Stugfix och hundsaknig!

Vi tömde det sista som skulle sparas i Harkis idag och sen åkte vi mot stugan, med ett snabbt stopp på Ikea för att handla en del grejer som vi behövde till stugan. 


Vi har skruvat ihop två skåp, satt upp gardiner och plockat och grejat sedan vi kom hit i eftermiddags. Nu börjar det äntligen bli lite ordning! Sovrummen och hallen är ju kvar att fixa (badrummet får vänta så länge) men kök och vardagsrum är klara (förutom byte av bänkskiva och foga kaklet i köket). Det blir så mysigt! 

Det var lite tugnt att komma hit idag utan Eddi.. Första gången i stugan utan honom. Ännu tyngre kändes det dock när vi blev "klara" för idag och satte oss i soffan. Edward har varit med och fixat här i flera månader och varit världens bästa rusthund. Nu när vi äntligen börjar närma oss färdigrustat och när det bara står njut och mys på schemat (som var lite av hans specialitet) så finns han inte längre med för att ta del av resultatet av vårens slit.. Han älskade verkligen stugan så mycket. 
Jag känner mig så himla splittrad när det gäller Eddi för tillfället. Ena halvan av mig säger "Sluta älta.. Han är borta, det fanns ingenting att göra, han var världens bästa hund men livet går vidare" och den andra säger "Hur ska livet någonsin kunna gå vidare utan min lilla gris? Jag vill inte göra någonting utan honom vid min sida och ingenting är roligt nu när han inte finns längre". Well, sammanfattningsvis: Jag saknar honom så det gör ont. Ibland slår verkligheten till som ett knytnävsslag när man håller på med något och tänker på annat, men så inser man helt plötsligt att han är borta. Han ligger inte i soffan, han är inte ute och grejar med sitt, han sitter inte i sin bur i bakluckan när vi åker bil.. Man blir ständigt påmind om saker han skulle gjort om han varit här eller saker som är annorlunda för att han inte är det. Älskade hjärtat mitt. 

Här får ni iaf två bilder på hur det ser ut här i stugan just nu. Det är under uppbyggnad såklart men det tar sig! Inatt blir det första natten i stugan nu när den är våran. Jag vet inte om det blir så stor skillnad för jag har ju sovit här hundratals nätter tidigare eftersom mormor och morfar har haft den här stugan sedan jag var typ 5 år, och jag är in princip uppväxt här på somrarna. Men det ser ju lite annorlunda ut nu iaf. I övrigt känns det lika bra att vara här nu som då. Älskar feelingen man får när man kommer hit.. Det är sånt lugn här och jag mår bra av att vara här. Hade Edward legat här bredvid oss i soffan så hade det varit en perfekt kväll. 


Kommentarer
Postat av: Linda F

Guuud så fint!! Jätte mysigt. Hann inte prata nått idag när ni var in😊

Svar: Tack! 😍👌🏼 Det var synd! Vi kommer tillbaka snart 😘
Evelina Nilsson

2017-06-12 @ 21:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0