Vi har ett badrum!

Kl 7 när Johan gick upp var Viktor redan här och hade börjat med badrummet. Kl 15 var han klar. Mattan (och badkaret) är på plats och det blev så fint! Vi hade bestämt oss för en annan golvmatta först men så ändrade vi (jag) oss i sista sekunden. Smålands-Fanny hittade den när vi var och kikade på mattor en snabbis och jag föll pladask. Och Johan gick också med på bytet, haha. Det blev superbra! Woho!

Vid 16 tog vi en tur till Ikea för att hämta hem allt resterande till köket, förutom vitvaror och bänkskiva som vi väntar med tills de bara är att ställa in. Vi tänkte inte riktigt på att det var såå mycket kvar! "Några lådor och lite skåpluckor tänkte vi".. Haha! Plus att vi först var tvungen att göra klart sista delen av ritningen och göra de sista valen innan vi kunde hämta ut allt. Så nog blev det lite stressigt.. Och det var mycket mer kvar än vad vi tänkte. 5 fulla vagnar med lådor och grejer.
17.20 började vi plocka grejerna ifrån ta-själv-lagret, 17.40 ställde vi oss i kön, 17.55 hade vi precis passerat kassan och 17.59 var vi på varuutlämningen för att hämta de saker som fanns där. Snacka om effektiva, haha. Men det var nära att vi inte hann få med oss allt! Det tog dock nästan 40 min att packa släpvagnen.. Men nu är iaf allt inpackat här "hemma" och vi har ätit pizzarester till middag!

Vi gör tidigare kväller idag än igår. Vi tänkte lägga oss i sängen och titta på en film. En bra lördagkväll!


Kommentarer
Postat av: mormor

Hej o hå <3 :)

2016-09-25 @ 09:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0