Nailpolish!

Edward är så himla söt på mornarna. Han får ju inte sova i sängen längre men när Johan åker till jobbet vid 5.45 så kommer han smygandes in till sovrummet. Han ställer sig mot kanten och tittar upp på mig. Ibland säger jag att det är ok att han får komma upp och ibland säger jag till honom att gå och lägga sig i vardagsrummet igen. Förr hoppade han upp i sängen själv men nu när han inte får vara i sängen så mycket längre så väntar han på att bli upplyft.. 
Imorse fick han komma upp. Han är så försiktig när han kommer upp i sängen, han kryper hela vägen från fotänden och upp till mig, lägger sig tätt intill och verkligen gosar in sig, drar en djup tröttsuck och börjar snarka. Han är så lycklig när han får vara i sängen nu när det är lite förbjudet, så han vill aldrig dra igång dagen. Därför tog vi lite morgonmys i sängen idag. Jag kollar serier och Edward njuter mest av att vara hund med särskilda benefits! 


Jag älskar svarta naglar. Särskilt nu när det börjar gå mot höst.. Dessutom älskar jag det matta överlacket. Det fick bli på bara en nagel eftersom jag älskar glansiga också. Alltså är det här ett skämt?! Jag skriver om överlack.. Kom igen evis!! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0