TGIF!

Igår åkte jag och Musch ut till Långsand för att plocka havtornsbär. När vi kom dit fanns det inte ett enda bär. Antingen har någon plockat varenda litet fjuttigt bär på 200 buskar, inte så troligt, eller så var vi för sent ute. Oavsett sög det! Jag har läängtat till att åka och plocka, men eftersom jag inte får köra bil måste jag ha någon med mig, och det har helt enkelt inte blivit av. Nu får jag vänta ett helt år till nästa chans.. 





När jag kom hem bjöds det på världens godaste fisk-musslor-kräftstjärtar-gratäng-gryta. Det var typ det godaste jag har ätit. Ever! Jag älskar att ha en utbildad kock i hemmet.. Även om han inte jobbar som det nu sitter skillsen kvar, haha! 


Imorse vaknade vi tidigt båda två. Johan är ledig från jobbet idag för han har golftävling, så han behövde inte åka hemifrån förrän kl 8.30. Vi hann äta frukost och titta på ett avsnitt OITNB. Vi började titta på den serien i förrgår.. Jag är inte helt fast men jag gillar den. 

Jag somnade med jätteont i magen, jag vaknade inatt och fyllde på med medicin och jag vaknade imorse med jätteont i magen. Jag är väl inne i ett ont skov igen. Hoppas det inte blir alltför långvarigt.. Ovissheten och smärtan är det värsta med den här sjukdomen. Fuck it! 

Men vet ni? Det känns på något sätt bra idag ändå. Jag har varit ut på en härlig prommis i solen. Jag mötte tre "krigsvagnar" efter vägen och jag började tänka på alla stackare som är på flykt runt om i världen. Jag har ett bra liv, trots att jag är sjuk. Jag har ett fint hem, vi äter god mat varje dag, jag har hela min familj "nära", jag har en underbar pojkvän (sambo om 2 veckor), en fin liten vovve, en garderob som är så full att jag knappt kan ta ut något därifrån, vi kan åka vart vi vill.. Jag har ALLT! Jag är sjuk och det suger, men jag har allt annat. Just nu har vi problem med vart vi ska ställa alla Johans grejer för att allt inte får plats här hemma. Det är verkligen ett i-landsproblem. Vi har för mycket av allt och det finns människor som inte har något. Så idag ska jag hålla mig borta från att klaga över huvud taget. Tacksamhet är viktigt. Man kan inte gå och känna skuld och ha dåligt samvete för att vi har allt och de har inget. Det blir inget bra liv. Men man kan åtminstonde försöka vara tacksam över att man lever så bra som man gör. 

Jag tycker dock ofta att det är orättvist att just jag blev sjuk.. Jag som vill så mycket med mitt liv och som vill jobba massor!! Jag önskar ingen denna sjukdom men ibland tänket jag att någon som ändå bara vill ligga hemma kunde ha fått sjukdomen istället. Men det hjälper inte att älta. Det är så nu, försök istället att göra det bästa av det. Acceptera och gå vidare. Livet är orättvist på många olika sätt.

Det är en helg i Östhammar som väntar för oss. Vi ska försöka tömma så mycket som möjligt av lägenheten så att vi hinner få klart allt tills den 15/11 då det är tillträde. Men först ska vi på farfars 80-års kalas ikväll! 

Det blev visst en liten mix av alla mina tankar i det här inlägget.. Surrhöna hej! Det jag försöker säga är väl att det är en bra dag och att livet känns lite lättare. En stor klump släppte tack vare ett telefonsamtal imorse. Skönt! Allt kommer lösa sig på något sätt, någon gång. Hoppas jag. 


Mina två hjärtan ❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0