Standardselfies i standardspegeln!

Det har äntligen släppt lite. Men vilken fruktansvärd kväll och natt.. Jag hade packat väskan och var hos Fia för att köra girlsnight och sleepover igår när det slog till. Jag tog alla bonusar jag får och lite till men ingenting hjälpte. Snälla Fia skjutsade in mig till akuten.

Jag hade iaf en bra dag igår innan jag blev dålig. Första prommisen på hur länge som helst. Edward skuttade hela promenaden för att han var så lycklig över att få komma ut i Boulongern igen.

Efter prommisen igår tog jag en lunch med en gammal vän från gymnasiet. Så roligt att träffas igen efter så lång tid! Kärt återseende!

Efter lunchen kom Fia och vi hängde hemma ett tag innan vi packade ihop och åkte ut till Hedesunda.

Det är så svårt när jag inte kan räkna ut hur jag kommer att må. Det är inte så att om jag tar det lugnt i två dagar så mår jag bra i två dagar sen, och det är inte heller så att jag får extra ont eller blir extra dålig om jag varit igång mer eller tagit en långpromenad eller så. Ibland funkar det, ibland funkar det inte. Igår tog jag det jättelugnt förutom prommisen och ändå räckte inte mina mediciner till hemma. Hoppas att detta skov inte är här för att stanna!


Kommentarer
Postat av: mormor

<3 :) <3 <3 :) <3 <3 <3 :)

2016-08-12 @ 10:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0