Skjortan goes ugly!

Ok.. Jag sitter och äter frukost framför Nyhetsmorgon (har varit vaken till och från all night så det har inte blivit mycket sömn, fuck pain!!) Iaf, det är någon modetjej som klär en vit skjorta på x antal olika sätt. Det är ju pinsamt! Ett förslag var att ta på sig en skjorta bak och fram, ett var att man skulle ha en spetsbh över skjortan, ett annat var att knyta en skjorta över skjortan (som "geeks" gör med typ tjocktröjor vid höfterna, fast i det här fallet skulle man knyta skjortärmarna runt kroppen precis ovanför titsen istället). Sinnessjukt fult! Helt galet att man får kalla sig för modeexpert och komma med såna fula idéer. Haha! Vad är det för fel på att bara ha skjortan "som vanligt". Så mycket finare!

Idag ska vår mattläggare (Johans vän) åka till huset och flytspackla golvet och spackla alla väggar osv. Nu närmar det sig! Han kanske kunde sätta mattan nästa vecka, så det verkar ju nästan som att vi har ett badrum mycket snart!

Jag har vila som plan för dagen även idag.. Vi blir kvar här i East tills imorgon när Johan slutat jobba. Då åker vi hemåt igen för ännu en weekend i vårt hus.

Lilla grisen. Han har blivit väldigt närhetskänslig och svansar efter överallt.. Det är väl någon 2-års fas, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0