Fail badrumsmattan!

Igår när vi kom till huset så möttes vi av tråkigheter direkt.. Rörmokaren kommer imorgon och kopplar in vatten och avlopp i kök och badrum. Vi har alltså haft allt vatten strypt inne under rusten och bara haft slangen ute igång. Så när vi gått på toa har vi spolat med en hink vatten.. När vi kom hit sprang jag till toan för jag var så kissis och när jag skulle spola möttes jag av detta under hinken:

Så. Himla. Drygt. Vi gnussade och torkade i hopp om att det bara var på ytan men det satt i mattan. Vi ringde mattläggaren och han hade aldrig varit med om detta. Vi ringde Stuvbutiken som vi köpt mattan ifrån och de hade heller aldrig varit med om detta.. Vad är oddsen på det liksom? Vi har ju haft strul med mycket redan och jag orkade inte ännu en grej. Jag plockade fram Google och där diskuterades detta fenomen en del. Antingen kan det tydligen bli så av plast; att plasten möts och "blandas". Plasten från hinken i det här fallet går alltså över till mattan. Det andra alternativet var att det kunde vara fukt. I det första alternativen var skadan redan skedd och det fanns inget att göra. I det andra alternativet försvinner det inom de närmsta dagarna. Och som det verkar tror vi att det tack och lov är det senare alternativet i vårt fall för fläcken blir mindre och mindre tydlig. Jag hoppas innerligt att den försvinner helt!

Update: Fläcken är borta! Såå skönt!!! Det måste ha varit så att det var vatten under hinken i söndags när vi åkte härifrån och så har den stått så i tre dagar och kondenserats (?). Vilken tur att det inte var plasten som färgat av sig.. Det hade varit sjukt jobbigt att gjort om hela mattläggningen. Nu kan röris komma imorgon som planerat och vi har vatten i huset efter helgen! Woho!


Kommentarer
Postat av: mormor

Oj, nej, hjälp, phuuu!

2016-10-07 @ 17:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0