Smyckeskrin!

Idag var vi bara i huset några timmar.. Johan satte upp listerna i gästrummet i uthuset och så skruvade vi ihop sängen. Vi åt lunch innan vi åkte därifrån.
Vi behöve lite lugn och ro båda två idag. Och så hade vi tvättid. Johan fick köpa nya kallingar förra veckan för att vi inte tvättat på ett tag...
Jag gick på stan en sväng när vi kom hem. Jag hittade endel reafynd! Nu ska vi duscha och landa i soffan och titta på en film. Underbart!

Jag hittade nya örhängen när jag gick på stan. Johan tyckte att jag hade likadana redan och hämtade mitt smyckeskrin för att visa... De var inte exakt lika, men nog har jag typ samma stil på de flesta allt! Haha! Jag har sjukt mycket smycken.. Det här är mina "finare/äkta" och sen har jag massa som är lite mer "vanliga". Älskar smycken!

Jag har tagit två nya hål i öronen. Det ena tog jag när vi var i Östhammar för någon vecka sedan och det andra tog jag idag. Nu är jag uppe i 6 hål i öronen totalt. 4 i örsnibbarna, ett uppe vid brosket och ett i lilla fjongen vid örat mot ansiktet (varken jag eller Johan kom på en bättre förklaring på det så det får duga, haha). Jag har fått en nykärlek för hål i öronen. Det är ju så fint!!


Kommentarer
Postat av: mormor

Du kan ju öppna smyckesbutik!!!!!

2016-07-28 @ 23:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0