Elektriker till Gävle!

Nu är vi på väg hemåt till Gävle igen.. Imorgon och på fredag ska Johan jobba i Furuvik hos ma sistaa (och Matti såklart. Jag vet att du älskar när du får vara med på min blogg.. Haha) och dra om all el i deras nya hus. Det är 2 veckor kvar tills inflytt för deras del nu. Vi har dock lite (mycket!) mer kvar tills inflytt.. Det hade ju suttit fint om herr Byggare Bob från East hade skippat sin semestern den här sommaren och varit hos istället för att åka på semester till Italien flera veckor.. Då hade vi kunnat flyttat in redan. It's all on you.. Haha!

Johan kommer börja jobba lite mer i Gävle framöver så om ni behöver en het elektriker, let me know! Han har jobbat som elektriker i närmare 10 år så självklart är han kunnig och duktig!

Haha orka att jag säljer in my man som en het elektriker och lägger in den här bilden i samma inlägg. På den här bilden ser han mer ut som gubben i lådan. Typ den där dryga fågeln på julafton som dyker upp överallt och förstör för Kalle Anka.. Haha! Finaste boyfriend! Som jag älskar dig ❤️


Kommentarer
Postat av: Anonym

Stort att bli omnämnd på en sådan här stor blogg

Svar: ✌🏼😉
Evelina Nilsson

2016-08-11 @ 18:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0