Zander

Världens bästa mormor bjöd på storkalas idag! Åh vad trevligt vi har haft det, supermysigt att träffa släkten och underbar mat!! Lilla nyskottet i släkten fick vi också träffa igen, söta lilla Zander. Så himla go liten kille.

Nu kom vi precis hem från Johannes slutspels match. Dom vann så nu är dom klara till kvartsfinal!! :)) Härligt!

Åh så himla hemskt med en kille i Johannes lag. Han har varit hur lovande som helst, en riktig talang som har varit i toppen i poängligan. Han har flyttat hit från Norge bara för att satsa på hockeyn och har verkligen lyckats komma någonvart. För några veckor sedan var han och kollade om han hade samma hjärtfel som sin pappa och det visade sig att han hade det. Han var tvungen att sluta spela omgående pga att hans hjärta kan lägga av om han pressar sig för hårt. Nu har han alltså varit tvungen att lägga hela sin talang och sitt största intresse åt sidan.. Fruktansvärt! Det har stått massa om det i tidningarna och varit ganska omtalat.
Nu i veckan fick han ett brev från bröderna Sedin där de hade skrivit att de skulle bjuda honom dit till dom för att se en av deras matcher. Hur grymt gjort var inte det av dom? Häftigt, vilka förebilder.
Det är så sorgligt att se Kristian stå där på bänken och peppa laget när man vet att allt han vill göra är att spela själv. Idag fick han iaf cred för sin insats som coach i laget. Laget/föräldrarna hade gjort en stor skylt med texten "Vi älskar Kristian Nervik Nilsen, vår guldcoach!" Så fint och sorgligt på samma gång.

Nu hoppar jag från det ena till det andra.. Här får ni se skrutt-kusinen. Underbar va?


Kommentarer
Postat av: mormor

Många fina barnbarn jag har, FAVORITER allhop <3

2012-03-18 @ 20:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0