Shopping can be cheap!

Bra start på veckan.. Jag sov 10 timmar inatt. Jag är så trött nu för tiden så det var skönt att verkligen sova ut. 

Seminariet idag i skolan gick bra. Alla är väldigt missnöjda med upplägget på den här kursen men idag kändes det ändå som att jag hade lite koll iaf.. Skönt!

Tänkte visa min outfit idag.. Medan vissa skryter om hur dyra kläder de köper tänkte jag komma med raka motsatsen idag. Jag fyndade jeans och top för 230 kr totalt på Lager 157 i helgen. Klå det ni!! ;) Visst är det roligt med dyrt och exklusivt men jag föredrar en mix!


Ikväll blir det myskläder, te, ljus, plugg, podcast (nu lyssnar jag på en om Knutby, sjukt men intressant), tv, bad, gotta.. Andreas jobbar till 10 ikväll. Giiirlsnight!!



Plötsligt händer det!

Vi har haft en väldigt mysig helg. Hängt i Norrköping hemma hos Panos och Ann-Marie, varit i deras stuga, ätit gott (grekisk sallad och tzatsiki, ingen gör det bättre än greken själv), sett 2 bra filmer, pluggat en del, promenerat, gått på stan. Jag och Andreas åkte in till stan några timmar idag innan vi skulle vidare mot Nyköping. Vi bara strosade runt, tittade på människor, shoppade lite och åt god buffé. Kvalitetstid!

Jag fick nya hörlurar. Jag har letat efter nya men inte hittat "dom perfekta Evelina-lurarna".. Men där var dom! ;)


Nu är vi snart i Gävle. Vi åkte från Nyköping efter att ha hämtat upp Gabbe strax efter 16 och det har gått smidigt att åka. Jag har lyssnat på P3:s podcast om södermannen i 1 1/2 timme. Fy vilken skräck. Jag är glad att jag har min lilla björn bredvid mig om nätterna.. Känns lite tryggare så, särskilt efter att ha hört om det där.

När vi kommer hem blir det pizza och spelkväll hos Musch och Matti.. Trevlig kväll på er! 



Stughäng

Idag är vi ute i Andreas pappas stuga.. Andreas och Panos bygger något och jag sitter inne i stugan och pluggar. Vi såg en bra film igår; Bud. 




Norrköping

Jag var uppe tidigt imorse.. Har varit till min läkare en sväng och nu åker vi på en liten weekend. Först Nyköping för att släppa av Andreas lillebror Gabbe på landslagsläger i Amerikansk fotboll.. Sen fortsätter jag och lolo till sväris i Norrköping och där blir vi tills söndag :)




4 grader

Fy tusan vad kallt det var imorse när jag åkte till skolan. Vi har suttit och gjort grupparbete i några timmar och nu kom jag precis innanför dörren hemma.. Ikväll blir det hääs och pannkisar..



Church Street

Det blev middag på Church Street med musch och Matti. Nu tittar vi på hockeyn.. Oavgjort. Vi får se hur det slutar. 





Ikea

Jag och Amanda kom hem för ett litet tag sedan från våran lilla valbosväng.. 2 lampor har jag med mig. Det blev jättefint!! Amanda gick lös på Ikea däremot och fick med sig betydligt mycket mer.. :p

Nu blir det kvällsmacka med lolo.. 




Tisdag

Idag har jag varit hos frisören, pluggat och sovit bort migrän. 

Igår kom jag hem till skinande fönster. Andreas fick något ryck och bara gjorde det. Han kan om han vill..

Ikväll blir det en sväng till Valbo. Måste ha någon ny lampa hem, det är så mörkt här nu när hösten smygit sig på.. 




Helan och halvan

Jag fick en saknarattack utan dess like när jag kom hem från skolan.. Min fina bästa underbara lillasyster har varit borta för länge nu. Tur nog hade hon tid att prata för hon var uppe tidigt i vilket fall och skulle till skolan. Det är ju 9 timmars tidsskillnad så det ställer till det ibland. Men jag fick iaf prata av mig och även höra hennes röst lite.. Det är inte lätt när man delat rum tills man var typ 10, sen när vi fick egna rum sov vi ändå hos varandra för det var för tomt att sova själv. När vi flyttade hemifrån när jag var 15 gjorde vi även det tillsammans och bodde ihop i flera år. Att vara flera tusentals mil ifrån varandra är inte lätt med den bakgrunden... 






Nu går jag hem!




Rhodos 2013

Här får ni lite bilder från våran underbara vecka.. Jag trodde att jag tyckte att det var skönt att vara hemma men när jag satt i bilen på väg till skolan imorse kom jag på mig själv tänkandes att jag ville åka moppe i värmen istället.. Jaja. Man ska vara lite tacksam också! Och det är jag. 

När jag kom til skolan fick jag veta att jag totalt missuppfattat webbföreläaningarna. De var på typ 2 timmar totalt! Haha sjukt. Jag har varit borta en vecka och det är 2 timmars föreläsning och 2 timmar seminarie jag missat (visserligen en del självstudier också but still).. 

Här kommer bildbomben!!



























Träffade min farmors bror mitt på stranden i Lindos.. Världen är liten haha..































Home sweet home

Nu är vi hemma! Vi möttes av gos och fin teckning på dörren när vi kom hem.. Den här veckan har jag två resväskor tvätt och 3 stycken 8-timmars webbföreläsningar att ta ikapp om jag fattat det rätt vilket jag hoppas att jag inte har. Hur mycket läsning det är vill jag inte ens tänka på.. Mysigt att vara hemma ändå, även om det är otroligt skönt att vara borta också!




Torsdag

Jag har försökt blogga flera gånger men wifit vill inte riktigt lägga upp mina inlägg.. Vi har det hur bra som helst iaf! 





Ingen måndagsångest alls ;)






Rhodos stad

Nu har vi kommit hem efter middag och mys i stan. Gu vad mysigt vi har det! Vi är ju 11 stycken här totalt. Andreas mamma och hennes man fyller 50 så vi alla är medbjudna på en 100-års resa. Vi som är här är huvudpersonerna Eva och Peter, Andreas syster Martina, hennes barn Melina och hennes kille Sebbe, Andreas halvbror Gabriel, Peters två tvillingsöner Johan och Danne och en av deras flickvän Sabina. Och jag och Andreas :) Ett härligt gäng!

Nu ska vi försöka sova ikapp missade timmar. God natt från lyckorus-mig.






Rhodos!

Vi är framme och allt är bra ned oss! Vi landade 11 lokal tid och checkade in på hotellet efter en tur med taxi. Sen har vi hängt häromkring idag. Hotellet är jättemysigt! Man är lite trött efter att inte ha sovit på 1 1/2 dygn men vi ska in till gamla stan snart och äta middag allihopa! Älskar Grekland. 








Vinst vinst vinst

Vilken dag!! Vinst för Brynäs J20 i seriepremiärmatchen. Vinst för Brynäs A-lag. Vinst för Red Devils så de har nu gått upp till superettan :) Om en timme åker vi hemifrån.. Planer går runt 6 imorgon. 












Frukost när den är som bäst... ;)



Idag!!

Det blev pizza till middag inatt tillsammans med Amanda och Mattias. Vi hade en mysig kväll. Jag skrev det här inlägget när jag gick och la mig men de kom inte ut. Amanda hjälpte mig att packa förresten.. Så nu är det klart! Jag försökte själv innan men det blev för panikartat haha. När man väl är utomlands bryr man sig inte om vad man packat med sig, så jag fattar inte varför det ska vara så jobbigt att packa. Men jag är ju likadan jämt tyvärr var jag än ska och hur länge jag än ska vara borta. En dålig sida jag har antar jag..


Idag är det lördag. Jag känner mig som en unge på julaftonsmorgonen.. :p

Wohoo!!!

Det är fredag. Det är helg. Det är ledighet. Det är 2 grymma matcher imorgon. Det är 39 timmar kvar tills vi lyfter!!! Bästa fredagen den 13:e ever (eller nej studenten är svårklådd men en andraplats är den här dagen värd)! 




Skoldag

Vad åt man till frukost innan smothies?? Så himla gott är det. Jag gör mina med frysta hallon, blåbär, äppeljuice, apelsinjuice och citron (extra mycket sån nu under urinvägsinfektionen).. 

Snart ska jag till skolan och göra klart grupparbetet och sen några timmars seminarie. Gu vilken fin höst-sommar vi har!!!




Dito

Första dagen av min kur är över och jag vet inte om det är mitt huvud som driver med mig eller om det verkligen har blivit lite bättre redan.. :p

Jag och skruttgrisen har haft en mysig dag idag. Vi har bara myst.. Och så har jag storstädat och fått undan massa tvätt. Det känns som att jag städar jämt och ändå är det så skitigt här och full tvättkorg jämt. 

Åh nu är det mycket roligt att se fram emot :) På lördag fm är det seriepremiär för J20 hemma och sen på kvällen är det sista matchen för Red Devils. Det blir mysigt med match på Nynäs när det är mörkt :) Sen på natten drar vii :D My good, jag måste börja packa!! Jag är sämst på det... 





Torsdag

5 dagars pencilin mot uvi! Woho! Har inte sovit många timmar inatt, men badat desto mer.. Hoppas det går över fort!




My little office..

Nu ger jag upp för ikväll och lämnar böckerna. Fy tusan vad intressant det är när man kommer in i rätt mood.. (Men tyvärr ger jag oftast upp innan jag hannar där) 

Nu blir det te och soffan! Trevlig kväll :)




Ge oss bra föreläsare!

Idag har jag varit på föreläsning 13-17.. Det är en alldeles för ung tjej som föreläser. Hon kan säkert mycket men är alldeles för osäker och är värdelös på att lära ut.. Hon blir helt ställd när någon ställer frågor och antingen säger hon att hon inte hinner svara eller så svarar hon på halva och sen låtsats som att hon är klar och börjar prata om annat. Så hemskt att de inte kan hitta en bra lärare. Det är ju en klass på över 100 pers som missar massa undervisning liksom och i en så pass svår kurs som beskattningsrätt där det redan är mycket självstudier är det extra viktigt. Visst att man ska ge unga en chans men då ska de kunna det dom ska göra och lära ut och vara duktig på att lära ut också.. Vilket hon inte är.

Så det blir till att sitta med boken hela kvällen och försöka klura ut vad hon försökte lära oss idag. Men lika glad för det är jag!




Pannkaksfest!

Idag blev det pannkaka till lunch.... igen. Gott!!! 


Jag saknar att jobba.. Det ska bli skönt när skolan är klar då man förhoppningsvis kommer komma igång riktigt igen. Jag skulle kunna ha "the time of my life" nu med all ledighet men jag blir slö när jag har fritt schema... Inget blir gjort. Ooops!



Jack&jones Vero Vila

Efter fiskandet var det personalfest.. Vi var ute i Bomhus hos Janine och åt sen åkte vi in till Bankhuset. Jag åkte hem därifrån ganska tidigt men det var en trevlig kväll :)


Hillesjön

Igår var vi ute och åkte båt och metade. Vi fick en och annan fisk men det var bara småfiskar tyvärr. Helt otroligt; jag fick inte en enda fisk och de andra plockade upp en efter en.. Jag fick en liten rackare tillslut, but still.


Nya butiken

Jag och mamma provar sängar på jysk! Vi hittade dessutom världens bästa second hand butik vid Gävle strand imorse när vi var ute på promenad. Jättemycket fint!!


Läkerolen

Igår var det match Brynäs J20 - Djurgården. Bror var såklart med och spelade trots att han var nysydd.. De vann med 6-0 tror jag det blev, eller blev det ännu mer?

Idag är det fredag och då är det snart helg.. Det verkar bli varmt och fint väder hela helgen. Härligt! Sommaren vill inte riktigt släppa taget om Sverige, även om det såklart känns att det börjar bli höst på riktigt! Jag älskar hösten. Särskilt efter en så här fin sommar, då är den extra välkommen.


Akuten

Här är dagens frukostsällskap. Stackarn gjorde illa örat för någon vecka sedan under en match och igår hände samma sak igen på träningen.. Så vi fick åka upp med honom till akuten och de sydde ihop örat och sen följde han med hem till oss och blev kvar :) Lilla stora lillebror!


Let's do this!

Nu blir det ut och ta lite luft. Idag har vi haft föreläsning 10-17. Det känns faktiskt roligt med skolan nu. Jag har inte haft något riktigt driv innan men nu kör vi! Om ett år är jag färdig fastighetsmäklare och om ytterligare ett år får jag min ekonom-examen.


En annan dag

Seminarie. Valbo. Lunch på Ikea. Träffa söta kusiner. Tvätta bilen. Födelsedagskalas. Bio. Min gårdag.


Helenas glutenfria

Igår var en riktig innedag.. Jag städade hela lägenheten från grunden, fick bort en massa tvätt, pluggade. På kvällen ringde Amanda och ville ha pizza och jag var mer på än någonsin!

Idag är det seminarie vid kl 13.. De har så dåligt upplägg på seminarierna vanligtvis, jag hoppas att det är bättre på den här kursen!

Härligt med ny vecka!


RSS 2.0