Pigg!

Jag har mått prima igår och idag.
U n d e r b a r t ! Jag har varit in princip smärtfri och det var mycket längesen. Jag njuter varje sekund och jag känner hur energi-/livsglädje-depåerna fylls på i rekordfart.

Jag studsade upp 7.30 imorse. Jag har tagit en långprommis, duschat, varit och handlat, fixat med lite papper, hängt med svärmor en sväng och grejat. Jag älskar faktiskt Östhammar. Det är supermysigt här och det är roligt att ha en till stad (kan man kalla Östhammar för stad?) att bo i några dagar i veckan. Variation är bra tror jag! Särskilt för oss eftersom både jag och Johan är ganska rastlösa av oss.. Fast Johan klår mig. Dessutom har min sjukdom förändrat min rastlöshet lite.. När jag mår sämst kan jag ligga och stirra på en vägg i en hel dag utan att orka göra något annat över huvud taget. Fast det har ju sin förklaring..

Svärisarna kom hem inatt efter en veckas vandring i Österrike. Vi ville hänga med dem lite ikväll innan vi åker tillbaka till Gävle imorgon bitti så det blir middag med dem tonight och så åker vi hemåt imorgon bitti istället för nu i em. Johan ska jobba i Furuvik imorgon igen men efter det är det "helg" för oss (Johan har valt att bara jobba 3 dagar i veckan nu när vi rustar) och vi har flera dagar i huset. Härligt! Jag hoppas att jag får fortsätta må så här till helgen också.. Då ska det köttas i huset!!

Igår efter att Johan slutat jobba åkte vi till Uppsala. Vi var till Bauhaus och köpte grejer till badrummet; tvättställ, blandare, badkarsvägg, toalett osv.. Jag skrev ju igår att det var roligt med alla val som kommer nu men jag tar tillbaka det idag, redan dagen efter. Jag vill aldrig mer välja någonting! För det första hade de alldeles för lite personal på Bauhaus, och den som man tillslut hittade efter att ha letat igenom hela varuhuset kunde absolut ingenting. Så vårt besök, som hade kunnat gått på typ 1 timme tog närmare 3 h bara för att vi var tvungen att leta personal hela tiden.. Och så var det ju såklart sjukt svårt att välja blandare osv. Allt det fina var dålig kvalité/okända märken och allt med välkända märken/kvalité är såklart världens tråkigaste utseendemässigt. Vi gick faktiskt på kvalitet före utseende tillslut.. Hoppas det blir bra!

Vi var till Ikea och bytte lite grejer också. Vi glömde det viktigaste som vi egentligen var där för; tvättställskommoden till badrummet. Vi är alltid ute i sista sekunden så när vi kom på det i bilen utanför Ikea hade det såklart hunnit stänga.. Vi får ta en sväng till Valbo när vi kommit hem och köpa den. Jag ville egentligen ha en gammal byrå som tvättställskommod men jag har inte hittat det jag varit ute efter så det får bli en "standard".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0