Elen is in da house!

Svärisarna kom hit i förmiddags. Johan och Christer håller på kopplar in elen i hela huset och byter central osv. Eva håller på och tvättar alla fönster. Så himla skönt att få det gjort! Och vad gör jag? Inte mycket. Plockar lite ibland, men det gör så himla ont att vara uppe så jag glider tillbaka till soffan och värmefilten hela tiden.

Så skönt att äntligen få in elen "på riktigt" nu. Vi har ju rivit bort all el överallt efter som när vi har rustat rum efter rum, så vi har haft typ ett uttag kvar nu in i det sista och sen skarvsladdar överallt i hela huset från det uttaget. Nu blir allt nytt och fräscht, ny central och världens finaste Renova-uttag/lampknappar. Så skönt att få in kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll, tvättmaskin också.. Det känns ju rena rama lyxen nu efter 4 månaders rustkaos med papperstallrikar, raggardush, bara kallt vatten, spola med en hink osv.

Eva och Christer blir kvar tills imorgon och de har husbilen med sig som de bor i. Det är riktigt jobbigt att titta på när andra jobbar i vårt hem när man inte håller på och grejar själv. Men det är inte så mycket att göra åt den saken.. Superskönt att de är här och hjälper till iaf! Det har hänt mycket här idag.

Trevlig helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0