Regnjackor!

Johan jobbar två dygn igen och kommer inte hem förrän på fredag em. Han åkte hemifrån strax efter 10 i förmiddags. Jag gick en sväng på stan när han åkte, tog en prommis, har kollat på 2 avsnitt av Suits (älskar den serien!) och så har jag och Musch varit till lager 157 en sväng. 
Ikväll höll Josefin mig sällskap i över en timme. Hon är såå saknad! ❤️


Han är så söt i sin lilla regnjacka. Alltså jag är ju bra knäpp ibland..?! Jag har en gul regnjacka. Jag älskar den men jag har tyckt att den är lite jobbig ibland när jag ska ut och rasta Eddi i regnet och inte orkar matcha/vägrar gå ut med massa olika färger och se ut som att jag rymt från psyket typ.. Därför passade jag på att köpa en svart regnjacka idag så att jag ska ha en mer basic att byta med ibland när den gula inte passar. Och nu när jag skulle beskriva bilden ovan med Edward skulle jag lägga till att vi matchar varandra med våra regnjackor när vi är ute på regnprommis. Då slår det mig att jag alltså hela tiden har haft en till regnjacka som är marinblå och vit=lätt att matcha. Den har jag aldrig tänkt på innan när jag ska rasta Edward runt kvarteret för att jag alltid har den på regniga prommisar endast och därmed har klassat den som träningsjacka och inte regnjacka. Så nu har jag plötsligt 3 regnjackor! Är det bara jag som är så här surrhöna eller finns det fler? Vem har en färgglad regnjacka, en promenadregnjacka och en basic regnjacka liksom? Förutom jag då möjligen.. Två för många om ni frågar mig. Jaja. Man kan ju "hoppas" på en regnig vår och sommar så att jag får användning av dem. 

(Att jag ens orkade skriva ner den här tanken som slog mig precis, på min blogg (!!), är ju ett skämt i sig...)

(Att jag ens publicerar detta inlägg trots att jag själv tycker att det är patetiskt att jag ens har skrivit ett helt inlägg om regnjackor istället för att deletea inlägget innan skadan är skedd visar ju bara ännu mer hur komiskt ointressant en blogg faktiskt kan vara emellanåt..) 

GOD NATT! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0