Kantareller!

Jag har varit in princip sängliggandes sedan i söndags kväll. Jag har haft mycket, mycket ont och jag har inte orkat gjort så mycket.. Tanken var att jag skulle åkt till Uppsala i måndags em, men så ändrades ju hela min vecka. Så i måndags em följde jag istället med Johan till Östhammar där han jobbar. Normalt jobbar han 3 dagar/vecka men nu när jag skulle vara på Akademiska hoppade han in och jobbade helveckor. Så jag slappar i vårt torp och Johan jobbar.

Igår tog vi oss iaf ut och plockade lite kantareller med svärisarna när de slutat jobba. Jag fick sjukt ont efter all rörelse, men det var skönt att komma ut i skogen och bara vara lite. Dessutom hittade vi massor med svamp! Johan sprang runt som en liten iller och ville vara först på alla ställen, haha!

När vi kom hem från skogen gick jag hem till oss och la mig och väntade in att min bonusmedicin skulle börja verka. De andra åt middag hos svärisarna och sen när Johan kom tillbaka mådde jag liite bättre. Vi tittade på ett avsnitt Game of Thrones innan vi gick och la oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0