Vårt tillpiffade gästrum!

Igår morse åkte jag hemåt ifrån Östhammar. 10.30 hade jag tid hos min läkare på Gävle sjukhus. Hon gjorde nya cellprover och det gjorde så fruktansvärt ont så jag svimmade. Jag måste göra det in princip varje år pga min endo och tidigare har det aldrig varit några problem, men den här gången gjorde hon ett fördjupat cellprov där hon tog tre olika slags cellprov där hon knipsade riktiga bitar (gu vad äckligt det låter), plus massa andra tester - och smärtan blev så stark så det svartnade och jag försvann. Fruktansvärt! Jag har ju haft extra ont så länge nu så det är väl inte så konstigt egentligen att kroppen inte orkade ta mer smärta.

Jag fick ligga kvar där i en säng tills medicinerna börjat verka och extrema smärtorna minskat, så jag kunde ta mig därifrån.. Jag åkte hem och packade ihop lite och sen åkte jag till Valbo en sväng. Där handlade jag lite grejer till gästrummet. Sen åkte jag ut till huset.. När jag kom ut dit insåg jag att jag glömt handla mat så det var bara att sätta sig i bilen och åka in till stan igen.

Vid 18-tiden kom Johan och Edward till Harkskär och strax efter kom svärföräldrarna med deras husbil. De blir kvar här i helgen och hjälper oss att bygga! De sover i deras husbil och vi sover i vårt gästrum. Mysigt!

Vi ställde in Johans fåtöljer i gästrummet. Det kändes dumt att köpa när vi hade liksom.. Men det ser sjukt roligt ut. De två största existerande fåtöljerna i världens minsta rum. Men det får se ut så här tills vidare.. Bordet fanns kvar i huset så det är också bara en tillfällig lösning. Men det blev så mycket mysigare med lite piff!

Jag älskar Mios medlemserbjudanden. De skickar ju ut "handla för 600kr och få 300kr rabatt" några gånger per år. Jag köpte alltså korgen som filtarna ligger i, svarta ljuslyktan på bordet, glaslyktan på bordet, lampan på nattduksbordet och Edward-statyn på nattduksbordet för ynka 300 kr. Sinnes!


Kommentarer
Postat av: Musch

Jättefint 😍

2016-09-03 @ 08:45:24
Postat av: mormor

Mysigt gästrum <3

2016-09-03 @ 08:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0