Rust och mera rust!

Igår vid lunchtid dog min telefon igen.. Den var död och omöjlig att starta hela dagen och kvällen efter det, och "tillbaka-knappen" var så het så man nästan brände sig. Bara den knappen. Så konstigt!
Jag har ju haft strul med min telefon sedan jag fick hem den dag 1, och jag har haft den inlämnad 4-5 ggr. Den har förmodligen varit på verkstaden mer än vad jag haft den hemma. Men det är "inget fel på den". Jo tjena! Allt är fel på den..

Jag blev så ledsen först för att alla bilder ifrån huset och rusten så här långt var borta.. Men så imorse fick jag äntligen igång den. Så konstigt! Nu ska jag lägga över alla bilder till datorn och göra säkerhetskopiering deluxe.

Såå.. Igår var vi tillbaka i huset igen. Johan och Christer höll på med grunden, bärlinor, reglar osv i köket. Tänk att det äntligen vände i köket igår. Äntligen ett rum som det byggs i istället för att bara riva.

Jag och Eva fortsatte röja i trädgården. Vi sågade ner massa träd, Eva gick med röjsåg och klippte allt högt gräs osv. Nu ser det lite mer vårdat ut. Men det är myyycket kvar!

Tack fina svärisar för all hjälp i helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0