Blixtrar och dunder!

Ni vet när man är så hungrig så att det börjar vattnas i munnen av att se typ en kotte som ser god ut och det flimrar förbi massa gott framför ögonen var man än tittar.. I've just been there! Det är ju helt galet vad sugen man kan vara på allt, och sen 5 minuter efter att man ätit så är allt bra igen och suget har släppt. Tänk vad hunger kan göra med en människa.

Efter att jag skrivit kontraktet med personen som ska hyra min lägenhet (jättegullig tjej, skönt!) så åkte jag till Ikea och handlade badrumsmöbeln. Sen vidare på rusta, en snabbis på lager 157 (jag hade hål i båda mina favoritmysisar), handlade på Coop och nu är jag ute i huset. Om någon timme kommer Johan också. Vi blir här några dagar igen nu. Hoppas allt rullar på så vi får massor gjort! Vi skrev kontrakt på lägenheten fr.o.m. 1/11 så nu är det verkligen stress (!!). Vi kommer självklart inte vara klara tills dess, men förhoppningsvis är kök och badrum klart och då är det ju iaf beboeligt!

Detta må vara de fulaste byxorna på denna planet, men åh så sköna! Har nog aldrig provat så sköna byxor någonsin.. Det var en beställning på Ali som gick åt skogen och dessa byxorna är alltså resultatet av detta, haha. Perfekt rust-outfit iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0