Rusten rum för rum: KONTORET!

Det blir mindre och mindre utförliga beskrivningar, haha.. Men jag kan ju knappast behöva beskriva varje steg utförligt i varje rum eftersom grundprincipen är typ samma överallt.. Golvet gjorde vi ju om från grunden överallt så det är ju samma oavsett rum, det är golvvärme i hela huset, golven är lika överallt, taket är lika i alla rum.. 


Det här är iaf "extrarummet" och hur det såg ut vid tillträdet! De tidigare ägarna hade detta som matrum (det heter väl matsal egentligen men där går gränsen för vad man får kalla ett rum som ser ut så här, haha) eftersom de inte fick plats med något matbord i det lilla köket som var, men vi gjorde om detta till kontor istället.. 

FÖRE!

Här rev vi och byggde upp kontor och hall samtidigt så just det momentet gjordes samtidigt, men jag delar upp dem i två inlägg ändå för tydlighetens skull. 

Här började vi (Johan) bli PRO på det här med golvbjälklag så det gick snabbt nu. Dessutom fick vi besök av bästa Kasper och Mickis några dagar så då fick snickarkasper assistera lite.. Detta var sista etappen golvbjälklag och vilken lättnad när det äntligen var klart. Otroligt skönt! 

Isolering, spånskivor.. 

Golvvärmen och golvet.. 

Pärlsponten.. 

Väggen kom på plats! Vi flyttade även den drygt 1,5-2 dm in i kontoret för att få lite större hall. Det är i denna vägg som all el (elskåpen) är dragen till samt golvvärmen, så det blev minsann en hel del som skulle få plats i den här väggen! 

Garderoben platsbyggdes! 

Och vi flyttade in även i detta rum.. 

EFTER!

Och sidebyside!


Kommentarer
Postat av: mormor

Jag tycker att vi hälsat på lite då o då, men oj vad man glömmer! Ni är beundransvärda, fint blev det :)

2017-01-31 @ 19:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0