Happy new year!

Igår morse åkte vi till Östhammar. Vi var med Johans föräldrar på dagen och grillade och gick lite tipspromenad. Vid 15 åkte vi till Johans kompis där vi skulle fira nyårsafton. Vi var 4 par och en kille som hade sin flickvän utomlands. Vi fixade mat (eller killarna fixade mat rättare sagt), duschade, fixade iordning oss, tittade lite hockey. Vid 19 drog våran middag igång. Det var bland den godaste middagen jag ätit ever! Så sjuukt gott!!! 






















Det blev ganska mycket selfies igår, haha. I min familj är det ganska mycket fotografering men det kändes jobbigt att vara på alla här.. "Kan du knäppa ett kort på oss?" "Skulle du kunna ta ett till kort..?" Det blev mindre foto och mer njut igår helt enkelt.. Vi hade en jättetrevlig kväll med gott sällskap! 

Jag kan ju dock säga att mina älskade syskon och min bästa smålandsfamiljs-tradition var lite saknad. Men det är ju roligt att variera lite! Brors ringde mig vid 00-slaget så lite syskongos fick jag iaf! ❤️
Hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton och att ni alla får ett fantastiskt år 2016. Jag hoppas definitivt att detta år är året då det vänder för mig med sjukdomar och andra motgångar. Ge mig lite liv och hopp!! 

Jag har ju världens finaste man vid min sida så jag tror att detta kommer bli ett fint år med mycket lycka och kärlek. År 2015 började på värsta tänkbara sätt men det slutade på bästa möjliga. Jag är så glad över att Johan kom in i mitt liv! ❤️ Det är nog den bästa händelsen från i år! 

Gott nytt år alla fina! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så glad att du/ni hade ett bra nyårsfirande :)
Så glad att du har Johan :)
Så glad att jag har ett förkläde som Johan kan få - han kan ju inte laga mat så finklädd :)

2016-01-01 @ 23:19:04
Postat av: mormor

Gott Nytt År <3 <3 <3

Svar: Gott nytt år bästa ni! ❤️
Evelina Nilsson

2016-01-01 @ 23:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0