Julgransslinga!

Nu har vi största upplysta granen (enen) på hela gatan. Grannar: låt tävlingen börja... Haha! Som vi kämpade med stege och grejer. Johan fegade ur halvvägs upp, jag fick köra toppen istället men sen kom han på det bästa tricket; kasta upp slingan hela vägen runt. Det blev top notch!

Vi har äntligen gjort klart i badrummet nu också med hylla, packat upp det sista och fått ordning.. Nu har elektrikern äntligen anlänt! Om ni vill ha el gjort hemma, bli inte tillsammans med en elektriker! Haha! Han gör allt annat; snickrar, bygger, skruvar, lagar, och han tar tag i allt som dyker upp eller som jag ber om utan att skjuta det framför sig. Men elen.. Den där elen. Vi har haft skarvsladdar över golvet i hela huset. Men äntligen kan vi säga adjö till dem! Du är bäst love!

Bäddade rent med nya vita sängkläderna och överkastet idag. Älskar vitt vitt vitt! Tips.. Vill ni ha ett sjukt fint överkast som täcker halva sängen (a la hotell ni vet) så finns det ett svinfint på Ikea. Det syns inte jättebra på bilden men det är offwhite, ganska tjockt, "rejält", mjukt och superfint. Nedsatt från 500 till 150 pix. Vi köpte det för någon vecka sedan men jag såg att de fanns kvar när jag var på Ikea igår. Det ligger direkt till vänster när man kommer in på sängklädersavdelningen på Ikea i Valbo. Det står på skylten att de kostar 250 men i kassan gick de in för 150. Tackarr!

Och vad gör jag just nu..? Fick en snilleblixt att färga utväxten hemma, skippa frisör. Lika dum ide som alltid. The chicken is in da houce! Typiskt! Jag får nog bli brunett för att rädda detta. Nu är det dags att skölja ur skiten.. Vi blir GARANTERAT hemma i soffan ikväll. Visar mig inte för någon förrän detta problem är fixat! Trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: mormor

Vill se en bild på dig :)

Svar: Nej det vill du inte! 🙈 Men för att få en hint: googla kyckling! 😝😂😱🐥
Evelina Nilsson

2016-11-26 @ 18:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0