Våra första rustdagar!

I fredags drog vi igång med rusten i vårt lilla hus. Vi ska göra om allt så vi börjar med att riva, riva och riva.

Svärisarna kom hit från Östhammar i fredags och hjälpte till massor. De hade inte sett huset tidigare och de ville se det innan vi började rusta. Vi skålade champagne och invigde rusten, haha!


De hade med sig lunch och den åt vi i deras husbil. 


Så här långt har vi kommit! Det är sorgligt att säljarna faktiskt bodde så här. Det var ju sjukt risigt och hemskt!







Vi tar bort sovrummet innanför köket och gör ett stort kök istället. 

Det här blir ju roligt att ta reda på..


Det är ett litet hus vi köpt på strax under 70 kvm. Vår plan är att rusta det först, flytta in och sedan bygga ut det till en stor villa. Vi har en stor tomt på närmare 1800 kvm så det finns plats att bygga ut på. Huset ligger bara 200 meter från havet och det är såå fint här ute. Vi har en hörntomt som är ganska insynsskyddad vilket är skönt, men ändå mycket grannar runt omkring (känns som ett krav om jag någonsin ska våga sova själv, haha).

Vi har massa uthus på tomten. Några ska vi fixa till och några ska vi ta bort. Tomten är typ en vildvuxen "skogstomt" men vi ska göra gräsmatta osv. Allt får ta sin tid men det kommer bli så fint när allt är klart! 

Det är så himla mysigt att hålla på och greja. Vi har faktiskt hunnit med ganska mycket på bara 2 heldagar. Johan sliter på mest såklart. Jag jobbar på så mycket jag kan! Jag har nog helt seriöst skruvat ur närmare 200 skruvar på väggarna överallt, och dragit ut säkert dubbelt så många spikar i taket. 

Edward stortrivs. Han går ut på gården och in igen hela tiden bara för att han kan, haha!

Igår åt vi pizza här ute..


Och idag åt vi matlåda.


Kommentarer
Postat av: mormor

Oj så mycket som händer hela tiden för er. Bröllop, husvagnsmat, restaurang och "husrust". Kul att du fotar och visar :)

2016-06-20 @ 18:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0