Piglet!

Idag jobbar Johan hos Musch och Matti i Furuvik. Jag följde med dit och hänger här idag eftersom vi ska vidare mot Östhammar sen. Jag kan ju lika gärna ligga i sängen här som hemma tänkte jag.

Igår var vi på möte på Akademiska. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om mötet faktiskt. Ganska intetsägande. Men nu är det avprickat iaf!

Vi stannade till på Ikea i Uppsala på vägen hem och handlade lite nödvändigheter. När vi kom tillbaka till Gävle åkte direkt vi till huset och målade dörren ännu en sväng. Det tar ju sån tid för färgen att torka så det var skönt att måla den igen innan vi åkte till Östhammar. Då är den tillräckligt torr för att måla igen i helgen.

Sen åkte vi hem och däckade i soffan. Skönt med en myskväll hemma. Vi köpte med oss sushi till middag. Skeda i soffan under en filt, serier, tända ljus och gotta har varit lite saknat faktiskt. Älskar att hösten är på ingång!

Edward behövde en ny Piglet. Det är hans favoritgosis så den gamla var väldigt sliten eftersom han haft den så länge, med den nya blev minst lika populär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0