Handyman!

Ok jag fortsätter att toffla vidare.. När man inser så här på kvällskvisten att jag har världens finaste boyfriend och får lyckorus över att han är min och bara min! Han är verkligen så himla fin både på utsidan och insidan ❤️ Vi som är ifrån varandra typ 8h x 3 arbetsdagar i veckan = 24 h/vecka är ju inte vana att sakna varandra direkt, haha. Vi är ju liksom med varandra in princip jämt. Ändå kan jag inte få nog av denna man utan vill bara ha ännu mer hela tiden. Det gör ju såklart att nu när vi har varit ifrån varandra i... drygt 30 h (HAHA!!) så är man redan saknig. Man får väl vara så här fjollig ett tag till när man fortfarande kan skylla på att man är nykär, men sen är det dags att skärpa till sig. Vi är ju "bara" uppe i 1,5 år än så länge så det borde ju fortfarande vara ok, haha. Jag är bara så himla taggad på vårt liv tillsammans. Du gör mig verkligen till världens lyckligaste giirlfriend.


På riktigt.. Kan man ens vara så här fin/het/snygg/sexig?

Nog om det.. Vad har hänt annars idag då? Jag har hjälpt mami att plugga precis hela dagen. Vi slutade vid 19 med ett avbrott för hockeyn men sen körde vi lite till plugg innan det var läggdags. Imorgon ska mami tillbaka till skolan igen i Sthlm så jag åker med henne imorgon bitti, hoppar av i Uppsala för att sedan ta bussen till East. Imorgon kväll väntar julbord på Forsmark med Elservice. Mums!


Och hockeymatchen då? Så himla sjukt spännande match. De var grymma i första perioden och halva andra men sen tappade de.. De var ju tvungna att vinna för att ha en chans att ta sig vidare till allettan och de spelade mot serieledarna så man trodde ju såklart att det skulle bli en tuff match. Och det blev det. Men de vann med 3-2 och det resultatet var ändå väldigt välförtjänt. Domarna var inte jättebra direkt så därför var det extra tur att de vann. Kul att förlora en så viktig match pga att domarna missade/struntade i att ta typ fyra solklara utvisningar för Kristianstads del medan de plockade minsta lilla för KRIF.. Jaja. Vinst. Det var det viktigaste. Och att brors var grym som alltid, men det behöver jag ju knappast skriva för det vet ni ju alla redan! 

Sweet dreams! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0