Maxat med flytt!

Nu kom vi äntligen in hemma i East. Vi har flyttat all day och jag vill typ bara rinna ut i en pöl nu för att jag har så ont och är så trött. Vi började dagen med att köra en släpvagn med grejer till stugan från Harkis och så kom svärisarna med en vagn med det som skulle till stugan från Östhammar och så möttes vi alla i stugan. Vi tömde de två vagnarna och så fick vi förmiddagsfika av bästa mormor och morfar. 


Sen åkte vi hem till Harkis igen och fyllde släpvagnarna på nytt. Nu är huset tömt (med undantag för lite smågrejer bara) och två av de fyra uthusen är näst intill tömda också. Sjukt skönt att det snart är över! Vi stannade och åt middag på Gävle bro på hemvägen och sen när vi kom hem till East så bar vi in alla grejer. Vi är så tacksamma att Eva och Christer har så mycket utrymmen som vi kan ställa alla grejer i.. Nästa ställe vi flyttar till ska vi bo på länge. 

Vi insåg att allt verkligen är supervitt hemma nu när alla möbler och allt är borta, haha. Men jag älskar vårt lilla hus även om det bara känns bra att flytta nu. Vi är trött på att fara och flänga och packa och greja och för att komma ifrån det var en försäljning av Harkis ett måste. Nu vill vi bara bo på ett ställe och sen åka till stugan på somrarna när vi känner för det. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0