Köksgolv!

Vi styrde om vår/(min) planering lite idag, haha. Vi la klart golvvärmen i sovrummet och sen började vi med golvet i köket istället för väggen däremellan. Vi var båda så mycket mer taggade på att få in golvet i köket och se hur det skulle bli. Dessutom har vi svårt för att skiljas ifrån den öppna planlösningen som är nu.. Väggarna mellan kök och sovrum samt hall och kontor är nere nu men de ska upp igen så småningom. Det kommer kännas mycket mer instängt när de är uppe igen. Vi skjuter på det så länge som möjligt och njuter av det luftiga ett tag till, haha.

Jag har faktiskt mått lite bättre idag (peppar peppar). Jag har kunnat vara uppe hela dagen och mina bonustabletter har faktiskt hjälpt lite bättre idag och tagit bort den värsta smärtan. Jag är aldrig smärtfri helt, men det är skönt att slippa de värsta smärttopparna iaf! Jag är ju aldrig igång full fart som Johan, men vi har hjälpts åt mycket idag. Skillnaden är att jag tar lite mer pauser än Johan bara.

Vi hann klart köksgolvet idag och vi är såå nöjda med vårt val av golv. Det blir jättefint! Golvet heter "Snow" i färgen och det namnet passar verkligen färgen. Det är ju ett väldigt ljust vitvaxat furugolv. Älskart!

För första gången kände vi båda två idag att det faktiskt börjar närma sig ett hus.. Vårt hus! Vår målsättning att flytta in "till hösten" verkar inte helt omöjlig ändå. Hösten pågår väl ända till.. typ slutet på november..? Bra! Då säger vi så. Då håller vi nog tidsplanen! Vi ska klä julgranen i huset i år, inte i lägenheten.

Med risk för att låta cheesy nu men på min blogg får jag skriva vad jag vill.. Vi har verkligen så himla roligt tillsammans jag och Johan. Vi har inte rykt ihop en enda gång under vår rust. Snarare tvärt om.. Många varnade oss innan; "sånt där tär väldigt mycket på relationen.." Say whaat?? Jag håller inte med alls. Vi har skitkul ihop, skrattar tillsammans hela dagarna, hjälper varandra hela tiden och vi är ett grymt team! Vi älskar att rusta vårt hus tillsammans och det känns snarare som att vår relation blir starkare och starkare för varje dag. Jag har verkligen hittat mannen i mitt liv! ❤️ Vi kommer nog få det toppen här ute! You and me love!


Kommentarer
Postat av: mormor

Angående byggande; kan man ha en roligare hobby :)
Så där har ju Roland och jag alltid hållit på.
Men nu, när vi är runt 70 börjar vi bli för trötta för nya projekt. Därför är det så kul att ni och Furuvikarna håller på, så kan vi komma och andas in byggatmosfären <3 <3 <3 Ni är så duktiga!!!!

Svar: Vi saknar er! Ni är välkomna att komma och hälsa på.. Vi blir i huset tills tisdag (med undantag från någon sväng hem att duscha förstås 🙈)
Evelina Nilsson

2016-09-10 @ 09:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0