Morgonpigg goes morgontrött!

Idag är det tvättförmiddag. Tvättid 8-12. Johan var jättenöjd när jag gick upp innan honom idag för att fixa tvätten. "Haha! Jag tror det är första gången jag får ligga kvar och du går upp sedan vi träffades". Jag har verkligen blivit en morgontrött människa. Jag som alltid har varit så morgonpigg! Utan sjukdomar och mediciner flyger jag upp kl 7 på morgonen pigg och alert! Egentligen beror nog min morgontrötthet på mina kvälls-smärtmediciner. Jag blir trött på dom i typ 12 h. Och vanligast slocknar jag en halv-en timme efter att jag tagit dom. Tar jag dom vid 22 är jag alltså ganska seg fram tills 10. Men jag tar ju dagen som den kommer, och jag har ju inget pressat schema nu för tiden direkt, så varför inte ligga kvar i sängen och dra sig när man är trött? Mysigt ju. 

Fortsätter detta väder att hålla i sig tror jag vi skippar prommis idag. Det får bli mys inne istället! (Jag och mitt mest använda ord mys!)

Älskar burkar som muggar. De är så fina tycker jag! Det finns ju burkglas/muggar att köpa men jag har tagit vanliga matburkar och diskat ur och fått bort allt papper runtomkring. Tips! 


Jag krigar på med min nyttiga månad. Dag 3 nu. Hittills går det ganska bra! Med en sambo som lagar mat som en gud så är det inte så svårt att äta gott fast nyttigt. Det har alltid varit mitt problem tidigare. Det enda som jag kommer på som är nyttigt när jag ska laga "smalmat" är typ sallad och då failar alltid mitt nyttiga försök och så går jag tillbaka till mackor. Men denna gång ser det mer lovande ut! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0