All by myself!

Heeej bloggen! 

Jag har haft en mysig dag med mormor och morfar ute vid Storsjön i sommarstugan.. Vi har vårstädat en av de tre stugorna på tomten. Jag kom hem för någon timme sedan. Jag köpte med mig middag från Coffehouse hem; varm macka med kyckling och sweet chili. Mums! 

Jag vet att man inte borde säga så här egentligen men sen jag blev sjuk kan jag verkligen njuta av att vara ensam ibland. Självklart är det tomt utan my love här hemma, men när det är bara någon enstaka dag ibland kan det faktiskt vara skönt. Jag och bara jag hamnar i fokus. Jag behöver inte tänka på något eller någon annan än mig (ok, Edward behöver få mat och gå ut någon gång per dygn men han räknas inte) och jag kan göra precis det jag känner för när jag känner för det. Jag kan släppa alla mina vara-duktig-flicka-drag, som jag har så fort någon människa är i närheten, och bara vara. Jag vill ju leva med my love och det är just därför jag gör det, men jag har heller inga som helst problem med att vara själv och sköta mig själv och ibland kan det faktiskt vara skönt att göra just det trots att jag är in a relationship. Slutsats: jag älskar att vara med människor; my love, vänner och familj, men jag älskar också mitt egna sällskap all by myself.  

Jag har kollat på två avsnitt Suits sedan jag kom hem. Jag har borstat tänderna och dragit på mig mina risigaste mjukisar och bäddat ner mig i soffan. Det kan hända att jag somnar här.. Time will tell! 




Kommentarer
Postat av: mormor

Zander sa ikväll att det roligaste i dag var att busa med Edward!

Svar: Haha vilken omvändning! Vad roligt 😄👌🏼 Tack för trevligt sällskap!
Evelina Nilsson

2016-04-20 @ 23:54:55
Postat av: mormor

Tack för i dag Evelina <3

2016-04-20 @ 23:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0