag har röjt undan, tagit på mig pyjamas och raggsockor och bäddat ner mig under filten. Det är dags att läsa det sista sidorna i boken och sen titta på en film tills Andy kommer hem. Väldigt lugn och skön fredagskväll!


Fredagen den 13e!

Inatt blev man än en gång påmind om varför man inte skaffat barn än och inte tänker göra det på många år.. Vad tusan är det som är bra med att vakna kl 4 mitt i natten?

Nu är Andreas på jobbet och vi äter frukost. Snart ska Elliot lämnas på dagis i några timmar för jag ska iväg en sväng. Ha en fin dag :)

 

 


Nörd ish

Jag brukar skjuta på att börja läsa en ny bok för jag vet hur galet fast jag blir och att jag inte kan sluta läsa förren boken är slut. I en sån läsperiod är jag nu. Håller på läser Camilla Läckbergs senaste; Änglamakerskan. Det är så skönt att bara försvinna in i bokens värld och släppa allt i sitt eget liv för ett tag. Haha och ja, jag erkänner att jag är en nörd.

Om några timmar kommer Elli hit och ska vara hos oss tills på söndag. Och imorgon kommer favorit-Josefin hem :) MYS!



Jag och mina underbara systrar i somras :)


Teneriffa 13/12-20/12 2011









































































Easytone!

Jag är ute och inviger mina nya super-skor som jag fick av Andreas i julklapp. Det är såna som dom gör reklam för på tvn; så får du snyggare lår och rumpa! De är lite "vingligare" och gör att man spänner låren och skinkorna mycket mer än i ett par vanliga skor.. Vi får väl se om det funkar ;) beach 2012 here I come!


Grattis papps!

Jag vaknade tidigt imorse och passade på att göra lite nytta och titta på en film medans A tog ännu en sovmorgon. Han har en förmåga att sova några fler timmar än mig :p när han vaknade tog vi en sväng på stan, åt lunch på flanör och köpte present till pappa som blir gammal gubbe idag! Nu är vi ute i Hääs och har precis ätit tacos. Snart är det dags att hugga in på gofikat ;)




Incendies

Fy tusan vilken fruktansvärd historia och grym film!


Dagens ungdom!

Ojojoj annat var det när jag var ung ;) Så här såg det ut när jag skulle hälsa på lillebror en sväng, haha. Äh så länge dom är unga, har roligt och det inte stör någon annan. (hm säger jag det där? Jag som egentligen är så emot allt som har med tvspel och dataspel att göra..)


Jag har skrivit mina regler ingen fick ändra på dem

Jag har varit ganska off sen i torsdags natt då det var något psykfall som skrämde skiten ur mig på vägen hem från krogen. Det hade kunnat sluta mycket värre än vad det gjorde men tack och lov lyckades jag komma undan. Han förföljde mig hela vägen från stan till min dörr, tog mig på rumpan och var helt väck i huvudet, vuxna människan. Han är i alla fall polisanmäld! Så alla ni som ska ut ikväll; Gå absolut inte hem själva! Jag har aldrig varit rädd för att gå hem själv tidigare, men nu har jag minsann gjort det för sista gången. Fy tusan.

Ikväll blir det en lugn kväll. Trevlig kväll på er!


Härliga torsdag!

Sitter hos Emelie och myser nu.. Snart ska vi till Church street och äta gotta och sen blir det en sväng om på något härligt dansgolv! Hoppas ni har en mysig kväll.


Salam

Nu har jag bäddat ner mig i sängen på jobbet efter en lång dag.. Det har inte hänt särskilt mycket här idag och det gör att tiden går ganska sakta. Men nu är dagen iaf slut och fy tusan vad skönt det ska bli att sova!! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. God natt!




Date

Idag har vi kört på mysdag ända sedan jag kom hem från jobbet i förmiddags.. Nu är vi på O'learys för att äta middag och titta på hockey. Halv 10 är det dags för bio; Sherlock Holmes!


Buddys häng!

Nu är vi mätta minsann.. Tack för god mat!

Andreas ska nörda med en kompis ikväll så jag ska slöa i soffan och försöka komma i säng tidigt. Imorgon är det jobba som gäller!


2011 - THE MIRRORS ARE A LOSING GAME THEY ONLY SHOW YOU BACKWARDS ANYWAY

Jahaja.. det var det året det.
Fy tusan vad mycket som har hänt det här året:

- Jag har varit utomlands tre gånger.
USA på min au pair resa då jag fick se New York; Central park, Empire state building, frihetsgudinnan, World Trade Center m.m. Jag har bott i Washington DC och sett the capitol buildning, Washington monumentet, vita huset, den där Lincoln byggnaden där Marthin Luther King höll sitt berömda tal.
RHODOS med min kära på en underbar semester. Vi hyrde bil och fyrhjuling hela veckan och åkte runt hela ön och slappade på massa olika fina stränder, snorklade, åt god mat, gick runt i gamla stan och hade det alldeles underbart.
TENERIFFA. Lilla spontanresan som blev istället för Sälen som vi hade bokat. Det blev ju ingen snö och hur kul är det att åka skidor i snötomma backar? Jag och Andreas åkte tillsammans med Amanda och Mattias, bodde på jättefint hotell, åt god mat, spelade kort, läste och njöt.

- Jag har jobbat på fyra olika ställen.
CUBUS.
GDG. Sålt korvar, bensin och godis för första gången i mitt liv haha.
SWEDBANK. Lärt mig massor! Gu va jag trivdes med att jobba där. Dessutom har jag hållit i över en miljon i kontanter ;)
GNISTAN där jag fortfarande är kvar och jobbar. 

- Jag har varit på lite småtripper i Sverige.
Norrköping och Göteborg med Andreas. Liseberg och annat skoj.
Stockholm massa gånger.
Gnarp och hälsat på släktingar.
Skara sommarland med familjen och släktingar.
Varit med och tittat på Brors hockeyslutspel i Karlstad och bott på hotell med papps.
Mys med mormor i sommarstugan.
Västerås för att hämta Andreas dykarutrustning (som jag kom på nu att han är skyldig mig en resa för eftersom vi slog vad om att han inte skulle använda den mer än 20 ggr i år.. Vad var det jag sa!)
Massa olika små äventyr här i Gävle!

- Jag har varit på lite underhållning.
Allsång på skansen med Såfia.
50 Cent med Sassa.
Lena Philipssons show.

- Jag har pluggat engelska B på komvux.

- Jag har blivit brunett.

Tack alla inblandade för ett fint år. Och tack för att ni läst min blogg så troget ;)
Jag hoppas att år 2012 kommer bli ett grymt år!


RSS 2.0