Dagen efter kvällen innan!

Vilken dag vi hade igår. Allt blev så lyckat! Det regnade hela förmiddagen, men så en halvtimme innan vigseln sprack det upp och solen tittade fram. Det var verkligen en helt perfekt dag! 

Brudparet åkte vid 01-tiden inatt till hotellet och vi åkte hem en timme senare. När vi lämnade var det dock massa folk kvar, så alla verkade ha det trevligt och det blev verkligen så lyckat allting! 

Imorse vaknade vi kl 9. Syskonen och våra boyfriends/girlfriend åkte ner och städade upp efter festen så att pappa och Maria skulle slippa när de kom hem. Jag var dock way to sliten för att palla det tyvärr så jag blev kvar i sängen. Kl 11 var det dags för att ställa om inför det kommande bröllopet nästa helg. Då träffades vi bridesmades och Fia hemma hos henne för "det sista fixet". Vi fick alla en halvtimmes massage var, de andra tjejerna gjorde naglarna och så förberedde vi lådor osv till alla gäster på bröllopet. 




Kl 14 var det lunch hos mami med "smålänningarna" och "sthlmarna". 

På vägen hem svängde vi förbi vårt hus för att kolla lite saker. På fredag är det tillträde! Så kul!! 

Vi åkte hem och däckade en timme innan vi packade ihop och åkte till Uppsala för sista veckan på akademiska innan sommaren. Johan följde med ikväll, mysigt! 

Nu ska vi försöka sova. Berättar mer om bröllopet imorgon när jag inte har boyfriend bredvid mig i sängen. God natt!



Kommentarer
Postat av: Pilla

Tack för hjälpen med Vile 😄❤ Han trivdes bra hos dig 😃 kramar 😙

Svar: Så himla gosig 😍❤️
Evelina Nilsson

2016-06-13 @ 21:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0