Våra rustplaner!

Det är en regnig höst Sverige bjuder på i år.. Vi låg och drog oss länge imorse och lyssnade på regnsmattret. Sen åt vi frukost i husbilen med svärisarna. Nu jobbar Johan och Christer på för fullt! De håller på reglar ner taket i köket. Badrummet är gipsat och klart för mattläggaren nu. Till och med taket är på plats där inne! Det går framåt..
Vi bestämde oss för att lägga matta i badrummet. Kakel/klinkers är ju finare egentligen tycker jag, men vi valde budget på just det. Det kommer nog bli fint ändå!

Vi kommer ha vitt trätak i hela huset. Sen kommer vi har vitt hårdvaxoljat massivt furugolv i hela huset, lika överallt, förutom i hallen där vi kommer ha klinkers. Trägolvet är ganska breda brädor och det är såå fint. Älskar golvet!! Vi tänkte ha vitmålat trägolv först, men så blev det sånt här istället tillslut och jag tror att det blir jättebra.. Det blir pärlspont i hall, kök och vardagsrum. I kontoret blir det samma tapet som ute i gästrummet och så kommer vi tapetsera sovrummet också. Oklart vilken tapet än så länge. Det är väl våra planer so far.. Haha!

Stitch hälsar god morgon!


Kommentarer
Postat av: mormor

Så spännande :) Låter fint. Bra att Johans föräldrar kommer och hjälper er - mycket nu.

2016-09-04 @ 22:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0