My hair is on fire!

Idag blev det långprommis med bästa Musch.. Otroligt fin höstdag!! 




Sen blev det en liten runda på stan.. 


Håret ser brandgult ut på bilden men jag kan lugna er med att det är ljuset. Varför har alla butiker sådan himla dålig belysning? Jag vet inget provrum som jag liksom känner mig snygg i. Butikerna borde utveckla detta då kunder köper mer om de känner sig snygga i det de provar. Men redan med brandgult hår känns det som att allt man provar kommer gå bort.. 

Dom ringde från något leveransföretag nyss och sa att eftersom jag var bland de första som beställde den nya iPhone 6s så skulle jag få den hemlevererad till dörren. De hade fyra olika alternativ på tider att erbjuda, varav tre var imorgon. Eftersom vi åker till Östhammar imorgon 05.45 så fanns det bara ett alternativ kvar. Kl 01 inatt! Vilken lyx! Hämta telefonen nere vid porten kl 01. Riktigt såå bråttom hade jag väl inte med att få den. Min börjar braka ihop så det passade bra att byta när den nya kom liksom.. Men jag hade lika gärna kunnat hämta den i butik om en månad. Haha! Det får bli till att sätta alarm. Hade det varit innan all medicinering så hade jag definitivt varit vaken vid den tiden, men nu... Nej. Jag somnar helt utslagen runt 23. 




Kommentarer
Postat av: mormor

Min telefon hänger fortfarande med :)
Jag hänger också med, men jag ramlade av gungan i går när Zander o jag gungade, så lite känns det. Ramlade o ramlade, snöret till gungan höll inte. Är jag kanske för tung?

2015-10-08 @ 17:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0