Sviten!

Vi har haft världens mysigaste "dygn". När vi checkade in visade det sig att Musch inte bokat vilket rum som helst till oss, utan den finaste sviten de har på Clarion Hotel i Gävle. Så himla fint rum! Tack bästa du för att du för att du skämmer bort oss deluxe. 


Vi gick ut och åt direkt när vi kom dit. Vi fick ett presentkort på Church Street av brors som han inte skulle hinna utnyttja (tack fina du!) så det blev breast of chicken till middag. Sen köpte vi med oss gotta från hemmakväll innan vi gick tillbaka till rummet och bara myste. Vi hade en supermysig kväll! ❤️

Imorse ville man ju aldrig gå upp. Sängen, kuddarna och täcket kan vara det skönaste någonsin.. Vid 8.30 gick vi ner och åt gofrulle och sen gick vi upp på rummet igen och slappade lite innan det var dags för utcheckning. 

Tack finaste Musch för allt (och tack brors för middagen)! ❤️

Nu har vi tagit en liten sväng på stan och inhandlat lite inför överlämningen av huset på måndag. Vi är på väg ut till Harkis en sväng för att ta med det sista som ska till stugan. Imorgon kör vi en slängsväng från Harkis och sen hoppas jag att vi är klara! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0