Trött hest!

Min nya telefon la av igår när jag var ute och gick.. Det tog 4 besök till Tele2 innan de hade löst allt. Nu har jag iaf en låne-Samsung, utan telefonnummer, utan appar, utan allt. Hur kan man bara ha Samsungtelefoner som lånetelefoner? Korkat om ni frågar mig. Dessutom går jag och telefonsäljare inte ihop. Om en kund kommer tillbaka med en trasig vara som man själv har sålt ber man väl om ursäkt och försöker lösa det så smidigt som möjligt. Men inte telefonförsäljare inte.. En av säljarna stod och tuggade tuggummi, rullade på ögonen och var så himla nonchalant och otrevlig att jag hade lust att nita i för henne (denna arga sida med kort stubin är något jag skyller på medicinerna för den har aldrig funnits där tidigare, eller åtminstone inte i samma utsträckning iaf), men såklart gjorde jag ju inte det. Jag har iaf letat fram min 4S så jag var och låste upp den igår kväll. Förhoppningsvis är jag tillbaka i IPhone-världen redan ikväll alltså, haha. 

Jag och Eddi var ute på långprommis i morse. Älskar att snön är här!! Jag har varit så galet trött idag och jag knappt kunnat hållit ögonen öppna. Helt sjukt! Jag tänkte att det är för att jag har haft extra ont igen igår och idag, men så här trött var det längesedan jag var ändå. Men så när jag skulle ta mina em-mediciner insåg jag att två av kvällspillren inte låg i dosetten. Då förstod jag varför jag har krigat mig igenom den här dagen. Det är en smärtmedicin som man blir otroligt trött av, så det är därför man ska ta den på kvällen och inget annat. Johan gick och hämtade medicinen imorse för jag hade ont, och när jag tog den i mörkret i sängen måste jag ha mixtrat ihop dom. Så kan det gå haha! 

Jag bloggar från paddan nu för Samsungtelefoner är inte min grej.. Jag förstår ingenting!! Men jag har inga bilder på paddan så det får bli ett bildfritt inlägg. Hörs hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0