31 december 2010

Är på väg till Stockholm nu för att fira dagen till ära ;) GOTT NYTT ÅR på er allihop! Det kommande året kommer nog bli liiite annorlunda för mig i jämförelse med hur mitt liv brukar se ut, men jag hoppas att det blir bra i alla fall :) 17 dagar kvar tills jag inte är på svensk mark längre.. Shiit!

Ha en trevlig sista dag på året!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
saknar


Fia och Rickard

Kom hem för ett tag sedan. Har haft en supermysig eftermiddag och kväll med min fina "tredje familj".. Världens bästa Fia och Rickard. Åkte dit vid halv 3 och då blev det en sväng ut till Valbo köpis för att shoppa lite, sen hem och äta MAX och dricka glögg och gosa och prata och grejsa. love.


På förmiddagen idag var vi hela mammafamiljen till Parkbadet och plaskade! Det var roligt, men nu är jag förkyld igen. Som vanligt när jag har badat i klor.. Vet inte vad som händer men så fort jag badar i klor så blir min röst jättekonstig och så blir jag tokförkyld, hehe.



Julafton 2010

































Alla vi syskon sov hos pappsen dagen till julafton. Så var vi hos pappa hela förmiddagen med farmor och farfar och åt tomtegröt och hade mys. Sen kom DITO så då var det massa mys med honom som gällde. Vid halv 3 åkte vi till mormor och morfar och där var det en del släkt. Vi åt och hade det trevligt. Det blev inte så mycket kort knäppta hos mormor och morfar men vi hade trevligt där med! Vid 9 tiden åkte mamma och "den familjen" fram till mamsen och myste resten av kvällen där. Pappa och Maria kom även förbi en sväng och det var roligt!

Yes min julafton det där.
På juldagen åker vi alltid på julotta som börjar kl 7 på morgonen och det var så fint. Josefin och Amanda sjöng, Adam spelade massa instrument och var lika grym som alltid, mamma sjöng fint, och alla andra också. Sen efter det var det fika med släkten hos mormor, och vid 13 var det mat hos farmor och farfar med den sidan av släkten. Oj vad stressigt det är på jul ändå, hehe. Man ska hinna träffa alla och vara överallt. Men MYSIGT!
På juldagen blev det utgång med syster och lite mer folk.

Tack för en fin jul.


granförsäljning!

Hm ja då var min slitvecka som mamma snart avklarad ;) Imorn lämnar jag tillbaka barnen där de hör hemma, haha. Jag står fast vid att jag ska vänta ett tag med att skaffa barn. 27 ska jag vara! MINST. Jag är inte redo att kliva in i vuxenvärlden på det här viset än.. För mycket ansvar och för lite egen tid. Jag hinner ju för tusan inte ens äta frukost och duscha själv :P

Jag har btw börjat sålt julgranar för att få ihop lite extra cashing innan jag åker. Gjorde min tredje dag idag och ska stå och sälja tills dagen innan julafton. Så är ni sugen på köpa gran så kom och köp av mig! Brr vad kallt det blir mot slutet av dagen alltså, men det är faktiskt väldigt mycket trevligt folk som kommer och köper :) Plus att jag tränar muskler som jag inte ens visste att jag har. Hej träningsvärk! haha!



1 MÅNAD KVAR IDAG tills jag är på väg till usa nu!! 17 januari åker jag!


Imorn blir det direkt till Malin när jag slutat jobba och så blir det mys-hejdå-party hos henne. Hon ska åka runt i asien i 5 månader. Sen efter det blir det väl antagligen utgång om man orkar. Söndag: jobb 10-17 på Cubus i Valbo. Då får jag en dag ledigt från granarna och kylan!

God natt.

 


Extramamma den här veckan !

Jag tar hand om Sandra och Simon tisdag-lördag den här veckan så jag är Hedesundabo på heltid numera ;) Mamma och Thomas är i Sthlm och det är väl klart man ställer upp! Mysigt faktiskt att bo här ute ett tag igen.. Jag var ju här hela förra veckan också.

Åh vad jag har åkt bil idag. Det var så himla längesen jag körde bil över huvud taget eftersom jag inte har någon "egen" längre.. Jag har åkt från stan till Hedesunda till Sandviken till stan till Hedesunda till Vinnersjö till Hedesunda. Shiit ;) Nästan 20 mil, hehe. Ja ja.

Nu ska jag och Amanda gå och sova tror jag. Sandra och Simon har somnat för längesen.. Jag ska för tusan upp 7 imorgon och få Simon till skolan och sen skjutsa Sandra till Sandviken. Jag är faktiskt lite imponerad av föräldrar alltså. Det är verkligen fullt upp hela tiden när man har barn. Nu är ju Sandra och Simon visserligen 22 och 9 år gamla men det är ju en hel del jobb bakom iaf. Skjutsa och hämta och fixa och greja. Haha jag börjar verkligen fundera på vad jag har gett mig in i. Jag ska ju ta hand om 2 småbarn och en tonåring i ett år!!

God natt allesammans! Dagen stora blöta puss går såklart till världens bästa dito.
Love.

julen är nära



Man vet att julen börjar närma sig när den 24e december börjar stå med på utgångsdatumet på alla förpackningar ;) MYS!


Min mysiga helg i bilder






































the english patient

Nu ska jag och mamsen gosa ner oss i soffan och kolla på kärleks-snyftar-film.. Å vad jag är glad att mamma finns och att jag har henne nära.. Speciellt idag!

Tack!


Dont cry


Visumet



Nu har mitt visum kommit :)

barn på nytt















Helgen i Hedesunda var supermysig! Det blev pulka med mamma, Fia och Sandra igår i fina vädret. Sen på kvällen hade vi "lilla julafton" hos pappa och det var supermysigt!! Mormor, morfar, farmor, farfar, pappa och maria + marias barn, och mamma och alla syskonen. Till och med Josefin var hemma :) Thomas jobbade tyvärr men Simon och Sandra var iaf med! Jag tycker så himla mycket om Vinnersjö alltså. Som Rickard Svedin skulle ha sagt: Mysfaktor 70! haha ;)

Vid 11 blev det en liten impulsgrej för mig och Fia. Vi fick för oss att vi ville åka in på krogen och dansa lite. Hann vara där i typ en timme sen åt vi på mc donalds innan vi åkte ut till Hedesunda igen. Mysigt att åka bil på kvällen :)

Idag har jag, Simon och Amanda åkt trickskidor och pulka i slänten vid skolan i Hedesunda i flera timmar.. Jag blir verkligen som barn igen när snön kommer. Det är så himla roligt alltså! Det saknades dock ett litet monster som sprang upp och ner i backen när vi åkte.. Dito var helt galen förra vintern när vi var och åkte pulka. Han sprang som en galning och jagade pulkorna och hade så himla roligt! attans :/

 








myshelg i Hedesunda väntar..

Det blev hockeymys hos Emelie igår med ost och kex, godis, chips och massa gott, fram tills det var dags att åka ner på Linnros. Det var inte alls så mycket folk som jag trodde att det skulle vara, och det var mest yngre. Men jag, Emelie och Fia hade faktiskt jätteroligt :) Hehe jag är ju inte så insatt när det gäller Linnros egentligen men han var helt okej och jag gillar ju den sorgliga låten så den kunde jag sjunga med i iaf ;) Vi blev kvar tills stängning och då var det bara hem att sova. Lyckad kväll!

Helgen blir lugn och skön för mig. Jag ska åka ut till Hedesunda om ett tag och där blir jag hela helgen (som vanligt nu för tiden..) Ikväll blir det mys hos mamsen och imorgon blir det "lilla julafton" hos pappsen med både mamma och pappa och farmor och farfar och mormor och morfar och alla där runtomkring. Vi brukar göra så för att Veronica också ska få fira lite jul eftersom hon inte är hos oss då.. Så det brukar vara supermysigt! Jag ska försöka få till något pulkarace också, jag har inte hunnit med det än i år :P
Ikväll kommer Josefin hem från Egypten, brun som en liten afrikan som vanligt antar jag.. Själv är man ju alldeles genomskinlig för jag är så blek!! Och imorgon kommer hon till Gävle :) Jag saknar skruttan som tusan!



 


Linnros

Det blir Linnros ikväll ändå.. Har velat fram och tillbaka och fram och tillbaka men nu har jag betämt mig. Det kommer bli smockat med folk känns det som, så man får väl gå dit när det öppnar och ta stämpel.
Haha jag kan inget om honom och jag känner till en av hans låtar och den är ju så himlans sorglig "brevid ditt namn stååår ett namn till"..



Jaja. Vi kanske ses ute ikväll då? ;)
Puss!

Solsken

Ooj vad min läsarstatistik ökar.. Kul!

Hm jag tror jag vaknade på lite fel sida idag.. Vissa dagar går det bättre men idag vaknade jag med en stor klump i magen. Jag vill bara dra på mig varma kläder och ut och slänga mig i snön och leka med världens bästa i solskenet som vi gjorde hela förra vintern.. Men det går ju inte! :/ Älskade lilla vovve..
Iställlet åker jag till köpis med mamma en sväng.

Ha en fin dag.





Amerikanska ambassaden

Sådär ja.. då var amerikanska ambassaden också avklarad!

Thomas blev tvungen att jobba så Andreas ställde upp som sällskap/chuafför istället.. Jag skulle vara där halv 10 så vi åkte vid halv 7 för att vara säker på att hinna dit i tid. Och det var tur att vi åkte när vi gjorde för det var en timmes bilkö i Sthlm så jag kom ganska precis.. när jag kom dit fick man stå ute i kö för det var massa folk där. Sen fick man gå in en och en från kön till säkerhetskuren och så fick man visa pass, lägga ifrån sig smycken och mobil och allt och köra igenom en sån där grej som finns på flygplatser. Och så fick man gå igenom en sån där metalldetektor och så kände dom på en så man inte hade något på sig. Jag var helt chockad vad seriöst det var :S Man fick inte ta med sig något annat än papperna man skulle få påskrivna och det man hade på sig.. Mobil och väska och allt fick man lämna ingången. Haha amerikanare alltså ;)




Väl där inne fick man vänta en timme kanske och sen tog intervjun typ tre minuter.. dom frågade lite frågor kort, typ om man kände några i USA sen tidigare, vad man skulle göra där och lite sånt. Sen sa hon att jag blev godkänd och så skrev hon under. Så om nån vecka så kommer passet och visumet hemskickat!

När jag var klar så hade bilen laddat ur så vi fick föröska hitta någon som kunde hjälpa oss.. Och det tog timmar! Stockholmare är ju inte kända för att vara trevliga och hjälpsamma direkt.. Så vi frågade folk om startkablar, ringde taxi för att försöka få hjälp men inga kunde. Och det skulle kosta 1000 spänn för att ringa bergargrejset och få hjälp, och det kändes ovärt! Men tillslut, efter att ha stannat typ 50 pers så ringde tillslut en gubbe till sin kompis så kom han och hjälpte oss. Supergulligt! Så hem kom vi tillslut, bara några timmar senare..


Det var min dag.

 

 



♥ ♥ ♥
 


RSS 2.0