Lördagsmorgon!

Jag vaknade tidigt imorse av supersmärtor.. Jag flyttade över till badkaret och låg där tills det lugnat ner sig lite. Jag börjar bli så sjukt trött på det här skovet. Den här extrasmärtan har hållt i sig länge nu. Låt mig bara få en liten paus ifrån denna "extra allt" för att vila upp mig lite och samla på mig ny energi. Pallar inte mer..


Vad ska vi göra idag då? Inga planer alls faktiskt. Ev. ska vi sortera och göra iordning i gästrummet i uthuset där allt flyttkaos fortfarande härjar.. Kanske en liten promenad med Eddi i skogen? Jag är sugen på en riktigt god middag ikväll också. Det skulle kunna bli en bra lördag.

Finns det något mysigare än att tända ljus i sovrummet på morgonen, ligga och småprata och gosa, småslumra lite, ligga och dra sig och bara njuta av helgmorgon..?  Tror inte det. Jag tänder alltid ljusen när jag vaknar på morgonen. Älskar ljus!! Vi eldar upp många hundralappar i månaden, men det är så värt det. Mysigaste ever! 


En av Johans alla bästa sidor är att han nästan alltid är glad. Han är verkligen en riktig energispridare.. Jag har alltid tyckt att det är lite jobbigt med folk som har ett dåligt morgonhumör. Jag vaknar (näst intill) alltid "nollställd" på morgonen och har oftast inställningen att det är, och kommer bli, en bra dag när jag vaknar. Därför är det jobbigt med folk som direkt på morgonen bara suger ur ens energi för att man har världens sämsta morgonhumör helt utan anledning. Men Johan är lyckopillret själv på morgonen. Han vaknar oftast med ett leende på läpparna och är så himla fin, kärleksfull, gosig och glad redan från det att han slår upp ögonen. Bästa!! ❤

Nu ska jag joina boyfriend som redan gått upp och så ska vi äta frukost. Johan håller på och tänder dagens första brasa. Vilken skräll.. Haha!


Kommentarer
Postat av: mormor

Önskar och ber av hela mitt hjärta att du blir av med all smärta <3
Glad att Johan och du är dom positiva människor ni är. Klart Johan är glad när han vaknar - han ser ju Dig <3

2017-01-21 @ 09:48:42
Postat av: Fia

Finaste du! Önskar så att de värsta smärtan förvinner NU! Och säger som mormor, klart han är glad när han vaknar bredvid hetaste tjejen ever 😍😀

2017-01-21 @ 10:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0