Hero!

Dom har gjort det igen.. Jag är så tacksam varje gång någon tänker på mig och fixar glutenfritt när det är kalas och sänt! Såå gott!! Det var mysigt att träffa mormor och morfar en sväng. Grattis igen fina fina morfar! Om du bara visste hur glad jag är över att ha dig i mitt liv ❤️


Ikväll köpte vi kinamat för ingen av oss orkade laga. Vi har bara hängt i soffan ikväll igen.. Kul liv. Men vi har jättemysigt ändå trots att det inte finns så mycket ork till att göra något på kvällarna. Vi började kolla på en film men somnade båda två i soffan.. Nu förflyttar vi oss till sängen och sover vidare. 


Jag var ut med Eddi precis. Näst intill varje kväll står det några utanför parkeringshuset här mittemot och har missat att det stänger kl 20. De har panik för att de inte kommer in för att få ut bilen.. Så jag får vara räddande ängel och blippa in koden till dem så att de kan åka hem. Alla blir så himla glada och tacksamma varje gång! Så lite nytta gör jag minsann här i världen, även om det inte är särskilt mycket! Evelina "vardagshjälten" Nilsson, haha. 

God natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0