Goals!

Igår kväll skrev vi en målbild för år 2017 - hur vi vill att vårt år ska bli. Vi delade upp våra förväntningar/mål i olika kategorier (ex. relationen, familj, fritid, karriär, ekonomin, personliga osv) och så har vi tillsammans skrivit ner hur vi vill att vårt år ska bli utifrån dessa kategorier. Målbild är jätteviktigt för att bli mer medveten om var vi är på väg och hur vi vill att vårt liv ska bli (jag menar, jag har till och med skrivit tenta i ämnet så jag vet att det är vetenskapligt bevisat att målbilder är avgörande för hur vårt liv blir). Jag har alltid skrivit ner målbilder inför kommande år, men i år fick även Johan vara med. 


Man kan ju, som jag har fått lära mig den hårda vägen, tyvärr inte påverka allt här i livet men det man kan påverka är det ju bra om man medvetet styr åt det håll man vill. Vi har många bra mål med detta år och vi har ett spännande år framför oss. 

Johan har nu slutligen bestämt sig för att ta över familjeföretaget. Christer planerar att trappa ner under detta år och tanken är att Johan alltså ska ta över företaget och allt ansvar från och med nu. Christer kommer finnas kvar år 2017 också men mindre och mindre.. Eva kommer bli kvar några år till.  Johan har många spännande och nya planer för företaget och jag tror att han kommer fixa detta hur bra som helst. Det kommer bli en massa jobb för honom detta år för att sätta sig in i allt och för att dra igång sina nya planer med företaget, men vi är båda inställda på det och vi är båda taggade på detta. Det kommer bli grymt! 

Vi kommer såklart tillbringa mer tid i Östhammar for now.. Vi kommer vara i Östhammar mån-fre och sen åka hem på helgerna. Vi håller allt väldigt öppet tills vidare så får vi se vad som händer. Det är iaf tur att vi har vårt lilla torp som vi kan bo i tills vidare så att vi inte behöver stressa fram något. Så vår plan är att ha det som vi har det nu tills vidare.. Sen får vi se! 

Hoppas år 2017 blir ett bra år för oss alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0