Förkylningen har tagit över min kropp

Idag är jag förkyld minsann.. Hela familjen är förkyld så jag tror att midsommar var en enda stor smittsvärm som bröt ut inatt. Oj så ynklig man blir :p

Jag, Andreas, Amanda och Mattias var till Valbo på en shoppingsväng i förmiddags och vi gick och snorade ikapp hela högen.

Resten av dagen har jag hängt på balkongen, ätit jordgubbar, lyssnat på podcast (P1 sommarpratare och P3 dokumentär är jag insnöad på just nu) och packat upp påsar med grejer från Ikea. Jag kommer ihåg när vi alltid var i sommarstugan med mormor när vi var små. Klockan 13 gick mormor alltid från stranden och upp till stugan för att göra lunch och lyssna på sommarprataren på P1. Jag fattade aldrig hur man hellre kunde lyssna på radio än att vara kvar på stranden och leka.. Men nu sitter jag här ett antal år senare och längtar tills nästa avsnitt ska komma ut :)

Det skulle behövas en rejäl städning här hemma men det kan man väl skjuta på en dag nu när man är ledig :) För 2 veckor sedan när min ledighet började klättrade jag på väggarna. Jag ville plugga, jobba, ha fullt schema som man annars är van med. Men jag har blivit ganska duktig på att vara ledig och njuter nu istället. Tills fredag är jag ledig, sen börjar jag jobba.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0