Garderobsstäd!

Igår efter jobbet satte jag igång med att tokrensa alla kläder och så fixade jag med en klädstång så jag ska få plats med allt. Så klart tog galgarna slut så jag får köpa mer idag. När jag hade gjort så långt jag kunde med mitt fortsatte jag med andreas kläder och där slängde vi massor minsann!! Allt för att jag ska få plats med lite mer ;)



Jag fick otroligt mycket hjälp av A, det har jag bildbevis på! Not! :P



 


Titta vad fint det blev :) Nu hänger allt istället för att liggga ihopknölat överrallt i hela lägenheten!



Kvällen avslutades a la tjockis med MAX och godis till filmen Gullivers resor.

Nu på morgonen har vi hämtat Elliot och skjutsat honom till dagis. Jag jobbar 12-20 på Cubus och sen hem och mysa. Elliot är här tills på söndag eftermiddag så vi har inga speciella planer den här helgen förutom att vara med honom.

Hoppas ni alla får en fin helg! Jag är ledig imorgon och jobbar på söndag. Så ser min helg ut ifall ni undrar. Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: mormor

Du slänger väl inget ni kan använda, lägg i en låda o ställ i förrådet. Det kan komma till användning, tycker kloka mormor.=) (Visst ja, det är ju på min blogg jag får tycka)

Du undrar vad jag gör när det regnar; idag har vi tagit sovmorgon, sms.at och nu sitter jag vid datorn. Kanske gör en sväng till valbo, i kväll Jadakören i Harbäck. I morgon är det auktion i hesunda. Tiden går så snabbt!!!

2011-07-15 @ 11:32:18
Postat av: Linda

Hej! Undrar vart du fått den klädstången ifrån? :) Är ute efter en liknande men kan ej hitta nån..

2011-07-17 @ 14:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0