Edward är saknig!

Vi har vattnat blommor och tagit hand om Musch och Mattis post nu när de varit utomlands i 5 veckor. Nu är det inte långt kvar tills de är hemma igen! 

Varje gång vi kom dit så har han varit övertaggad i hissen upp. Han flyger in i lägenheten, springer och hämtar sina leksaker där de brukar ligga men sen inser han att det inte är någon hemma.. 
Han blir  besviken!! Ingenting är roligt efter det. Det är inte roligt när vi försöker busa med honom ens. Det ska vara Musch och Matti!

Nu sist hade han liksom nästan insett innan att det inte är någon hemma så då gick han bara in och satte sig i köket och väntade på att vi skulle bli klar. Lillpluppe! Men snart får han gosa med gudmor och gudfar igen! 


Vem sitter för övrigt så där? Han sitter alltid med ett bakben fram och ett bak, och så sitter han liksom på snedden på rumpan. Nog är han one of a kind allt.. Sötgrisen!

Idag är det fredag! Härligt med helg.. Fast nu för tiden jobbar ju Johan hemifrån så vi ses ju hela tiden. Innan var ju det mysigaste med helgen att han skulle vara hemma! Men han är ju ledig nu när det är helg iaf, så även om han är hemma hela tiden blir det ju mer kvalitetstid på helgen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0