That kind of day!

Imorse sov jag till kl 9. Jag låg kvar i sängen och tittade på ett avsnitt Suits. Vad gjorde man innan paddan liksom? (Det var en retorisk fråga för jag vet att man klarade sig utan den, but you get my point). Love it.


Kl 11 var jag och Musch till Hemlingby och gick 6 km. Älskar den rundan för det är blandat stig i skogen med vanlig gångväg. Det har varit konstigt väder idag. Först solsken, sen spöregn och sen sol igen. Vi prickade in både sol och spöregn på vår prommis. Härligt!


(Idag tog vi äntligen ner resväskorna till förrådet, så från och med nu ska ni slippa se dom mer, haha!)


När Johan kom hem vid 13 åkte vi en runda och kikade lite. Jag tycker att det är så skönt att komma hemifrån ibland. Jag tycker om att vara hemma (läs: jag måste försöka göra det bästa av att vara hemma och njuta av att mysa runt, eftersom hemmet är min lilla borg som jag är tvungen att spendera den mesta av tiden i), men jag kan bli extremt rastlös och vill bara bort och göra något och tänka på något annat. Det blir många bilturer utan mening, mycket strosa på stan, Valbos köpis osv. men jag kommer iaf hemifrån och bort från att nöta på och vara sjuk för en stund.. Vi hamnade bl.a. på en hästgård med 25 islandshästar. Åh vad jag vill ha en häst sen.. Så himla mysigt! 



Jag har inte alls mått bra idag. Yr, illamående, trött, ont. Nu ligger jag i sängen och vilar och lyssnar på boyfriend som står och sjunger och lagar mat. Mysigt att han är hemma igen! Nu är det fredagsmys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0